spokojnie panowie na pewno spocik Gliwice i okolice będzie w terminie jak się cieplej zrobi, więc na wiosenny do Raciborza każdy się pojawi. Na pewno spocik gliwicki odbędzie się w weekend wiec na razie zbieram osoby i ogłoszę oficjalnie kiedy co i jak wiec cały czas piszcie kto jest chętny i razem wybierzemy miejscówkę na dobre spotkanko. Pozdrawiam wszystkich.
Ostatnio zmieniony 07 lut 2010, 21:06 przez wujekp, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:korzystaj proszę z jakiegoś słownika i używaj kropek (zdań)
wydaje mi się że przy okazji zlotu moża coś fajnego zobaczyć. Pomimo że mieszkałem w Gliwicach parę ciekawych studenckich latek -- do radiostacji nigdy nie dotarłem.
radiostacja jest ok... a co do studenckiej knajpki to w okolicy chyba nie ma żadnej typowo studenckiej ew. około 6 km w strone Tarnowskich Gór jest rest. "Zodiak" gdzie można by posiedzieć w kulturalnych warunkach.
mrkura pisze:wydaje mi się że przy okazji zlotu moża coś fajnego zobaczyć. Pomimo że mieszkałem w Gliwicach parę ciekawych studenckich latek -- do radiostacji nigdy nie dotarłem.
niedaleko radiostacji jest pizzeria wiec mozna by było conie skonsumowac , spkojnie mr kura to mzoe wez zonke ze soba osoby towarzyszace miło widziane wiecej ludu bedzie widze ze radiostacja wszystkim pasuje wiec mijscowki nie zmieniamy