30.03.2008 - Lancia Mazovia Spot
Moderator: Wilkin
-
- Klubowicz
Spot był wspaniały,dziękuje wszystkim:)
Dzięki Marco za propozycje przejażdżki Twoim cudem.Niestety byłem mocno nie w formie i miałem pewne obawy:( szkoda było by tej perełki:P ale banana mam do tej pory:)
Aha Tutaj moje FOTY
narazie 10,mam jeszcze 30,pewnie jeszcze dziś wrzucę.
Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich:)
Dzięki Marco za propozycje przejażdżki Twoim cudem.Niestety byłem mocno nie w formie i miałem pewne obawy:( szkoda było by tej perełki:P ale banana mam do tej pory:)
Aha Tutaj moje FOTY
narazie 10,mam jeszcze 30,pewnie jeszcze dziś wrzucę.
Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich:)
Śmiech śmiechem ale ja Cie Ubix naprawdę będę zabierał do urzędów w Centrum bo nie idzie znaleźć tam miejsca do parkowania a tu widzę pełną perfekcję w znajdywaniu"arkashka" pisze:
Dla Ubiqa za rzecz niemożliwą: znalezienie pustego placu w ścisłym centrum Warszawy.

Tez sie podpisuje w tym podpunkcie..Chociaż milo ze przybyło więcej osób niz bylo w planach."arkashka" pisze:Szkoda, że większość z nas musiała wcześniej zakończyć spotkanie i do pubu dotarło tylko kilka osób. Chciałbym w końcu zacząć rozpoznawać wszystkich po twarzach a nie po autach czy nickach![]()
"arkashka" pisze:W kwestii organizacyjnej: proponuję cykliczne spotkania w każdą ostatnią niedzielę miesiąca o godz. 14 - pora obiadowa w sam raz na okolicznościową pizzę. Miejsce do ustalenia, w stosownym czasie pomyślę o kilku lokalizacjach i poddam je pod głosowanie.
Ja jestem w pełni ZA. Niech każdy poszuka jakichś fajnych miejsc kolo siebie bo przykład Ubix'owego placu pokazał ze są niezbadane tereny miasta

Szkoda tylko ze powolne objezdzanie miasta czyli przejazd z A do B przerodzil sie w ewakuację VIPa

Jak się chodzi wieczorami na piwo do centrum to się takie miejsca znajduje"Sixt" pisze:Śmiech śmiechem ale ja Cie Ubix naprawdę będę zabierał do urzędów w Centrum bo nie idzie znaleźć tam miejsca do parkowania a tu widzę pełną perfekcję w znajdywaniu"arkashka" pisze:
Dla Ubiqa za rzecz niemożliwą: znalezienie pustego placu w ścisłym centrum Warszawy.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage
Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX
Jak się chodzi to się takich miejsc nie szuka, a z tego co wiem to Twa kobieta prawka nie ma"Ubiq" pisze:Jak się chodzi wieczorami na piwo do centrum to się takie miejsca znajduje

Pozdrawiam
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97
taaaak - Beta bardziej podobała mi sie nawet niż przejażdżka Natolotem (może zmienię zdanie jak Nat pozwoli mi odpalić turbine) - ale silniczek masakra, to dziś się uśmiecham na samą myśl"Sixt" pisze:Tez dostąpilem tego zaszczytu i jeśli powiem ze nie bylo banana na mordzie przez 2 godziny to chyba dostanę serię z AK47"Nat" pisze: No i mielismy z Pewem możliwość pozachwycania się markowym volumexem. B [ecia działa jak złoto- można marcowi pozazdrościć ciekawego autka.Kto nie jechał ten niech zaluje
![]()

Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Mi też"pew" pisze:taaaak - Beta bardziej podobała mi sie nawet niż przejażdżka Natolotem (może zmienię zdanie jak Nat pozwoli mi odpalić turbine) - ale silniczek masakra, to dziś się uśmiecham na samą myśl"Sixt" pisze:Tez dostąpilem tego zaszczytu i jeśli powiem ze nie bylo banana na mordzie przez 2 godziny to chyba dostanę serię z AK47"Nat" pisze: No i mielismy z Pewem możliwość pozachwycania się markowym volumexem. B [ecia działa jak złoto- można marcowi pozazdrościć ciekawego autka.Kto nie jechał ten niech zaluje
![]()

