Thesis Poland v.3 ---
Moderator: wujekp
Re: Thesis Poland v.3
Flyman na spoko to tak tylko na marginesie napisałem. 

- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Niczego nie obiecuję 

- belial666
- Forumowicz/ka
No to teraz mnie rozluźniłeś... Na Aso miałeś/masz, a na spotkanie nie masz... Luki...
Nr. telef. 501259455
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Mam, nie mam, to nie oto chodzi.
Miłość ulatuje, choć dzisiaj fajną aukcję upolowałem
więc chyba miłość nie rdzewieje
czego nie można jednak ujrzeć na pacjentce
Jak pisałem niczego nie obiecuję, bo plany mam inne w/na ten czas więc nikłe szanse ale jak już pisałem nigdy nie mów nigdy
Miłość ulatuje, choć dzisiaj fajną aukcję upolowałem

Jak pisałem niczego nie obiecuję, bo plany mam inne w/na ten czas więc nikłe szanse ale jak już pisałem nigdy nie mów nigdy

Ostatnio zmieniony 12 mar 2015, 22:11 przez LUKIThesis, łącznie zmieniany 1 raz.
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Mało jego w grafiku 

Niczego nie oczekujemy.LUKIThesis pisze:Niczego nie obiecuję
Ale niespodzianki są zawsze miłe.
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Niestety nikłe szanse, mało czasku
(

Ostatnio zmieniony 27 mar 2015, 15:19 przez smoczyca, łącznie zmieniany 1 raz.
- belial666
- Forumowicz/ka
Ale smoczyca, czy smok ?.smoczyca pisze:Raczej nikłe szanse, natomiast warto się łudzić -być może Łuki zrobi Wam psikus i wpadniemy
hmmm Ale raczej wątpie:P

