Jak ktoś ma ochotę i nie ma transportu to proszę o info.
Dzięki Dellti!
Alex a co z Tobą? Jedziesz?
Moderator: wujekp
Mimo wszystko sugeruję, jeśli to tylko możliwe, zaparkować w jednym miejscu, nawet jeśli to będzie nie parking przyzakładowy, ale np. droga dojazdowa doń, lub parking ciut dalej. Wiecie jakie to zrobi wrażenie, tyle Lancii naraz"Zbyszek" pisze:Informacja dla głownego organizatora oraz uczestników Zlotu.
Poniewaz sobota 20.10.2007 jest normalnym dniem pracy trzy-zmianowej dla załogi FIAT Auto Poland oraz wielu podwykonawców rozbudowujacych Zakład pod potrzeby uruchomienia produkcji nowego FORAD "KA" przyzakładowy parking jest - będzie pełen. Nie znajdziemy się.
Proponuję parkowac gdzie kto moze a spotkac się przy bramie osobowen Nr 2. Po zwiedzaniu Zakładu przejazd na parking przy sevisie AUTO HIT ( naprzeciw Rest - Hotel "Corona") tam zapewne bedzie miejsce na nasze spotkanie.
Ponadto trzeba by przygotowac listę uczestników z nazwiskiem, imieniem, nr dowodu osobistego - aby nie wypistwac indywidualnych przepustek, tylko wejscie zbiorowe.
Pozdrawiam i do zobaczenia, na pewno na parkingu, bo na samo zwiedzanie mogę nie zdążyc - słuzbowy powrór z Republiki Czeskiej.
Popieram. Jednakże musimy wiedzieć że rzeczywistość może być inna niż oczekiwania i trzeba być elastycznym."Nat" pisze:Mimo wszystko sugeruję, jeśli to tylko możliwe, zaparkować w jednym miejscu, nawet jeśli to będzie nie parking przyzakładowy, ale np. droga dojazdowa doń, lub parking ciut dalej. Wiecie jakie to zrobi wrażenie, tyle Lancii naraz![]()
Ja jade z dziewczyną moze dlatego to 2 razy zapisane ? niewiem ..."AleX" pisze:16. romelo
42. romelo
????
Czy jest jakas lista, na ktora trzeba sie wczesniej wpisac?"romelo" pisze:Ja jade z dziewczyną moze dlatego to 2 razy zapisane ? niewiem ..."AleX" pisze:16. romelo
42. romelo
????
4-5 na spokojnie"D1" pisze:Romelo o której startujesz z Legnicy?
D1
Ja startuję troszkę później, ale myślę że spokojnie Cię dogonię"romelo" pisze:4-5 na spokojnie"D1" pisze:Romelo o której startujesz z Legnicy?
D1
Strang masz na myśli drogę nr 44?"strang" pisze:Jeden zjazd wcześniej-na pętli murckowskiej kierunek Bielsko, Tychy."romelo" pisze:Ja Jade o jakies 4-5 rano z Legnicy na spokojnie a co to zjazdu z A4 to bedzie ma mysłowice ?!
mój 1 zlot