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Ale mam kolegów, którzy lubią sobie pojeździć,a nie muszą pić ;D"Weeb" pisze:Jak się chodzi to się takich miejsc nie szuka, a z tego co wiem to Twa kobieta prawka nie ma"Ubiq" pisze:Jak się chodzi wieczorami na piwo do centrum to się takie miejsca znajdujeczy my o czyms nie wiemy??
Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage
"arkashka" pisze:
W kwestii organizacyjnej: proponuję cykliczne spotkania w każdą ostatnią niedzielę miesiąca o godz. 14 - pora obiadowa w sam raz na okolicznościową pizzę. Miejsce do ustalenia, w stosownym czasie pomyślę o kilku lokalizacjach i poddam je pod głosowanie.
Nie chcę śmiecić i zakładać na razie nowego wątku, myślę że możemy kontynuować w tym a jak się coś ustali zrobimy i przykleimy nowy topic.
Ja usilnie myślę nad:
- 1.Park Szczęśliwicki
- 2. Barka obok Trasy Ł/Poniatowskiego
- 3. Ten Park przy Wybrzeżu Gdańskim

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Bardzo fajnym miejscem na słoneczne dni (a takich będzie coraz więcej) jest Powsin, las kabacki, nawet ognisko można zrobić...
Pozdrawiam
Nat
Nat

... nad lasem kabackim nisko latają IŁ ..."Nat" pisze:Bardzo fajnym miejscem na słoneczne dni (a takich będzie coraz więcej) jest Powsin, las kabacki, nawet ognisko można zrobić...
Jak dobrze pamietam , to jeden wywołał nawet spore ognisko.

Ale , rzeczywiście są tam fajne plenery.

no, Nat, do lasu kabackiego to nawet tych 3k rpm nie rozwiniesz integralą
a ze szczęśliwicami, to chwilowo z "moją" knajpą jest problem, ale jak pójdzie dobrze to będzie nawet lepiej, wszystko zależy, jak się mój znajomy spisze przy tzw "przetargu".. a co do suweniry, Nat, to pamiętam, i niedługo dostarczę 

jest: Y10T [ było: A112, 7 x Y10, 2 x Y ][ tel. 574-797-629 ]

Proponuję wybrać kilka plenerów i zrobimy ankietę, a w odwodzie przygotujmy sobie jakiś cichy pubik na wypadek deszczu."Nat" pisze:Bardzo fajnym miejscem na słoneczne dni (a takich będzie coraz więcej) jest Powsin, las kabacki, nawet ognisko można zrobić...
Chociaż, jeśli w lesie kabackim lub okolicach można palić ogniska, to po co dalej szukać? Jako plan B proponuję Baryłkę, ponieważ jest gdzie postawić auta. A może niedaleko Kabat jest podobny punkt?
-
- Klubowicz
Namiot wojskowy i grill i będzie z........ście:) :happyjump: :jump:
tam są dzikie tłumy i kłopot z parkowaniem - znacznie fajniej było w tym parku na wylotówce na Gdańsk - klimaty podobne jak w Powsinie a znacnzie mniej ludzi..."Nat" pisze:Bardzo fajnym miejscem na słoneczne dni (a takich będzie coraz więcej) jest Powsin, las kabacki, nawet ognisko można zrobić...
Pepe le Pew
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Własnie obczaiłem fajny parking na uboczu który, mam nadzieję, niewiele kto zna"pew" pisze:tam są dzikie tłumy i kłopot z parkowaniem"Nat" pisze:Bardzo fajnym miejscem na słoneczne dni (a takich będzie coraz więcej) jest Powsin, las kabacki, nawet ognisko można zrobić...

nie znasz się. Jak wiadomo to moje rejony, więc znam bardzo fajne dróżki do pośmigania"dunin" pisze:no, Nat, do lasu kabackiego to nawet tych 3k rpm nie rozwiniesz integralą

Pozdrawiam
Nat
Nat