Nie mam swojego interface więc nie odczytam błędów, a kolegi (w warsztacie gdzie teraz stoi auto) sprzęt nie za bardzo chce gadać z Thesisem -tzn nie za wiele widzi choć to sprzet ponoć na dużą kasę. Jutro przyjeżdża ktoś do niego na szkolenie z obsługi ASB -będą więc próbować zdiagnozować moje auto. To nowoczesny warsztat, ale jeszcze ASB nie naprawiają, na dzień dzisjejszy jednak robią już dynamiczną wymianę oleju w cenie 400 zł +olej. W trakcie procesu wymiany oleju jest płukanie skrzyni. Miałem mojej Thesis zafundować taką wymianę ale niestety nie doczekała.
Olej wymieniali mi pierwszy raz na Krakowskiej, ale wszedłem na halę sprawdzić jaki wygląda, drugi raz sam wymieniałem a trzeci raz tez serwis i wtedy nie oglądałem oleju bo zostawiłem im auto i poszedłem do pracy.
Podczas 1 i 2 wymiany olej nie był czerwony -a taki bardziej brązowy i nie przeźroczysty, ale nie śmierdział spalenizną tylko tak jak powinien. Opiłków też nie zauważyłem w nim. No, ale to było ze 30 pare tys km temu...