...ale Jaguar X-type i Rover 75 (oba kombi) też wyglądają fajnie...

To jest 1.75 TBI...i radze operować tym oznaczeniem, bo może być ciężko znaleźć jakieś informacje...A co do 1,8TBI to też bym chciał,
Moderator: stabraf
To jest 1.75 TBI...i radze operować tym oznaczeniem, bo może być ciężko znaleźć jakieś informacje...A co do 1,8TBI to też bym chciał,
Jak dla mnie - rewelacyjne propozycje i za parę lat na pewno będę rozważał te samochody, ale tylko sedan. Zwłaszcza R75 w kombi traci cały urok.Duch-Dziadka pisze: ...ale Jaguar X-type i Rover 75 (oba kombi) też wyglądają fajnie...![]()
Po co wierzyć, wystarczy spojrzeć "na żywca"FXX pisze:Możecie wierzyć lub nie, ale stawiając 159 przy GTA o wiele większe wrażenie robi ta druga (zwykłej 156 brakuje trochę agresywności)Można by powiedzieć, że 159 wygląda wręcz jak dziecko przy GTA
Tak seArtur G. pisze:... Jak mi nikt nie sprzeda delty III to AR 159 będzie następcą X-typa (Croma niestety spadła na 3 miejsce).
Tylko, że nie każdy ma możliwość widzieć "na żywca" prawdziwe GTA ze względu na ich ilość i... cenęNat pisze:Po co wierzyć, wystarczy spojrzeć "na żywca"
Mam podobne odczucia, co Ty, Kamil.
Dodatkowo (w ładnym oczywiście) przodzie 159 przeszkadzają mi tandetne plastikowe tuby, w które są wmontowane reflektory.
Tylko że co do GTA to pamiętam opinie uzytkowników w stylu: "na paliwo idzie koło stówki dziennie".
Patrząc na wytwory pokroju MiTo boję się, że ładniejszych może już nie być...faraon pisze:Będzie Croma, a za 10 lat może AR - jeszcze ładniejsza niż 159 .....
Tyle, że w "9" nie ma takich problemów z automatem co w Thesis.SIWY155 pisze:Andrzej a przecież ze 3 lata temu na Mazurach mówiłeś mi, że bałbyś się automatu jak oglądałeś moją Teresę a przecież w Cromie i 159 masz to samo
Jak to gadajomSIWY155 pisze:Andrzej a przecież ze 3 lata temu na Mazurach mówiłeś mi, że bałbyś się automatu jak oglądałeś moją Teresę a przecież w Cromie i 159 masz to samo
Warsiawioki twierdzą, że 20 to norma w mieście.FXX pisze:Kolega po miasteczku takim jak Wieluń w jeździe miejskiej z reguły oscyluje w okolicach 17l/100km PB. Da się mniej, ale jak sam stwierdził szkoda się męczyć
Moja 2,5 potrafiła na trasie spalić nawet i 8 litrów ale w Wawie przeważnie 22:-) Ale nie narzekałem:-)Nat pisze:Warsiawioki twierdzą, że 20 to norma w mieście.FXX pisze:Kolega po miasteczku takim jak Wieluń w jeździe miejskiej z reguły oscyluje w okolicach 17l/100km PB. Da się mniej, ale jak sam stwierdził szkoda się męczyć
Ale raczej się nie męczą
Czyżbyś podejrzewał, że ja mogę tego nie wiedzieć ???Duch-Dziadka pisze:To jest 1.75 TBI...i radze operować tym oznaczeniem, bo może być ciężko znaleźć jakieś informacje...A co do 1,8TBI to też bym chciał,
No tych co się nie znają może i tak.SIWY155 pisze:Dudi....1,75 kretyńskie ale myślą przewodnią było 1750 w odniesieniu do legendarnego motoru Alfy i tak właśnie powinniśmy je określać bo 1,8 TBI też może wprowadzać w błąd tzw.lajkoników sugerując, że to ten przeciętny motorem 1,8 z Opla z dołożonym turbo
A V6 z Themy to co???SIWY155 pisze:Wiesz Dudi...V-ki już nie ma więc na czymś trzeba oprzeć i zbudować kolejną legendę. W czasach Barchetty była v-ka i nic nie trzeba było kombinować