...z Mławy-pieszo ?"strang" pisze:Alex, a do Mierzei Kurońskiej z Troków daleko?
- Oszalałeś jak ten koń w stanach ?

Moderator: wujekp
...z Mławy-pieszo ?"strang" pisze:Alex, a do Mierzei Kurońskiej z Troków daleko?
"strang" pisze: Do Mławy trochę daleko mam na piechtyA Madzia wie czego mi trzeba
My planujemy spotkanie w okolicach Mławy. Nie jedziemy główną z W-wy,pchamy się przez Mazury"Kondziu" pisze:Mam małe zaległości na forum, ale oczywiście jade. Zabieramy ze sobą jeszcze kolege.
Jak chodzi o godzine spotkania to my mamy wolne i możemy być o 15 w Ogrodnikach ale wolał bym spotkać sie rano w okolicach Warszawy i jechać grupą.
****"Nat" pisze: ...A wszystko przez, excusez le mot, **** w pracy
:groupjump: :groupjump: :groupjump: :groupjump: :boom:"marco" pisze:****"Nat" pisze: ...A wszystko przez, excusez le mot, **** w pracy
1. Najczęściej otwór rodny samicy; bywa, że tą nazwą określa się artystyczny nieład w kwaterze głównej ścierwoludka.
wg. encyklopedii humoru.
...rozumię,że jak tylko zostanie opanowany
(excusez le mot) ****-bedziesz mieć urlop.
- Szczerze życzę miłego wypoczynku
Nie becz !!!"strang" pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
"Obcokrajowcy, którzy nie są obywatelami Republiki Litewskiej zamierzający przekroczyć granicę za pomocą zarejestrowanych za granicą pojazdów, w granicznym punkcie kontroli powinni przedłożyć następujące dokumenty:
dowód osobisty, paszport lub inny dokument stwierdzający tożsamość
dowód rejestracyjny pojazdu
ubezpieczenie pojazdu"
I nie wiem co robić
Jestem skłonny zaryzykować, ale po prawdzie na stary dowód to sam siebie bym nie puścił-w takich strzępach."darkobo" pisze:Staszek, a nie możesz próbować na stary dowód i prawo jazdy ?
wystarczy tylko dokument stwierdzający tożsamość!"strang" pisze:Jestem skłonny zaryzykować, ale po prawdzie na stary dowód to sam siebie bym nie puścił-w takich strzępach."darkobo" pisze:Staszek, a nie możesz próbować na stary dowód i prawo jazdy ?