Wkrótce podamy skład drużyny Zarządu i może zaproponuję kapitana (pierwszej

Moderator: wujekp
Ale Wy gracie na jednej nodze ....wujekp pisze:W meczu siatkówki drużyna Zarządu wystąpi w składzie:
Agata + Bufi
Dominika + Dudi
Justyna + Taz
Mrkura
Wujekp
PróbujcieSebastian pisze:Panowie spokojnie - zlejemy ich tak, że długo popamiętają TEN zlot
S K A N D A L !!!wujekp pisze:Próbujciei tak już mam wydrukowane dyplomy z podanym wynikiem
![]()
![]()
Jakże niegodziwa insynuacja !!!wujekp pisze:Nie przesadzajcie tylko z ilością środków dopingujących przed meczem![]()
Nie jesteśmy dla Sz.P. Prezesa żadną okazją!wujekp pisze: PS. A przy okazji, w sobotę rano, przed wyjazdem kolumną na tor będzie możliwość zbadania się na zawartość promili, gdyby ktoś miał wątpliwości co do możliwości prowadzenia.
Sebastian, jeszcze ktoś to weźmie na poważnieSebastian pisze:S K A N D A L !!!wujekp pisze:Próbujciei tak już mam wydrukowane dyplomy z podanym wynikiem
![]()
Jakże niegodziwa insynuacja !!!wujekp pisze:Nie przesadzajcie tylko z ilością środków dopingujących przed meczem
Nie jesteśmy dla Sz.P. Prezesa żadną okazją!wujekp pisze: PS. A przy okazji, w sobotę rano, przed wyjazdem kolumną na tor będzie możliwość zbadania się na zawartość promili, gdyby ktoś miał wątpliwości co do możliwości prowadzenia.
Zara, zara, ale zwolnij. O skandalach to tylko w piłce kopanej można, a jak wiadomo coniektórym jestem bardzo blisko tego tematu. Ale skandal w siatkówce - ZAPOMNIJSebastian pisze:S K A N D A L !!!wujekp pisze:Próbujciei tak już mam wydrukowane dyplomy z podanym wynikiem
![]()
![]()
tylko pytam się po co? Na torze na podwójnym gazie to dopiero frajda, moc i osiągi z pewnością większePS. A przy okazji, w sobotę rano, przed wyjazdem kolumną na tor będzie możliwość zbadania się na zawartość promili, gdyby ktoś miał wątpliwości co do możliwości prowadzenia.
Zara, zara Dudi przyspiesz, zapomniałeś Brazylia - Bułgaria na MŚ 2010?Dudi pisze: Zara, zara, ale zwolnij. O skandalach to tylko w piłce kopanej można, a jak wiadomo coniektórym jestem bardzo blisko tego tematu. Ale skandal w siatkówce - ZAPOMNIJ![]()
![]()
![]()