Dudi pisze:cvahoo pisze:aro pisze:
Przeważnie tankuje na Shellu i zawsze było ok. Raz się skusiłem na Statoila -pierwszy i ostatni. Kutwa zatankowałem pełny bak tego gó***a, teraz zatankuje gdzie indziej i zobaczymy.
To ciekawe, bo ja sobie chwalę paliwo z tej sieci.
Ja tym bardziej. W 90% leje ON tylko tam. I zero problemów.
Kochani Wszystkie stacje koncernowe kupują paliwo w Orlenie. Jedynym wyjątkiem jest STATOIL, który ma paliwo z własnego importu tj z Norwegii. Innymi słowy nie ma się co obrażać na markę tylko na właściciela stacji... pytanie co i w jakiej ilości dolał do zbiornika pod dystrybutorem...
Co do wrażliwości JTD to mit. Leję i lałem do Kappy i Thesisa Bioester, Ecodiesel i tym podone analogi i....nic. Ostatnio bardziej z rozsądku (bo temeperatura mocno spadła) dolałem ulpszacz na zimę. Ale żeby coś się zmieniło to nie widzę. Nie preferuję żadnej marki paliwa. To marketingowy pic...

Tankuje gdzie mogę i szukam taniej

... Orlen/ Bliska, Shell, BP, Lukoil, LOTOS, i reszta. Wyjątek to stacje nie koncernowe gdzie nie tankuje z zasady.

Pozdrawiam
Michael G
W każdej kobiecie jest Lancii dwie trzecie.Były: Thema 2.0 16V 155 KM,Kappa 2,4 JTD 136 KM, Wiśniowy Thesis 2,4 JTD 150 KM Tereską zwany