30.03.2008 - Lancia Mazovia Spot

Grupa Mazowieckie

Moderator: Wilkin

tony
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: tony » 30 mar 2008, 22:30

Spot był wspaniały,dziękuje wszystkim:)

Dzięki Marco za propozycje przejażdżki Twoim cudem.Niestety byłem mocno nie w formie i miałem pewne obawy:( szkoda było by tej perełki:P ale banana mam do tej pory:)

Aha Tutaj moje FOTY
narazie 10,mam jeszcze 30,pewnie jeszcze dziś wrzucę.

Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich:)

Sixt

Post autor: Sixt » 30 mar 2008, 22:34

"arkashka" pisze:
Dla Ubiqa za rzecz niemożliwą: znalezienie pustego placu w ścisłym centrum Warszawy.
Śmiech śmiechem ale ja Cie Ubix naprawdę będę zabierał do urzędów w Centrum bo nie idzie znaleźć tam miejsca do parkowania a tu widzę pełną perfekcję w znajdywaniu 8O 8O :D :D :D

"arkashka" pisze:Szkoda, że większość z nas musiała wcześniej zakończyć spotkanie i do pubu dotarło tylko kilka osób. Chciałbym w końcu zacząć rozpoznawać wszystkich po twarzach a nie po autach czy nickach :lol:
Tez sie podpisuje w tym podpunkcie..Chociaż milo ze przybyło więcej osób niz bylo w planach.
"arkashka" pisze:W kwestii organizacyjnej: proponuję cykliczne spotkania w każdą ostatnią niedzielę miesiąca o godz. 14 - pora obiadowa w sam raz na okolicznościową pizzę. Miejsce do ustalenia, w stosownym czasie pomyślę o kilku lokalizacjach i poddam je pod głosowanie.

Ja jestem w pełni ZA. Niech każdy poszuka jakichś fajnych miejsc kolo siebie bo przykład Ubix'owego placu pokazał ze są niezbadane tereny miasta ;)

Szkoda tylko ze powolne objezdzanie miasta czyli przejazd z A do B przerodzil sie w ewakuację VIPa :D:D:D:D

Awatar użytkownika
Ubiq
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Ubiq » 31 mar 2008, 18:00

"Sixt" pisze:
"arkashka" pisze:
Dla Ubiqa za rzecz niemożliwą: znalezienie pustego placu w ścisłym centrum Warszawy.
Śmiech śmiechem ale ja Cie Ubix naprawdę będę zabierał do urzędów w Centrum bo nie idzie znaleźć tam miejsca do parkowania a tu widzę pełną perfekcję w znajdywaniu 8O 8O :D :D :D
Jak się chodzi wieczorami na piwo do centrum to się takie miejsca znajduje ;)
Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage

Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX

Awatar użytkownika
Weeb
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Weeb » 31 mar 2008, 22:56

"Ubiq" pisze:Jak się chodzi wieczorami na piwo do centrum to się takie miejsca znajduje ;)
Jak się chodzi to się takich miejsc nie szuka, a z tego co wiem to Twa kobieta prawka nie ma :mrgreen: czy my o czyms nie wiemy?? :mrgreen:
Pozdrawiam
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97

Awatar użytkownika
pew
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: pew » 01 kwie 2008, 0:40

"Sixt" pisze:
"Nat" pisze: No i mielismy z Pewem możliwość pozachwycania się markowym volumexem. B [ecia działa jak złoto- można marcowi pozazdrościć ciekawego autka.
Tez dostąpilem tego zaszczytu i jeśli powiem ze nie bylo banana na mordzie przez 2 godziny to chyba dostanę serię z AK47 :D Kto nie jechał ten niech zaluje :lol:
taaaak - Beta bardziej podobała mi sie nawet niż przejażdżka Natolotem (może zmienię zdanie jak Nat pozwoli mi odpalić turbine) - ale silniczek masakra, to dziś się uśmiecham na samą myśl :lol:
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 01 kwie 2008, 1:14

"pew" pisze:
"Sixt" pisze:
"Nat" pisze: No i mielismy z Pewem możliwość pozachwycania się markowym volumexem. B [ecia działa jak złoto- można marcowi pozazdrościć ciekawego autka.
Tez dostąpilem tego zaszczytu i jeśli powiem ze nie bylo banana na mordzie przez 2 godziny to chyba dostanę serię z AK47 :D Kto nie jechał ten niech zaluje :lol:
taaaak - Beta bardziej podobała mi sie nawet niż przejażdżka Natolotem (może zmienię zdanie jak Nat pozwoli mi odpalić turbine) - ale silniczek masakra, to dziś się uśmiecham na samą myśl :lol:
Mi też :oops: :lol:
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
Ubiq
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Ubiq » 01 kwie 2008, 11:15

