belial666 pisze:Z wyrazami szczerej niewdzięczności, ale dla s... nie mam litości.
belial666 pisze:To przenośnia - nieróbstwo. Człowiek sukcesu- Fly podaj wodę, czy sok... Naprawdę ciekawy człowiek, któremu wydaje się, że jest gościem i może wiele hee, niestety nie.
Mam problem ze zrozumieniem Twoich wypowiedzi. Ale spróbuję. Wybrałem te bardziej oczywiste. I chciałem Ci zadać kilka pytań.
Czy uważasz, że Flyman jest sk

synem dla którego nie masz litości? Czy uważasz, że ktoś kto wykonuje taką pracę jak Flyman nie może być "gościem na poziomie" ? Jest nierobem? Wydaje mu się, że jest kimś więcej?
Jeżeli tak jest jak myślę, że jest, to strasznie się Belial kompromitujesz. Poziom Twoich wypowiedzi sięgnął dna; co więcej masz szansę usłyszeć pukanie od dołu. Piszesz tak na publicznym forum o swoim byłym koledze, z którym byłeś w dobrej komitywie na zlocie. Wpisujesz się w ten sam nurt - ostatnio tutaj modny - żeby innych obrażać.
Jakiś napięty koleś wyzywa innych forumowiczów od Dziadów Kalwaryjskich. Ty o swoim byłym koledze piszesz, że dla "s.... nie masz litości"?
Opamiętaj się i przestań pisać takie rzeczy. Jak masz klasę to przeproś. I postaraj się o to, żeby Twoje wypowiedzi były zrozumiałe bo ja i pewnie kilka innych osób ma z tym problem.
Zawsze byłem przeciwnikiem ograniczania wolności w tego typy dyskusjach. Ale może nasi tolerancyjni moderatorzy powinni bez oporu kastrować takie wątki, zanim osiągną pełen rozkwit i pozostawią niesmak na tygodnie lub miesiące.
Do rozważenia.
Snail pisze:darbo pisze:Naiwniak

To mówisz, że to marzenia ściętej głowy? Będą się żreć

dalej?
nie mam najmniejszej wątpliwości, że będą

były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD