Wiem, że miałeś, bo najpierw zadzwonił do mnieedym pisze:dzisiaj rozmawiałem z szefem ośrodka w Poraju i potwierdził, że nawet na ostatnią chwilę powinien mieć extra pokój dla nas, więc może jednak uda Wam się podjechać na wieczorne grillowanie?

Moderator: wujekp
Wiem, że miałeś, bo najpierw zadzwonił do mnieedym pisze:dzisiaj rozmawiałem z szefem ośrodka w Poraju i potwierdził, że nawet na ostatnią chwilę powinien mieć extra pokój dla nas, więc może jednak uda Wam się podjechać na wieczorne grillowanie?
Niestety nie będzie nam daneedym pisze:dzisiaj rozmawiałem z szefem ośrodka w Poraju i potwierdził, że nawet na ostatnią chwilę powinien mieć extra pokój dla nas, więc może jednak uda Wam się podjechać na wieczorne grillowanie?
coś się szefostwo pozmieniało i nowi nie za bardzo orientują się co i jak...szkoda, że z pracą tal wyszło ale może będzie dane spotkać się na ogólnopolskimfaraon pisze:Wiem, że miałeś, bo najpierw zadzwonił do mnieedym pisze:dzisiaj rozmawiałem z szefem ośrodka w Poraju i potwierdził, że nawet na ostatnią chwilę powinien mieć extra pokój dla nas, więc może jednak uda Wam się podjechać na wieczorne grillowanie?
Nie odebrałem (nie mogłem), oddzwoniłem i ... dobrze, że miałem orientację kto, co i kiedy robi. Tak na marginesie, chciałem się do Was wybrać (przymiarki) coupetą (bo nie mam Thesisa
), lecz właśnie dziś mnie poinformowano o pracy w sobotę 18 sierpnia. Cóż - kanikuła i urlopy. Ktoś musi "tyrać"
1. 3mam za słowoedym pisze:... ale może będzie dane spotkać się na ogólnopolskim
BcN pisze:Puściłem przelew dzisiaj wieczorem. Czy jest ktoś z Warszawy chętny do wspólnej "wyprawy" na zlot ?
Dzieki Adamie za słowa otuchy, thesis juz jest na serwisie padł alternator , na sczęście byłem nie dalej jak 15 km od domu , miałem własnie wjechać na autostrade, moje wku......wienie tą sytuacją było nieziemskie tak sie szykowałem na ten wyjazd ehh, takie własnie są te auta ciągle adrenalina .Pozdrawiam i licze , że sie swietnie integrowaliścieedym pisze:Mam nadzieję, że wszyscy bezpiecznie dotarli do domów.
Odwiedziła nas jedna para z Niemiec i trochę byli zdziwieni, że stanowią aż 25% wszystkich uczestników...
Liczę, że następnym razem frekwencja była lepsza.
Specjalne pozdrowienia za Faziego. Oby Thesis szybko wrócił do formy.
Dziękuję wszystkim za przybycie !