Zlot w Mikstacie
Moderator: wujekp
Zlot w Mikstacie
Niestety , również i mnie .........."arkashka" pisze:Mnie nie będzie - sprawy zawodowe

UDANEGO ZLOTU !!!
PS.
Jedyny pozytyw - zaopatrzenie przygotowane na "Mikstat" ma długi termin przdatności do spożycia!!!!!!!!!
Zlot w Mikstacie
Proponuję nie łamać się ,bo i gość z ośrodka łaski nie robi.
Jest około 4 km o Ostrzeszowa Gospodarstwo Agro Turystyczne
Zacisze z salą bankietowa oraz noclegami na 15 osób .
Kuchnia jest tam cały czas czynna i nie ma żadnego obowiazku wykupienia posiłku. Dodam ,że koszt noclegu i całego wyżywienia to 65 zł /os.
Nocleg to 25zł ,śniadanie 10 ,kolacja 10 .
65 zł dotyczy soboty czyli śniadanie obiad ,kolacja . Grill jest ale kiełbasę własny zakres ewentualnie można zamówić .
To tyle jutro więcej . Czy jakieś przedpłaty nie wiem mogę ręczyć zaufaniem własnym.
Jeżeli Nat będziesz chciał tylko obiadek to nie ma problemu koszt około 20zł .
Standart jest ok .Firma prowadzi katering tak ,że ceny podane ogólnikowe na wyżywienie.
Foto relacja jutro narazie strona iternetowa co prawda stara .
http://www.agro-zacisze.prv.pl/
Kuchnia jest tam cały czas czynna i nie ma żadnego obowiazku wykupienia posiłku. Dodam ,że koszt noclegu i całego wyżywienia to 65 zł /os.
65 zł dotyczy soboty czyli śniadanie obiad ,kolacja . Grill jest ale kiełbasę własny zakres ewentualnie można zamówić .
To tyle jutro więcej . Czy jakieś przedpłaty nie wiem mogę ręczyć zaufaniem własnym.
Standart jest ok .Firma prowadzi katering tak ,że ceny podane ogólnikowe na wyżywienie.
Jurek odszedł od nas na zawsze...
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Zlot w Mikstacie
No to superancko, w razie czego mamy plan B."sloneczna" pisze:Proponuję nie łamać się ,bo i gość z ośrodka łaski nie robi.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Zlot w Mikstacie
Nat, plan B ma jak dla mnie jedną wadę. Posiadają 15 miejsc noclegowych, ale w czterech pokojach. Reszta OK!
Pozdrawiam D1
Kontakt: 783 390 662

Kontakt: 783 390 662

Zlot w Mikstacie
dokładnie, szczególnie, że mamy w planach zabrać naszego małego tajfuna ...."D1" pisze:Nat, plan B ma jak dla mnie jedną wadę. Posiadają 15 miejsc noclegowych, ale w czterech pokojach. Reszta OK!
pozdr.
ps.
do NAT
"Nie było żadnych problemów, prócz wyrywania panienek" - nasza córka jak to przeczytała była bardzo

DEDRA 1.6 SW SPRZEDANA
Zlot w Mikstacie
Jutro podam szczegóły jak jest z miejscami noclegowymi -wiem ,że była tam prowadzona rozbudowa .
Jurek odszedł od nas na zawsze...
Zlot w Mikstacie
...no problem !"D1" pisze:Nat, plan B ma jak dla mnie jedną wadę. Posiadają 15 miejsc noclegowych, ale w czterech pokojach. Reszta OK!
Znajdzie się kilku chętnych na nocleg w barze !

- maciej_ignys
- Klubowicz
Zlot w Mikstacie
Lancisty zawsze dadzą radę"marco" pisze:...no problem !"D1" pisze:Nat, plan B ma jak dla mnie jedną wadę. Posiadają 15 miejsc noclegowych, ale w czterech pokojach. Reszta OK!
Znajdzie się kilku chętnych na nocleg w barze !

Przywoże Integralkę na lawecie więc dwa niskokomfortowe miejsca noclegowe w busisku - tylko dla wytrwałych i/lub nietrzeźwych

Zlot w Mikstacie
...no , co ty ?"maciej_ignys" pisze:Lancisty zawsze dadzą radę"marco" pisze:...no problem !"D1" pisze:Nat, plan B ma jak dla mnie jedną wadę. Posiadają 15 miejsc noclegowych, ale w czterech pokojach. Reszta OK!
Znajdzie się kilku chętnych na nocleg w barze !![]()
Przywoże Integralkę na lawecie więc dwa niskokomfortowe miejsca noclegowe w busisku - tylko dla wytrwałych i/lub nietrzeźwych
- wszyscy w busie ???

- maciej_ignys
- Klubowicz
Zlot w Mikstacie
Ależ skąd"marco" pisze: ...no , co ty ?
- wszyscy w busie ???

Wyłącznie pary mieszane

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Zlot w Mikstacie
Czyżby właśnie dlatego był to plan B a nie A?"D1" pisze:Nat, plan B ma jak dla mnie jedną wadę. Posiadają 15 miejsc noclegowych, ale w czterech pokojach. Reszta OK!
Że się wydało?"DAMIAN_S" pisze:ps.
do NAT
"Nie było żadnych problemów, prócz wyrywania panienek" - nasza córka jak to przeczytała była bardzo

wiesz jak to jest z młodymi... nie upilnujesz

Pozdrawiam
Nat
Nat

Zlot w Mikstacie
mam nadzieje (czytaj, że zlot dojdzie do skutku) i maluchy wyjaśnią sobie pewne kwestie przy bobofrucie 

DEDRA 1.6 SW SPRZEDANA
Zlot w Mikstacie
Słoneczna proponuję, jeżeli chcecie skorzystać z planu B to załóżcie osobny temat ...
Sylwia
Sylwia
Pajda z włoskiej stajni.
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Zlot w Mikstacie
Dlaczego?"KKMisfire" pisze:Słoneczna proponuję, jeżeli chcecie skorzystać z planu B to załóżcie osobny temat ...
Sylwia
Jest ryzyko, że właściciel ośrodka zrezygnuje z (jak widać) zbyt mało dla niego atrakcyjnych klientów. a spotkac chyba sie chcemy, nieprawdaż ?

Moim zdaniem plany B jak najbardziej przynależą do tematu. Szczególnie jeśli brzmią dość sensownie.
Chyba, że chcecie odwołać zlot. Jeśli tak to prosze o informacje, bo ja, w przeciwieństwie do Was, mam na tyle daleko, że odwołanie np. w czwartek czy piątek będzie dla mnie kłopotliwe...
Pozdrawiam
Nat
Nat