Jesli masz wersje SW to kostki kurtyn które należy potraktowac elektrosolem/ kontakt spray'em masz dostępne po opuszczeniu oparcia tylnej kanapy, w boczkach plastikowych masz zaślepki. Pod nimi są złacza kurtyn.
W sedanie pewno dostępne będą w podobnym miejscu, ale dostep od bagażnika. Ale tu nie jestem juz pewien.
Lybra - kontrolka poduszki powietrznej zgaszona na zawsze?
- Ramzes_II
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Dominik
Re: Lybra - kontrolka poduszki powietrznej zgaszona na zaws
Tuning oraz diagnostyka JTD, JTDm, TDI, CDI, HDI ... i HGW
>>>>>>>>>>>>>>>>>>tel: 661-104-166<<<<<<<<<<<<<<<<<<

>>>>>>>>>>>>>>>>>>tel: 661-104-166<<<<<<<<<<<<<<<<<<
- dawid1107
- Forumowicz/ka
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
Dzieki, jutro będę szukał
Pomyśleć, że dziś rozbebeszałem słupek 
A co do drugiego tematu, macie jakieś propozycje? Kontrolka niezapiętych pasów. Czy po odłączeniu jakiejś wtyczki ona zniknie?`Jeśli tak to którą?
Dziś gmerałem pod fotelem, ale trochę tam tego za dużo...
Po dłubaninie i zdemontowaniu tapicerki w bagażniku mam kolejne nowości.
Całość złożyłem tak aby mieć dostęp do kabli (plastikowa zaślepka) i czekam na pomoc.
Problem:
Ktoś mnie ubiegł wcześniej z tym wywaleniem kostek i robota była zrobiona prymitywnie, na szybko na skrętkach. Problem w tym, że nie wiem jak to teraz połączyć.
Mam cztery kabelki: niebieski, niebiesko - czarny, brązowy i czerwony.
Koledzy poratujecie swoją wiedzą i doświadczeniem? Coś mi podpowiada, że najprościej będzie połączyć niebieskie do niebieskiego oraz czerwony z brązowym, ale nie chcę żemy mi coś tam wypierdzieliło, tym bardziej że to kurtyna boczna
Proszę o pomoc

A co do drugiego tematu, macie jakieś propozycje? Kontrolka niezapiętych pasów. Czy po odłączeniu jakiejś wtyczki ona zniknie?`Jeśli tak to którą?
Dziś gmerałem pod fotelem, ale trochę tam tego za dużo...
Po dłubaninie i zdemontowaniu tapicerki w bagażniku mam kolejne nowości.
Całość złożyłem tak aby mieć dostęp do kabli (plastikowa zaślepka) i czekam na pomoc.
Problem:
Ktoś mnie ubiegł wcześniej z tym wywaleniem kostek i robota była zrobiona prymitywnie, na szybko na skrętkach. Problem w tym, że nie wiem jak to teraz połączyć.
Koledzy poratujecie swoją wiedzą i doświadczeniem? Coś mi podpowiada, że najprościej będzie połączyć niebieskie do niebieskiego oraz czerwony z brązowym, ale nie chcę żemy mi coś tam wypierdzieliło, tym bardziej że to kurtyna boczna
Proszę o pomoc
- dawid1107
- Forumowicz/ka
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
dawid1107 pisze:
Proszę o pomoc