Zielony - kręgle od 13 do 14.30. Myślę że w tym czasie zmieszczą się 2 tury po 6 osób. I jeszcze się zastanowię, czy nie zaklepać następnego toru. Po to pytam o liczbę chętnych (ile osób liczyć od Ciebie?), żeby oszacować nasze potrzeby.
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
ciociaE pisze:Zygmunt - pewnie, że można się zdzwaniać. Ale też "nie róbmy" z ludzi takich niedorajdówktórych zniechęci byle co - przez te kilka lat w klubie (nawet więcej niż mam założone konto, bo to stało się później) "przećwiczyliśmy" różne sytuacje - np. na spotkanie przedświąteczne Maleństwo z Miśkiem spóźnili się na tyle sporo, że byli w drodze na Rynek, gdy my już wracaliśmy z wystawy, ale poszli ją obejrzeć i dotarli potem na umówione miejsce sami w "obcym" mieście. Po to mamy też między innymi ciuchy klubowe, żeby nas było łatwiej zlokalizować - wtedy pomogły polary. Teraz też mamy dobrze podane, gdzie jest BP, gdzie Pałacyk - nawet jak kawałek trasy trzeba będzie przebyć samemu, to nie jesteśmy nie do znalezienia
![]()
.
Ja też to miło wspominammalenstwo pisze:Taaaaa....takiego spontanicznego wyjazdu Miśko mi jeszcze nie zafundował
Ale było super....Jak zawszeeeeee![]()
![]()
Jeśli to ten numer 508 73 15 53 to posiadamciociaE pisze:Zgodnie z zaleceniem, przy Krzysiu (krzy36) znak ? skoro 7 września, ale dla Twojej informacji (bo na takim spocie jeszcze nie byłeś), jak nas nic nie przegoni, to siedzimy kilka godzin - można być później (masz mój tel na wszelki wypadek? jak byście mieli dotrzeć z poślizgiem, mógłbyś zadzwonić - to powiem Wam, na jakim etapie jesteśmy).
Marku (keram)- pewnie, że się zmieścisz, nawet jak przyjadą wszyscy, choć kilka osób z listy nie zadeklarowało się na 100%.
krzy36 pisze:Jeśli to ten numer 508 73 15 53 to posiadamciociaE pisze:Zgodnie z zaleceniem, przy Krzysiu (krzy36) znak ? skoro 7 września, ale dla Twojej informacji (bo na takim spocie jeszcze nie byłeś), jak nas nic nie przegoni, to siedzimy kilka godzin - można być później (masz mój tel na wszelki wypadek? jak byście mieli dotrzeć z poślizgiem, mógłbyś zadzwonić - to powiem Wam, na jakim etapie jesteśmy).
Marku (keram)- pewnie, że się zmieścisz, nawet jak przyjadą wszyscy, choć kilka osób z listy nie zadeklarowało się na 100%.
Dostępny był na forum