Przypomnij że czekamy na obiecaną weselówkęDAMIAN_S pisze:No ba miał wczoraj wysłać kasę

edit Ale się wstrzeliłem. Mogę osobiście się przypomnieć . Pozdrówka
Moderator: wujekp
Przypomnij że czekamy na obiecaną weselówkęDAMIAN_S pisze:No ba miał wczoraj wysłać kasę
Nie no wiadmo, że będzieprezesjm pisze:Przypomnij że czekamy na obiecaną weselówkęDAMIAN_S pisze:No ba miał wczoraj wysłać kasę
Oczywiście że można wszyscy są mile widzianiMiro pisze:U mnie to jest taka nie ciekawa sytuacja i zapytam wprost? Czy można do was wpaść na chwilke, prawdopodobnie w niedziele. Pieniążków żadnych nie wpłacałem bo do końca nie jestem pewny przyjazdu dlatego wole teraz zapytać? Jeśli nie bardzo to trudno, może kiedyś uda się znaleść więcej czasu i konkretnie sobie wszystko zaplanować, niestety ale taka praca kierowcy...
Grzesiu jak zawsze zgadłeś,musisz pograć trochę w lottogrzole pisze:Jak rozumiem Robercie to interesuje Was tylko pobyt (wyżywienie i składka na trakcje) bez noclegu w domku. Planujesz noclegi w Vito?
Dudi pisze: Całe 3 dni
Pierwszy zjazd sie nie liczyKondziu pisze: oboje mamy pierwszy zjazd w tym samym terminie co Morsko![]()