Znalazłeś, widziałeś lub wiesz gdzie stoi jakaś Lancia, zdezelowana, na szrocie czy gdzieś w stodole... podziel się z nami tą informacją.
Znasz jakąś ciekawą stronę internetową poświęconą Lancii? Podziel się z nami dodając tutaj jej adres!
Tylko odnośniki dotyczące Lancii lub blisko z nią spokrewnione.
W dziale nie zamieszczamy linków do ogłoszeń, które za jakiś czas stracą ważność!
Pozdrawiam
Nat + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem! Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Ta Lancia akurat za bardzo Chrysler'owata. Zdecydowanie lepszy był koncept nowej Fulvii.
Ale to Maserati Przypomina mi trochę Jaguara XJ220 sprzed około 20 lat
Dudi pisze:Ta Lancia akurat za bardzo Chrysler'owata.
Skojarzenie z Chryslerem Crossfire jest nieodparte. Ale faktycznie w tym przypadku to nie najlepszy pomysł ...
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Z tych wszystkich propozycji, oryginał zdecydowanie najładniejszy
A tu ciekawy koncept sprzed 44 lat - Holden Hurricane:
Pozdrawiam
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem! Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Wracając na włoski grunt - projekt VOTRO znaleziony na forum multipli:
Jeszcze prezentacja powyższego projektu:
I jeszcze "na dokładkę" jeszcze jeden projekt, który znalazłem na Youtube - żadnej innej informacji o nim nie zdołałem w necie znaleźć:
Pozdrawiam
Pozdrawiam