Noooo. Rzekłbym okazja. Aż podejrzanie tanio."LukaszN" pisze:Chlopie, dawaj namiary na ten tlumiczek, to jest dobra cena...

Moderator: stabraf
Noooo. Rzekłbym okazja. Aż podejrzanie tanio."LukaszN" pisze:Chlopie, dawaj namiary na ten tlumiczek, to jest dobra cena...
ja uzytkuje Kappe 2.0 20V 147km skrzynia Power Drive zrobilem narazie 217km spalnie na tym odcinku w miescie 9,8 L ale jezdze emerycko bo chce uzyskac jak najlepszy wynik spalania silnik bardzo elastyczny z ta skrzynia mozna jechac od 1.5 tys do 7 tys , jak potrzeba depnac zbiera sia bardzo ładnie"haryhary" pisze:witam zamierzam kupić kappe ale nie wiem z jakim silnikiem doradzcie coś pozdrawiam
Potwierdzam takowe zapotrzebowanie na nonPB. W trasie będziesz miał Egon tak ok. 8,5litra na każde 100 km."Egon" pisze:ja uzytkuje Kappe 2.0 20V 147km skrzynia Power Drive zrobilem narazie 217km spalnie na tym odcinku w miescie 9,8 L ale jezdze emerycko bo chce uzyskac jak najlepszy wynik spalania silnik bardzo elastyczny z ta skrzynia mozna jechac od 1.5 tys do 7 tys , jak potrzeba depnac zbiera sia bardzo ładnie
Sixt, 2.0T przecież się nie da emerycko. Ja przynajmniej nie umiem"Sixt" pisze:2.0 t. 20v to samo w przypadku emeryckiej jazdy
Co racja to racja - chciałem tylko zachęcić kolegę"wujekp" pisze:Sixt, 2.0T przecież się nie da emerycko. Ja przynajmniej nie umiem"Sixt" pisze:2.0 t. 20v to samo w przypadku emeryckiej jazdy
Da się"wujekp" pisze:Sixt, 2.0T przecież się nie da emerycko. Ja przynajmniej nie umiem"Sixt" pisze:2.0 t. 20v to samo w przypadku emeryckiej jazdy