"Weeb" pisze:
"Ubiq" pisze:Jak się chodzi wieczorami na piwo do centrum to się takie miejsca znajduje ;)
Jak się chodzi to się takich miejsc nie szuka, a z tego co wiem to Twa kobieta prawka nie ma :mrgreen: czy my o czyms nie wiemy?? :mrgreen:
Ale mam kolegów, którzy lubią sobie pojeździć,a nie muszą pić ;D
Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage

Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX

Sixt

Post autor: Sixt » 06 kwie 2008, 17:53

"arkashka" pisze:
W kwestii organizacyjnej: proponuję cykliczne spotkania w każdą ostatnią niedzielę miesiąca o godz. 14 - pora obiadowa w sam raz na okolicznościową pizzę. Miejsce do ustalenia, w stosownym czasie pomyślę o kilku lokalizacjach i poddam je pod głosowanie.

Nie chcę śmiecić i zakładać na razie nowego wątku, myślę że możemy kontynuować w tym a jak się coś ustali zrobimy i przykleimy nowy topic.

Ja usilnie myślę nad:
  • 1.Park Szczęśliwicki
  • 2. Barka obok Trasy Ł/Poniatowskiego
  • 3. Ten Park przy Wybrzeżu Gdańskim
Propozycja: "ta ostatnia niedziela .. ;)" myślę że jest bardzo dobra :!:

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 06 kwie 2008, 19:28

Bardzo fajnym miejscem na słoneczne dni (a takich będzie coraz więcej) jest Powsin, las kabacki, nawet ognisko można zrobić...
Pozdrawiam
Nat
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

marco
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Post autor: marco » 06 kwie 2008, 20:12

"Nat" pisze:Bardzo fajnym miejscem na słoneczne dni (a takich będzie coraz więcej) jest Powsin, las kabacki, nawet ognisko można zrobić...
... nad lasem kabackim nisko latają IŁ ...
Jak dobrze pamietam , to jeden wywołał nawet spore ognisko. :wink:
Ale , rzeczywiście są tam fajne plenery. :lol:

Awatar użytkownika
dunin
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: dunin » 06 kwie 2008, 22:47

no, Nat, do lasu kabackiego to nawet tych 3k rpm nie rozwiniesz integralą 8) a ze szczęśliwicami, to chwilowo z "moją" knajpą jest problem, ale jak pójdzie dobrze to będzie nawet lepiej, wszystko zależy, jak się mój znajomy spisze przy tzw "przetargu".. a co do suweniry, Nat, to pamiętam, i niedługo dostarczę :wink:
jest: Y10T [ było: A112, 7 x Y10, 2 x Y ][ tel. 574-797-629 ]
Obrazek

arkashka

Post autor: arkashka » 07 kwie 2008, 9:29

"Nat" pisze:Bardzo fajnym miejscem na słoneczne dni (a takich będzie coraz więcej) jest Powsin, las kabacki, nawet ognisko można zrobić...
Proponuję wybrać kilka plenerów i zrobimy ankietę, a w odwodzie przygotujmy sobie jakiś cichy pubik na wypadek deszczu.
Chociaż, jeśli w lesie kabackim lub okolicach można palić ogniska, to po co dalej szukać? Jako plan B proponuję Baryłkę, ponieważ jest gdzie postawić auta. A może niedaleko Kabat jest podobny punkt?

tony
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: tony » 07 kwie 2008, 22:20

Namiot wojskowy i grill i będzie z........ście:) :happyjump: :jump:

Awatar użytkownika
pew
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: pew » 08 kwie 2008, 0:36

tam są dzikie tłumy i kłopot z parkowaniem - znacznie fajniej było w tym parku na wylotówce na Gdańsk - klimaty podobne jak w Powsinie a znacnzie mniej ludzi...
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 08 kwie 2008, 7:54

"pew" pisze:
tam są dzikie tłumy i kłopot z parkowaniem
Własnie obczaiłem fajny parking na uboczu który, mam nadzieję, niewiele kto zna : ok2 :

"dunin" pisze:no, Nat, do lasu kabackiego to nawet tych 3k rpm nie rozwiniesz integralą 8)
nie znasz się. Jak wiadomo to moje rejony, więc znam bardzo fajne dróżki do pośmigania : yesyes :
Pozdrawiam
Nat

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Mazowieckie :::”