Nr. telef. 501259455
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Rob
Niniejszym witam LKP i od razu oraz bardzo krótko chciałbym wyjaśnić sprawę, jak to tu czytam, "Zlotu Thesis"
Powiem w bardzo dużym skrócie: Forumowicz Flyman odstawił szopkę, kłamliwie ogłaszając tu nasz zlot zlotem Lancii Thesis.
Na forum Burgmanii kłamał nie przyznając się i zaciemniając całą sprawę oraz okłamując Administrację oraz Organizatora zlotu.
Przekopiował cały tekst spotkania dostępny na naszym Forum bez wiedzy Organizatora, Administracji lub kogokolwiek z naszego Klubu. Dodatkowo, pomimo odkrycia całej sprawy już jakiś czas temu, nie napisał żadnego sprostowania w tym temacie dla Waszej informacji.
Po zapoznaniu się z dostępnymi na obu forach faktami, Administracja oraz Członkowie Klubu Burgmanii doszli do jedynego możliwego wniosku: Użytkownik Flyman nie jest już Klubowiczem Burgmanii, a jego wszelkie poczynania należy traktować jako poczynania osoby prywatnej i zwykłego Użytkownika.
To jedyne moje wyjaśnienie na forum Lancii spowodowane jest biernoścą tej osoby w wyjaśnieniu całego zagadnienia.
Dodam, że u nas na forum od jakiegoś czasu starał się kłamliwymi poczynaniami zatuszować swoją "działalność", a jego poczynania nie były koordynowane z nikim z Klubu Burgmanii, tak więc nikt z nas nie ponosi za ewentualne straty żadnych konsekwencji.
Dziękuję i przepraszam jako jeden z Administratorów forum Burgmanii.
Powiem w bardzo dużym skrócie: Forumowicz Flyman odstawił szopkę, kłamliwie ogłaszając tu nasz zlot zlotem Lancii Thesis.
Na forum Burgmanii kłamał nie przyznając się i zaciemniając całą sprawę oraz okłamując Administrację oraz Organizatora zlotu.
Przekopiował cały tekst spotkania dostępny na naszym Forum bez wiedzy Organizatora, Administracji lub kogokolwiek z naszego Klubu. Dodatkowo, pomimo odkrycia całej sprawy już jakiś czas temu, nie napisał żadnego sprostowania w tym temacie dla Waszej informacji.
Po zapoznaniu się z dostępnymi na obu forach faktami, Administracja oraz Członkowie Klubu Burgmanii doszli do jedynego możliwego wniosku: Użytkownik Flyman nie jest już Klubowiczem Burgmanii, a jego wszelkie poczynania należy traktować jako poczynania osoby prywatnej i zwykłego Użytkownika.
To jedyne moje wyjaśnienie na forum Lancii spowodowane jest biernoścą tej osoby w wyjaśnieniu całego zagadnienia.
Dodam, że u nas na forum od jakiegoś czasu starał się kłamliwymi poczynaniami zatuszować swoją "działalność", a jego poczynania nie były koordynowane z nikim z Klubu Burgmanii, tak więc nikt z nas nie ponosi za ewentualne straty żadnych konsekwencji.
Dziękuję i przepraszam jako jeden z Administratorów forum Burgmanii.
Dziękuję Bigowi za słowo wstępne i rozwinięcie tematu. To wszystko jest prawdą, i większość, jeśli nie wszyscy uczestnicy Zlotu Thesis Poland v3 byli poinformowani, że jesteśmy dołączeni do imprezy Otwarcie Sezonu Motocyklowego Burgmanii. Prawdą jest też, że nie powiadomiłem Klubowiczy i Organizatora, że nie będzie to zwykły przyjazd gości z LKP, ale że nazywa się to Zlot Thesis Poland v3.
Mój błąd, moja wina i to nie podlega dyskusji. Mimo, że organizator dokłada wszelkich starań, aby spotkanie doszło do skutku w formie zaplanowanej, podjąłem decyzję, już wczoraj, że będę szukał nowej miejscówki na nasz Zlot, by atmosfera na spotkaniu Burgmanii nie ucierpiała przez moją obecność. Rozmawiałem z Aufrem i Bielialem o całej sytuacji, bardzo mi pomagają, aby impreza doszła do skutku i szukają nowego miejsca na zlot. Pieniądze wpłacone na Rynię powinny wrócić na moje konto jutro lub pojutrze i, mam nadzieję, że uda się załatwić ośrodek równie dobry i w tej samej cenie. Jeśli ktoś z uczestników jest zniesmaczony całą sytuacją, ja mogę jedynie przeprosić za wszystko. Klub Burgmania miała naprawdę ochotę nas ugościć, niestety to ja nie dogadałem wszystkich szczegółów i ja ponoszę odpowiedzialność za całe zamieszanie.
Będę informował na bieżąco, jak sytuacja się rozwija, jeśli ktoś chce się wypisać z imprezy teraz lub w każdej innej chwili, jestem do dyspozycji.
Mój błąd, moja wina i to nie podlega dyskusji. Mimo, że organizator dokłada wszelkich starań, aby spotkanie doszło do skutku w formie zaplanowanej, podjąłem decyzję, już wczoraj, że będę szukał nowej miejscówki na nasz Zlot, by atmosfera na spotkaniu Burgmanii nie ucierpiała przez moją obecność. Rozmawiałem z Aufrem i Bielialem o całej sytuacji, bardzo mi pomagają, aby impreza doszła do skutku i szukają nowego miejsca na zlot. Pieniądze wpłacone na Rynię powinny wrócić na moje konto jutro lub pojutrze i, mam nadzieję, że uda się załatwić ośrodek równie dobry i w tej samej cenie. Jeśli ktoś z uczestników jest zniesmaczony całą sytuacją, ja mogę jedynie przeprosić za wszystko. Klub Burgmania miała naprawdę ochotę nas ugościć, niestety to ja nie dogadałem wszystkich szczegółów i ja ponoszę odpowiedzialność za całe zamieszanie.
Będę informował na bieżąco, jak sytuacja się rozwija, jeśli ktoś chce się wypisać z imprezy teraz lub w każdej innej chwili, jestem do dyspozycji.
- belial666
- Forumowicz/ka
Och, kolego jakoś na wigilii nie mieliście obiekcji. Po co mieszasz, miało być taniej z Wami, ale widzę, że personalia biorą górę. Dziękujemy za info. Postaramy się coś znaleźć we własnym zakresie lub odwołamy zlot. Jesli miałbym okazję to postąpiłbym tak samo i nie miałbym wyrzutów.Pozdrawiam Grzegorz Napierajczyk.
Nr. telef. 501259455
-
- Klubowicz
- Imię: Artur
Ze swojej strony dołożymy wszelkich starań by ten Zlot Thesis jednak się odbył, już podjęliśmy wstępne rozmowy z ciekawymi miejscami w naszych okolicach.
W niedługim czasie jak wszystko pójdzie po myśli przedstawimy propozycje do przemyślenia.
Wtedy zadecydujemy wspólnie, czy robimy to w innej lokalizacji, ewentualnie też odwołujemy temat całkowicie i zmieniany totalnie datę Zlotu.
W niedługim czasie jak wszystko pójdzie po myśli przedstawimy propozycje do przemyślenia.
Wtedy zadecydujemy wspólnie, czy robimy to w innej lokalizacji, ewentualnie też odwołujemy temat całkowicie i zmieniany totalnie datę Zlotu.
JEST:
2x Lancia Kappa Coupe 3.0V6 + LPG
Lancia Phedra 2.0 + LPG
BYŁO:
Kilka
x Lancia Thesis 2.0T
Lancia Thesis 3.0V6
2x Lancia Kappa 2.0 VIS
Lancia Phedra 2.0 + LPG
BYŁO:
Kilka

