Moderator: wujekp
Conajmniej 3 były i chodzi pewnie o fele Arka - cud, miód - wiadomo z Wrocławia"sloneczna" pisze:Radicz -ale na zlocie była tylko jedna JTD![]()
"pew" pisze:pewnie gdzieś po cichu pocierali się sutkami
Nie pisz tego Pew na forum bo młodzież czyta."pew" pisze:pewnie gdzieś po cichu pocierali się sutkami
Podpinam się pod podziękowania dla organizatorów za wkład pracy (i funduszy) a dla uczestników podziękowania za zabawę i atmosferę."Aras" pisze:Echhhh, no i po zlocie(Dzierżązna 2007)chciałem tutaj podziękować wszystkim , którzy na zlot przybili i stworzyli zajefajną atmosferę pomimo okresowych wpadek pogody, jak również wszystkim którzy zlot zorganizowali i sponsorowali.
Wielkie dzięki dla wszystkich
Faktycznie gdyby to odemnie zależało dał bym mu statut klubowicza z dopiskiem Specjalista d/s Integracji LKP."Radicz" pisze:Marco, KUMPLU, dałeś czadu na maxa!![]()
![]()
![]()
Pisz, dzwoń, mailuj, jak tylko będziesz w Wawie- trzeba koniecznie wyskoczyć na piwko! Nawet spota specjalnie dla Ciebie zorganizuję- byle w weekend
Pew-głodnemu chleb na mysli"pew" pisze:pewnie gdzieś po cichu pocierali się sutkami
Hehe, też tak sądzę. Pozdrawiam wszystkich.Faktycznie gdyby to odemnie zależało dał bym mu statut klubowicza z dopiskiem Specjalista d/s Integracji LKP.
niestety moje juz nie wzbudzaja zainteresowania tak jak robia to 16" od VW-AUDI kolegi ARASa"Przemo" pisze:Niestty mnie nie było, ale domyślam sie ze chodzi o fele Luckyy-iego piękne AZEV 17-naście cali."sloneczna" pisze:Radicz -ale na zlocie była tylko jedna JTD![]()
czyżby przez kolegę jakaś nuta zazdrości przepłyneła"Luckyy" pisze:niestety moje juz nie wzbudzaja zainteresowania tak jak robia to 16" od VW-AUDI kolegi ARASa"Przemo" pisze:Niestty mnie nie było, ale domyślam sie ze chodzi o fele Luckyy-iego piękne AZEV 17-naście cali."sloneczna" pisze:Radicz -ale na zlocie była tylko jedna JTD![]()
A coś szerzej? Rozdzieliliśmy się za Łodzią i jedyne co was widziałem później to na jakimś obiadku w zajeździe"Tomasz" pisze:Mnie powaliło hamowanie Arasa w drodze powrotnej
Aras a czy mógłbyś podesłąc mi jakąś fotke tych felg albo wkleją ją na forum jaki rozmiar??"Aras" pisze:czyżby przez kolegę jakaś nuta zazdrości przepłyneła"Luckyy" pisze:niestety moje juz nie wzbudzaja zainteresowania tak jak robia to 16" od VW-AUDI kolegi ARASa"Przemo" pisze:Niestty mnie nie było, ale domyślam sie ze chodzi o fele Luckyy-iego piękne AZEV 17-naście cali."sloneczna" pisze:Radicz -ale na zlocie była tylko jedna JTD![]()