Nie wyrwiesz się ? Nie możesz zamienić ? Zeta byłaby rodzynkiem"rado" pisze:2.02 bardzo chętnie . 26i 27 mam dyżur w pracy i dlatego ciężko mi się pokazać na zlotach . Co zlot , to ja mam dyżur

Moderator: Wilkin
Nie wyrwiesz się ? Nie możesz zamienić ? Zeta byłaby rodzynkiem"rado" pisze:2.02 bardzo chętnie . 26i 27 mam dyżur w pracy i dlatego ciężko mi się pokazać na zlotach . Co zlot , to ja mam dyżur
Zapraszamy, zapraszamy."haha" pisze:Kurde ja też chce przyjechać, jak na razie mam same falstarty, ale na swoje usprawiedliwienie dodam że moja córeczka mam tylko 10 miesięcy... co implikuje bardzo częste zmiany planów.
Ale jak się uda to będę.
Lancia Lybra 1,9 SW (mam nadzieję że ktoś będzie podobna bo chętnie bym wymienił doświadczenia)
To niby do mnie"Nat" pisze:byle w miejscu w którym bedziemy nie było papierosowo, Ubiq?
Na temat Lybry SW chetnie wymienie doswiadczenia, na temat dieselka nie, ale będą przecież kappowi jtdowcy
Spox, będę Integralką, jesli nic sie nie wydarzy."Ubiq" pisze:Nat kiedy odbierasz Integrale ?
Pizzeria Sopranos"nietoperz" pisze:Jak dla mnie to jest obojętne choć wolałbym miejsce z małym zadymieniem nikotynowym. A tak swoją drogą gdzie jest pizzeria Sopranos?
Na ulicy Bobrowieckiej - równoległa do Czerniakowskiej na wysokości trasy siekierkowskiej."nietoperz" pisze:Jak dla mnie to jest obojętne choć wolałbym miejsce z małym zadymieniem nikotynowym. A tak swoją drogą gdzie jest pizzeria Sopranos?