3. KKMisfirePAHO2 pisze: to może lista osób które będą na 100%:
1. Romlen
2. Paho
proszę się dopisywać dalej
4. D1
5. Prezesjm + Bartek

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
3. KKMisfirePAHO2 pisze: to może lista osób które będą na 100%:
1. Romlen
2. Paho
proszę się dopisywać dalej
Co to znaczy trzema Lanciami?Adam L. pisze:Postaramy się przyciągnąć całą rodziną trzema Lanciami. Mam nadzieję że po raz pierwszy zadebiutuje na zlocie mój syn Krzyś
Nat nie tak różowoNat pisze:Co to znaczy trzema Lanciami?Adam L. pisze:Postaramy się przyciągnąć całą rodziną trzema Lanciami. Mam nadzieję że po raz pierwszy zadebiutuje na zlocie mój syn Krzyś
Czy posród nich będą te, o których myslę???![]()
(Fulvia Zagato, Flaminia) ?
Poprostu przyjedź nie ma żadnego wpraszaniajaro1959 pisze:Jeśli się można wprosić to chętnie bym zajechał.
Zrobie wszystko żeby się z Wami spotkac ale na 99% chyba nie przyjade Lanciąmichał_kappa pisze:Grzesiu, a Ty się pojawisz?
Mam nadzieję, że zdążę z moją kappą, czeka mnie wymiana rozrządu termostatu i innych detali przy jednej robocie...
a jeśli się uda to standardowo w czwórkę się pokażemy
Janusz, dasz w końcu Bartkowi prowadzić, żebyśmy mogli jakieś piwo spożyć
pozdrowienia
Uuuu jeszcze ze dwa lata czekania , w wakacje to dopiero będzie miał 16 lat.michał_kappa pisze: Janusz, dasz w końcu Bartkowi prowadzić, żebyśmy mogli jakieś piwo spożyć
pozdrowienia
Dokładnie jak piszeszlancia1969 pisze:Nat nie tak różowoNat pisze:Co to znaczy trzema Lanciami?Adam L. pisze:Postaramy się przyciągnąć całą rodziną trzema Lanciami. Mam nadzieję że po raz pierwszy zadebiutuje na zlocie mój syn Krzyś
Czy posród nich będą te, o których myslę???![]()
(Fulvia Zagato, Flaminia) ?Pewnie Adaś weżmie Delta 2, Dedra, Kappa coupe