Spot w Lublinie
Moderator: wujekp
Spot w Lublinie
kusi mnie ten spot,jak sie przełamie to zawitam u was
posiadam kamere i aparat.pozdrawiam

SUCHAR 696 019 770
Spot w Lublinie
to jeszcze w ramach lanserki powinniście zrobić objazd Zalewu i wspólny powrót Zemborzycką 

Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Spot w Lublinie
jakias przejazdzke trzeba bedzie sobie zrobic 
ja aparat tez bede mial

ja aparat tez bede mial
Spot w Lublinie
Ok znalazlem na mapie ten osrodek Dabrowa ( calkiem spory ten zalew ) ale u mnie ta Dabrowa jest po prawej stronie zalewu, miedzy ulicami Osmolicka a ul Nad zalewem, natomiast po lewej stronie zalewu jest Zemborzyce Koscielne , wiec ktoro to ? 

Juz bez Lancia ale dalej w Klubie 

- Artur G.
- Klubowicz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Spot w Lublinie
Dąbrowa jest przy ul. Osmolickiej, parking na którym sie zatrzymujemy jest tez przy Osmolickiej i przy wjeździe na wąska uliczkę biegnącą przez ośrodek Dabrowa - Nad zalewem, parking jest przy samej ulicy Osmolickiej, więc łatwo trafić, dacie sobie radę
GPS? mam, a może ma ktos na zbyciu w miare aktualna mapę PL na CD? odkupię.
Przejazd kolumną "Lanciów" tez b. dobry pomysł, na miejscu mozna określić jakąś fajną trasę.
Pozdrawiam, za trzy godziny wyjeżdzam, nie będzie mnie juz na forum, ale melduję się 20.08. ok. 14.00 nad zalewem (może sie uda dojechać wcześniej) . (myślę że się uda)
GPS? mam, a może ma ktos na zbyciu w miare aktualna mapę PL na CD? odkupię.
Przejazd kolumną "Lanciów" tez b. dobry pomysł, na miejscu mozna określić jakąś fajną trasę.
Pozdrawiam, za trzy godziny wyjeżdzam, nie będzie mnie juz na forum, ale melduję się 20.08. ok. 14.00 nad zalewem (może sie uda dojechać wcześniej) . (myślę że się uda)
pozdrawiam, Artur
Kappa była przez 56 m i 14 dni.
Dedra była przez 28 m i 13 dni
Alfa 156 1.8 TS była - 26 m i 5 dni
Jaguar X-type 3.0 V6 awd był 40 miesięcy
Lancia Lybra sedan 1.6 była ponad 4 lata
była:
Delta III 1.4 150 KM przez 9 lat
Kappa była przez 56 m i 14 dni.
Dedra była przez 28 m i 13 dni
Alfa 156 1.8 TS była - 26 m i 5 dni
Jaguar X-type 3.0 V6 awd był 40 miesięcy
Lancia Lybra sedan 1.6 była ponad 4 lata
była:
Delta III 1.4 150 KM przez 9 lat
Spot w Lublinie
Moge ci na zlot przywiesc plytke z aktualna mapa polski gratis
ale legalna to ona nie jest 

Spot w Lublinie
http://www.lublin.pl/plan/ taki piekny plan miasta mamy na naszej stronie..
Spot w Lublinie
dobra panowie to juz wiemy wszystko co gdzie i jak , to juz za tydzien ale moze jeszcze padnie jakas godzina o ktore wypadalo by sie zaczac pojawiac ?
i czy tam nad tym zalewem mozna jakiegos grilla zrobic ? moze by ktos wzial grilla, kazdy sobie kielbaske kupi itp i cos usmazymy ? 

Spot w Lublinie

Spot w Lublinie
Tak pozno ? Moze troche wczesniej, i czy tam mozna grilla robic nad tym zalewem ?

Spot w Lublinie
co do grilla to wydaje mi sie ze mozna robic...
a co do godziny... czy pozna??? aby dac kazdemu zjesc spokojne obiad, obejrzec serial
to wypadało by sie w tych godzinach umawiac i na powietrze.
ostatnio na warszawskim spotkalismy sie o 16 i zeszlo nam do 23 choc ostatnim wychodzacym nie bylem
a co do godziny... czy pozna??? aby dac kazdemu zjesc spokojne obiad, obejrzec serial

ostatnio na warszawskim spotkalismy sie o 16 i zeszlo nam do 23 choc ostatnim wychodzacym nie bylem

Spot w Lublinie
No to moze ktos z lublina wezmie grilla, bo ja z rzeszowa nie bede przeciez wiozl grilla, a godzian chodzi mi ze pozna bo ja bede musial wracac do domu z 2 godziny jeszcze 

Spot w Lublinie

Tak sie składa ze dzisiaj byłem nad zalewem w Dabrowie i sytuacja wyglada tak że w niedziele siedzi tam jednak cieć i kasuje od każdego autka 3 zeta a miejsce wygląda pi razy drzwi tak jak na fotkach sorki za jakość ale to jednak telefon, sa miejsca gdzie można rybke lub kiełbaskę oszamać a z grillem też nie powinnoi być problemu