W drodze powrotnej jedną wyprzedziłem. Mrygnąłem awaryjnymi i poleciałem. Trochę mi się spieszyło. Kappa była 2.4 benzynka.
A witam witam!"Fugaz" pisze:8 listopad Lybra chyba czana(wieczór już był) jak moja jechaliśmy na autostradzie z Wrocławia aż do Tychów nr DW (3 cyfr nie pamiętam) FN, albo podobnie. Widziałem podkładki klubowe chyba
Serdecznie pozdrawiam
Zastanwialiśmy się z żoną gdzie to kolega sobie pędzi, a o swiatełku niestety wiem"mglod7" pisze:A witam witam!"Fugaz" pisze:8 listopad Lybra chyba czana(wieczór już był) jak moja jechaliśmy na autostradzie z Wrocławia aż do Tychów nr DW (3 cyfr nie pamiętam) FN, albo podobnie. Widziałem podkładki klubowe chyba
Serdecznie pozdrawiam
Rzeczywiscie na Zywiec cisnalem w sobote. Wymienialismy sie na prowadzeniu na A4 i rzeczywiscie widzialem jak zjechales w Tychach, niestety nie zdazylem mrugnac awaryjnymi na pozegnanie.
PS. Lewy tylny pozycyjny/mijania nie swieci w twojej belli
Kancelaria Prez. RP ma 5 Kapp 2.4"Cossi86" pisze:A ja pozdrawiam kierowców trzech granatowych kapp które stały zaparkowane pod Kościołem w Zuzeli. Wydaje mi się że to kappy z jakiegoś ministerstwa. Każda po dwie anteny, czarne blachy, jakaś przepustka za szybą![]()
W drodze powrotnej jedną wyprzedziłem. Mrygnąłem awaryjnymi i poleciałem. Trochę mi się spieszyło. Kappa była 2.4 benzynka.
A także dla Lybry SW na krakowskich tablicach często parkującej w okolicach Banku ING"bufi" pisze:Pozdro dla Lybry 2.4jtd SW SCH stojącej na K.K.Wlk. w Olkuszu .