Później przy Kasprzaka 64 taka niespodzianka na parkingu
Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
kolego podjedź sobie na ulicę Kilińskiego niedaleko Zarzewskiej,jadąc od centrum po lewej stronie koleś ma szrot z Kappami,może tam znajdziesz za parę groszy interesujący Cię czujnik,więc niestety Ci nie pomogęwarren78 pisze:Hej Łodziaki;) może to nie ten temat, ale gdzie jak nei tu;)
Poszukuje czujnik położenia wału korbowego i czujnik temp(niebieski) do kappy 2.0 VIS Najfajniej jak by ktoś mógł mi go pożyczyć na jakąś chwilkę, gdyż chciałem sprawdzić czy mojej kappie się polepszy (ewentualnie odkupie). A czemu sprawdzić gdyż mam dziwne objawy u siebie--->viewtopic.php?f=14&t=41045" onclick="window.open(this.href);return false;
Może ktoś z was spotkał się z podobnym przypadkiem?
Pozdrawiam - Krzysiek
P.S
jak umyje kapiszonka to cyknę mu parę foci
Dziękuje Michale i pozdrawiamy Ciebie i Twoją rodzinkęmichal1045 pisze:Pozdrowienia od całej rodziny dla Sebykappy, jego towarzyszki i oczywiście jego pięknej Coupe widzianych pod realemTak to ja byłem
A to bardzo ciekawa Delta jest, bo ma przeszczepione napędy z Dedry Integrale (silnik 2.0 16vT trochę dłubany) z tego co wiem chyba jedyna w Polsce.lukasz_lodz pisze:w piątek albo sobotę o chwile po 18 widziałem fajna delta drugiej generacji cała w barwach martini, na rondzie inwalidów, fajnie wyglądało ale niestety w innym kierunku jechałem więc nie dogoniłem