Żarówek to wymieniłem ponad 15 ale tych co podświetlaja kokpit i inne dodatki

Nie, nie miałem problemu 8:' . We Wrocławiu na ul. Lwowskiej jest świetny sklep z częściami do włoszczyzny. Tam mi pani ściągnęła wycieraczkę w ciągu trzech dni. :groupjump:"Ragnarok" pisze:OLO a z tą wycieraką tylnej szyby nie miałes problemu aby znaleść
Calkiem mozliwe"mario09" pisze:Ale podejrzewam, ze jakby spalila ci sie zarowka reflektorowa to check by nic nie wykazalJuz widzialem kilka takich przypadkow.
Badzmy dobrej mysli ze beda swiecic caly czas"mario09" pisze:Przypomnialo mi sie cos jeszcze. W Themach III oswietlenie wnetrza z przodu jest wyposazone w zarowki typu H6W koszt to 7,5zl szt (potrzeba dwie) i ciezko dostac. Do czytania tez taka tylko bez trzonka. Z tylu rowniez bez trzonkow i tego to juz chyba wogole sie nie dostanie. Nawet nie chce myslec jak mi sie ktoras przepali...
a MotGum w Auchan? Tam kiedyś sprzedawali i gumki i całe wycieraczki, a jakość była bardzo przyzwoita. Właśnie się niedługo wybieram kupić same gumy, dam znać czy były."T-R-O-L-E-X" pisze:szukam samych gumek do wycieraczek 55cm i 53 cm nigdzie nie moge znalezc - na allegro nie ma w sklepach nie ma
moze ktos wie gdzie mozna kupic - czekam na odp
Themy miały wycieraczki z tyłu?"inferno_m" pisze:Ja potrzebuje silniczek do tylnej wycieraczki w THEMIE II lub jakiś zamiennik by się przydał, zima idzie i potrzebna pilnie!!!
Tylko w wersji kombi."Miro" pisze:Themy miały wycieraczki z tyłu?"inferno_m" pisze:Ja potrzebuje silniczek do tylnej wycieraczki w THEMIE II lub jakiś zamiennik by się przydał, zima idzie i potrzebna pilnie!!!
Tak tak w kombi:D"kappa96" pisze:Tylko w wersji kombi."Miro" pisze:Themy miały wycieraczki z tyłu?"inferno_m" pisze:Ja potrzebuje silniczek do tylnej wycieraczki w THEMIE II lub jakiś zamiennik by się przydał, zima idzie i potrzebna pilnie!!!![]()
Ale ze mnie głupek"inferno_m" pisze:Tak tak w kombi:D