Lancia Thesis 3.0V6
2x Lancia Kappa 2.0 VIS
-
- Klubowicz
- Imię: Artur
Re: Thesis Poland v.3 ---
W związku z zaistniałą sytuacją poniżej przesyłam propozycje innego miejsca:
Data:
17-19 kwietnia 2015r.
Miejsce Spotkania:
Ośrodek Jeździecki "Kołacz" w Kołatniku /k. Wałcza
Hotel ?Bowling?
Pokój nr.1 2 lub 3-osobowy (łóżko na dole 2 osobowe 120cm szerokości i górne jednoosobowe 80cm)
Pokój nr.2 jak wyżej
Pokój nr.3 jak wyżej
Pokój nr.4 jak wyżej
Pokój nr.5 2 osobowy (łoże małżeńskie)
Pokój nr.6 2 osobowy (łoże małżeńskie)
Każdy powyższy pokój z własną łazienką.
Hotel ?Kołacz?
Pokój nr.1 3-osobowy (łóżko małżeńskie + łóżko pojedyncze)
Pokój nr 2 2-osobowy (łóżko małżeńskie)
Wspólna łazienka dla powyższych pokoi.
Do naszej dyspozycji siłownia, zabrać buty na przebranie
Piątek:
16:00 rozpoczęcie
17:00 obiadokolacja (grill, muzyka, tańce)
Sobota:
10:00 śniadanie
11:00 - 17:00, okoliczne atrakcje, parada lub wyjazd nad morze
17:00 obiadokolacja (stołówka lub grill, muzyka, tańce)
Miejsce grillowania
Niedziela:
10:00 śniadanie - zakończenie
Opcje płatności:
Opcja nr. 1
Full wypas (od piątku wieczór do niedzieli)
Osoba Dorosła 240.00zł
Dziecko do 4roku życia 190.00zł ( jakby nie było zajmuje łóżko)
Chyba, że małe niemowlę z własnym przenośnym łóżeczkiem, a jedzenie od mamusi to koszt takiego dziecka 0zł
Opcja nr. 2
Od soboty (ze śniadaniem) do niedzieli:
Osoba Dorosła 140.00zł
Dziecko do 4-go roku życia 115.00zł (jakby nie było zajmuje łóżko)
Opcja nr. 3
Od soboty (bez śniadania) do niedzieli:
Osoba Dorosła 120.00zł
Dziecko do 4-go roku życia 95.00zł (jakby nie było zajmuje łóżko)
Możemy również dodatkowo odpłatnie zarezerwować Bowling na ustaloną godzinę
Bowling
Na terenie ośrodka bar, w którym można usiąść, porozmawiać i wypić pyszne drinki przy stole bilardowym
Lista chętnych zostanie zamknięta 7 kwietnia 2015r.
W razie jakichkolwiek niejasności proszę śmiało pytać na PW tu również podam dane do przelewu.
Zapraszamy serdecznie
Data:
17-19 kwietnia 2015r.
Miejsce Spotkania:
Ośrodek Jeździecki "Kołacz" w Kołatniku /k. Wałcza
Hotel ?Bowling?
Pokój nr.1 2 lub 3-osobowy (łóżko na dole 2 osobowe 120cm szerokości i górne jednoosobowe 80cm)
Pokój nr.2 jak wyżej
Pokój nr.3 jak wyżej
Pokój nr.4 jak wyżej
Pokój nr.5 2 osobowy (łoże małżeńskie)
Pokój nr.6 2 osobowy (łoże małżeńskie)
Każdy powyższy pokój z własną łazienką.
Hotel ?Kołacz?
Pokój nr.1 3-osobowy (łóżko małżeńskie + łóżko pojedyncze)
Pokój nr 2 2-osobowy (łóżko małżeńskie)
Wspólna łazienka dla powyższych pokoi.
Do naszej dyspozycji siłownia, zabrać buty na przebranie

Piątek:
16:00 rozpoczęcie
17:00 obiadokolacja (grill, muzyka, tańce)
Sobota:
10:00 śniadanie
11:00 - 17:00, okoliczne atrakcje, parada lub wyjazd nad morze
17:00 obiadokolacja (stołówka lub grill, muzyka, tańce)
Miejsce grillowania
Niedziela:
10:00 śniadanie - zakończenie
Opcje płatności:
Opcja nr. 1
Full wypas (od piątku wieczór do niedzieli)
Osoba Dorosła 240.00zł
Dziecko do 4roku życia 190.00zł ( jakby nie było zajmuje łóżko)
Chyba, że małe niemowlę z własnym przenośnym łóżeczkiem, a jedzenie od mamusi to koszt takiego dziecka 0zł

Opcja nr. 2
Od soboty (ze śniadaniem) do niedzieli:
Osoba Dorosła 140.00zł
Dziecko do 4-go roku życia 115.00zł (jakby nie było zajmuje łóżko)
Opcja nr. 3
Od soboty (bez śniadania) do niedzieli:
Osoba Dorosła 120.00zł
Dziecko do 4-go roku życia 95.00zł (jakby nie było zajmuje łóżko)
Możemy również dodatkowo odpłatnie zarezerwować Bowling na ustaloną godzinę
Bowling
Na terenie ośrodka bar, w którym można usiąść, porozmawiać i wypić pyszne drinki przy stole bilardowym

Lista chętnych zostanie zamknięta 7 kwietnia 2015r.
W razie jakichkolwiek niejasności proszę śmiało pytać na PW tu również podam dane do przelewu.
Zapraszamy serdecznie
JEST:
Lancia Phedra 2.0 + LPG
BYŁO:
Kilka
x Lancia Thesis 2.0T
Lancia Thesis 3.0V6
2x Lancia Kappa 2.0 VIS
Lancia Phedra 2.0 + LPG
BYŁO: