Bo piszesz nie na temat nie w tym wątku !Zielony041 pisze:Ktoś przerzucił mojego posta co do gazu, już wszystko śmiga, po prostu wskazania były zawyżone a bak pusty, dziwne, że jeszcze zostały mi dwie kropki no ale cóż

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Bo piszesz nie na temat nie w tym wątku !Zielony041 pisze:Ktoś przerzucił mojego posta co do gazu, już wszystko śmiga, po prostu wskazania były zawyżone a bak pusty, dziwne, że jeszcze zostały mi dwie kropki no ale cóż
Dobra, dobraRamzes_II pisze:Bo piszesz nie na temat nie w tym wątku !Zielony041 pisze:Ktoś przerzucił mojego posta co do gazu, już wszystko śmiga, po prostu wskazania były zawyżone a bak pusty, dziwne, że jeszcze zostały mi dwie kropki no ale cóż
http://www.palacyk-wielicki.pl/JuNiOrEk33 pisze:ja się chętnie piszę na chipsa - Lybra 1.9 JTD 110KM 2001r.
w Krakowie jest ustalone jakieś miejsce spotkania czy każdy sobie sam jedzie?
Jak pojadę na BP to dojazd mi się wydłuży czterokrotnie. No ale czego się nie robi dla kolumny.Ramzes_II pisze:Spotyka się na stacji BP przed Wieliczką.
Zastanawiam się, czy przy takiej frekwencji nie umówić się na BP tylko z osobami, które jadą z Krakowa i okolic i ew. ze wschodu, a MacioBA poprowadziłby kolumnę a A4 od razu do pałacyku. Obawiam się, że się nie zmieścimy na stacjiRamzes_II pisze:Spotyka się na stacji BP przed Wieliczką. De facto wszyscy się tam spotykamy, a potem walimy kolumną na pałacyk.
Optymistabichon pisze: Z tym lewoskrętem to też racja, raczej nie przejedziemy wszyscy na jednych światłach
MICHO pisze:
Gdzieś mi umknęło o której godzinie na BP ?
ciociaE pisze:
Pałacyk czynny od 12, więc może umówimy się jak poprzednio na BP o 11 , a przy Pałacyku będziemy około 11.20-11.30. Będzie czas na zapoznania, może wstępne pozaglądanie pod maski, zdjęcia ...