Lancia widziana na trasie
-
- Forumowicz/ka
Odp: Lancia widziana na trasie
dzis ok 18 we Włocławku zajechala mi droge ciemna Kappa. Tablice z Gdyni, wjezdzala na BP a ja sie wlaczalem z bocznego pasa do ruchu. Mocno padalo wiec sie dobrze nie przyjarzalem rejestracji
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
A czy ktoś z nas klubowiczów jechał w dniu dzisiejszym z Kielc w stronę Buska- Zdroju? Około godziny 9:30 rano za Kielcami (przed wypadkiem w Bilczy) zauważyłem w ostatniej chwili piękną Kappę na tablicach zaczynających się na LU....... Serdecznie pozdrawiam kierowcę. Szkoda że dziś jechałem audi a4

Pozdrowienia dla pięknej Kappy coupe na Sądeckich
blaszkach KN w srebrnym kolorze widzianej dzisiaj w okolicach Jurkowa

Dzisiaj dwie Lancie widziane w Toruniu granatowa Kappa ok.9.15 tuż za mostem i o 10 Delta zielona na moście
Pozdrawiam Dziadek
Lancia Delta 1.8 8V+LPG BRC
Pozdrowienia dla Pary jadącej granatową Lybrą SW 2.4 jtd na trasie kraków - oświęcim. dołączyłem za Wami w brodłach szarą lybrą berlina i jechałem do alwerni, w której Wy skręciliście w lewo pod Biedronkę a ja w prawo do domu.
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
Też ją często widzę w Sączudexus pisze:Pozdrowienia dla pięknej Kappy coupe na Sądeckichblaszkach KN w srebrnym kolorze widzianej dzisiaj w okolicach Jurkowa

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
dzisiaj sie wybralem na wycieczke a tu wysyp Lancii
Pozdrowienia dla wszystkich:
1. Ypsilonka S-ec parking osiedlowy

2. Y kolo Mc Donald`s Sosnowiec

3. Liberka SW stała sobie samotnie w Katowicach 3 stawy

4. więc postanowiłem stanąć obok niej

5. i na koniec Jaworzno obok Kauflanda Lybra 2.4 jtd sedan

nieźle .
Pozdrowienia dla wszystkich:
1. Ypsilonka S-ec parking osiedlowy

2. Y kolo Mc Donald`s Sosnowiec

3. Liberka SW stała sobie samotnie w Katowicach 3 stawy

4. więc postanowiłem stanąć obok niej

5. i na koniec Jaworzno obok Kauflanda Lybra 2.4 jtd sedan

nieźle .
Lybra SW 1.9 JTD
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Ja ostanio przez cały tydzień spotkałem mnóstwo Lanci, z tych co pamiętam
- w zeszły weekend na parkingu Magnoli 4 Lybry SW: Jasnozielona, srebran, granatowa z niebieskim tylnym zderzakiem i druga srebrna.
- przedwczoraj, na Nowym dworze cimno zielona lybra SW a potem stojąca na śiatłach na Gubińskiej na klubowych podkładkach też SW
- wczoraj podświdnicka Thesis na Auchan
- na Wittigowie ostatni, 2 kappy granatowe i kremowa Dedra SW bodajrze pod bankomatem
- no i nie moge zapomnieć o stojącaych po sąsiedzku na tej samej ulicy nawet czasem, czerownej dedrze i granatowej Kappie na klubowych podkładkach stukniętej w przedni prawy błotnik.
Poza powyższymi jeszcze trochę mi się kapp i Y przewineło ale nie pamiętam gdzie co i jak.
pzdr.
- w zeszły weekend na parkingu Magnoli 4 Lybry SW: Jasnozielona, srebran, granatowa z niebieskim tylnym zderzakiem i druga srebrna.
- przedwczoraj, na Nowym dworze cimno zielona lybra SW a potem stojąca na śiatłach na Gubińskiej na klubowych podkładkach też SW
- wczoraj podświdnicka Thesis na Auchan
- na Wittigowie ostatni, 2 kappy granatowe i kremowa Dedra SW bodajrze pod bankomatem
- no i nie moge zapomnieć o stojącaych po sąsiedzku na tej samej ulicy nawet czasem, czerownej dedrze i granatowej Kappie na klubowych podkładkach stukniętej w przedni prawy błotnik.
Poza powyższymi jeszcze trochę mi się kapp i Y przewineło ale nie pamiętam gdzie co i jak.
pzdr.
Ok. 12:30 na al. KEN czarna Kappa na SC, wczoraj pod sklepem Carrefour / Globi na Belgradzkiej ciemnoszara Kappa na AZEV-ach 17", blachy WE.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Kędzior
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
Dzisiaj w Częstochowie w okolicach godziny 10, jechałem za granatową (chyba
) Lancią Ypsilon, z klubowymi ramkami, na tablicach SC 96xxx, jechała ulicą Warszawską w stronę Wyczerp. Udało mi się dogonić i mignąć awaryjnymi ale bez większego odezwu
Pozdrowienia z białej Y10!

Pozdrowienia z białej Y10!
Dziś 7:55, Wisłostrada w stronę Łomianek na światłach przy m. Gdańskim, szara Ypsilon na WW a w środku czarnowłosa kierowniczka.
Nie wygłupiałem się z pozdrowieniami z uwagi na to, iż powoziłem akuratnie francuską technologią...
Nie wygłupiałem się z pozdrowieniami z uwagi na to, iż powoziłem akuratnie francuską technologią...
Dzisiaj w Poznaniu na Grunwaldzkiej w godz 17-18.30 srebrna Y,kobieta za kierą z papierosem fuu,potem srebrna Lybra,a na koniec granatowa Thesis.
Pozdrawiam Dziadek