W sumie jak mamy kombi to możemy w sobotę zrobić listę dla wszystkich i się przejechać... nie widzę kłopotu.
Moderator: wujekp
W podpisie organizatora, jakubag, masz nr telefonu. Jako że czasu mało, bo to juz ten łykęd - zadzwoń do niego i ustal szczegóły.alfik pisze:I w związku z tym pytanko
fragless pisze:Prosze mnie dokopotowac do kogoś będę w pojedynke od piątku do niedzieli.
fragless pisze:Prosze mnie dokopotowac do kogoś będę w pojedynke od piątku do niedzieli.
Może już części osób nie być - dzwoń na mój numer podany w podpisie.SIWY155 pisze:o któreej planowany jest wyjazd w niedzielę?pytam bo będę wowczas niedaleko i chociaż na chwilę może bym podjechał-z tym,że najwczesniej pewnie około 13.00 bym był i nie wiem czy to ma jaszcze sens?
Tak można wszystko opłacić na miejscu.alfik pisze:Witam
Obserwuję watek z ciekawością i pojawiła się szansa na urlop w piątek
I w związku z tym pytanko czy można opłacić wszystko na miejscu oczywiście wcześniej bym potwierdził przyjazd (tzn. w czwartek wieczorem np. telefonicznie)
2 osoby dorosłe + 4 letnia pociecha
I pytanko o której można się meldować w piątek i o której trzeb się wymeldować w niedzielę?
I z tego co wyczytałem to w piątek wyżywienie (i oczywiście napoje) we własnym zakresie?
OK.fragless pisze:Proszę mnie dokopotować do kogoś będę w pojedynkę od piątku do niedzieli.
To czemu nie przyjechałeś?Taz pisze:Moje matryce DNA są już w drodze do Gizewa. Mnie niestety nie będzie
Może być "trójka" jednak w założenie jest takie, że para śpi razem...alfik pisze:TO i ja potwierdzam przybycie w piątek
alfik+żonex+4letnia pociecha
To chyba się kwalifikuje do 3 osobowego pokoju