Morsko
Moderator: wujekp
Morsko
Watazka fotorelacja faktycznie "mega"
Dzięki Wam wszystkim za wspaniale spędzony (mam niadzieje, że nie ostatni) czas.
Jak dla mnie TO był dopiero początek wspaniałej przygody, która będzie trwała...... bo właśnie spotykając tak zacne grono ludzi jakim byliście Wy mogłem poczuć o co Wy czujecie na każdym zlocie
Z niecierpliwością czekam na kolejne zloty
Ps. Fotorelacje uzupełnię później.

Jak dla mnie TO był dopiero początek wspaniałej przygody, która będzie trwała...... bo właśnie spotykając tak zacne grono ludzi jakim byliście Wy mogłem poczuć o co Wy czujecie na każdym zlocie

Z niecierpliwością czekam na kolejne zloty

Ps. Fotorelacje uzupełnię później.
- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Maciej
Komentaż do zdjęc
Zasadniczo nie było na nas mocnych.Zdobyliśmy dwa zamki.Pierwszy z marszu,W drugim obrona próbowała katapultowac taczkę,ale atak z flanki się powiódł.Wygnaliśmy niedzwiedzia z jaskini.Splądrowaliśmy świętokrzyskie lasy,zdobyliśmy bliżej mi nieznane wzniesienie,nasz gorący doping zadecydował o wyniku trampkarzy i pudle Kubicy.Mit pechowej 13 został obalony.
Niezle jak na trzy dni,o zastrzyku dochodów rodzimego browarnictwa nie wspomnę.
Wszystkim obecnym za wspaniałą atmosforę serdecznie dziękuję.
Do następnego razu-przypierdzę napewno.
Maciej.
PS.206 uśmiechniętych fot,komentaży nie potrzebuje
Niezle jak na trzy dni,o zastrzyku dochodów rodzimego browarnictwa nie wspomnę.
Wszystkim obecnym za wspaniałą atmosforę serdecznie dziękuję.
Do następnego razu-przypierdzę napewno.
Maciej.
PS.206 uśmiechniętych fot,komentaży nie potrzebuje
Morsko
Były tańce, hulanki - zbrakło swawoli"sebol" pisze:Foty super a atmosfere mogę sobie wyobrazić![]()
A były tańce???

Szkoda tylko iż piaszczyste podłoże szybko męczyło "dansiorów" - nawet % tak nie męczą

I tu muszę dodać iż Staszek nie wywiązał się z zadania, bo miał zmienić płytę taneczną do następnego dzionka lecz "kopara" mu opadła i są opóźnienia. Na następny zlocik będzie ok

Pozdrawiam - Marian