Mechanior potrzebny - Wrocław
Moderator: MiroMiglia
Simon oglądałem twoją lybre super kolorek wersja sedan nie jest taka zła 

a dziękuję dziękuje, też mi się podoba chociaż 2 miesiące temu nawet bym na taką nie spojrzał 

- lukasz22i
- Klubowicz
niestety nie udalo mi sie wczoraj nic załątwic, warsztat był zamkniety a telefon wyłączony..moze w tygodniu cos sie uda, a co do kappy to wczoraj zasiadlem za sterami, odpalilem by troche pochodzila i okazalo sie ze pedal sprzegla teraz wpada w podłoge a nie jak wczesniej tylko do połowy, pozostało holowanie 

Bolesławiec Lancia Fan!
i co? udało Ci się skontaktować z nim?
Mam nadzieje, że się nie zwinął bo też bede mial do niego romans

- lukasz22i
- Klubowicz
w weekend sprobuje bo w tygodniu nie mam kpl czasu na to...a kapcia dalej stoi, musze pomyslec czym tego słonia doholuje do mechaniora w razie potrzeby:D"Simon" pisze:i co? udało Ci się skontaktować z nim?
Bolesławiec Lancia Fan!
z tego co wiem to on w weekend nie pracuje
- lukasz22i
- Klubowicz
w soboty pracuje...własnie rozebrał mi kappe i stwierdzil nieszczelnosc wysprzeglika, czesc juz zamowiona, czekam na poskladanie:)"Simon" pisze:z tego co wiem to on w weekend nie pracuje
Bolesławiec Lancia Fan!
no to super
ja też sie w przyszłym tygodniu wybieram do niego z wahaczami i hamulcami.
heh - sila nas z Psiego Pola - Poleska sie zglasza"Simon" pisze:Na Rakowej kilku moich znajomych się nacięło. Kombinator koło kombinatora. Przyjedziesz na wymianę filtra a będą Ci wmawiać, że pół samochodu masz do wymiany.
Ten mi robił sprzęgło, rozrząd, znajomemu w Astrze zawieszenie przednie i nie mam(y) mu nic do zarzucenia. A przede wszystkim mam go praktycznie pod domem![]()
Przy wymianie sprzęgła poprosiłem, żeby przy okazji profilaktycznie wymienił mi linkę. Ale mi jej nie wymienił bo stwierdził, że jest zdrowiutka i nie ma takiej potrzeby. Inny to by wymieniał czy jest dobra czy zła i jeszcze by se niezłą marżę na częściach policzył. I od tej pory jeżdżę do niego regularnie

dzieki za namiar - byc moze niedlugo go odwiedze.
Kappa JTD
Tipo 1.9TD
Tipo 1.9TD
hehe, ja też Poleska 

- lukasz22i
- Klubowicz
widzialem tam u niego same Pandy"Simon" pisze:no to super

Bolesławiec Lancia Fan!
Widziałem, przed chwilką Twoją Lucyne."lukasz22i" pisze:widzialem tam u niego same Pandya to znaczy ze na Fiatach sie zna
wyglada na uczciwego goscia, zobaczymy ile mnei skasuje za robote, oczywiscie zamelduje o tym
Chyba już poskładana, pokazał mi nawet Twój wysprzeglik

Koleś ma niezły przerób bo można się umówić z nim najwcześniej na przyszłą środę/czwartek. Wahacze i hamulce w Lancii też potrafi robić

- lukasz22i
- Klubowicz
Lucynke? to brudne coś to raczej bagiennik"Simon" pisze:Widziałem, przed chwilką Twoją Lucyne."lukasz22i" pisze:widzialem tam u niego same Pandya to znaczy ze na Fiatach sie zna
wyglada na uczciwego goscia, zobaczymy ile mnei skasuje za robote, oczywiscie zamelduje o tym
Chyba już poskładana, pokazał mi nawet Twój wysprzeglik
Koleś ma niezły przerób bo można się umówić z nim najwcześniej na przyszłą środę/czwartek. Wahacze i hamulce w Lancii też potrafi robić

jeszcze raz dzięki za namiary na goscia
Bolesławiec Lancia Fan!
no, stała w całości na parkingu obok warsztatu to myslalem że już zrobiona. i jeszcze pokazał te cześc ( on w ogóle zawsze lubi sie pochwalić tym co wyciągnął z auta
). Podziekujesz jak odjedzie o własnych siłach 

- lukasz22i
- Klubowicz
"Simon" pisze:no, stała w całości na parkingu obok warsztatu to myslalem że już zrobiona. i jeszcze pokazał te cześc ( on w ogóle zawsze lubi sie pochwalić tym co wyciągnął z auta). Podziekujesz jak odjedzie o własnych siłach

Bolesławiec Lancia Fan!