Parking blisko dworca PKP w Krakowie
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
-
- Klubowicz
Odp: Parking blisko dworca PKP w Krakowie
ale bichon chce zostawic auto na dzien,dwa....wiec to dwa zlote raczej nie przejdzie,swoja droga to paranoja zeby placic za parkig idac do marketu...

IV- miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpii,oraz specjalne wyróżnienie

www.close2you.pl - drogeria internetowa Agnieszki Zapraszam.
- mac1us
- Klubowicz
- Imię: Maciek
Re: Parking blisko dworca PKP w Krakowie
Jak dla mnie to jest lekka paranoja, ale nie w przypadku Galerii Krakowskiej. Wyobraź sobie jak byłoby ciężko z miejscem gdyby był bezpłatny. Co by tu nie mówić to rynek jest prawie wyludniony, a jest tam w cholere firm, sklepów. Sam fakt ilości ludzi pracujących w centrum możesz sobie uświadomić szukając miejsca w godzinach, w których się pracuje.
-
- Klubowicz
Odp: Parking blisko dworca PKP w Krakowie
W sumie masz racje nie pomyslalem pod tym katem,ogolnie teraz gdzie kolwiek zaparkowac w miescie graniczy z cudem...ostatnio zaparkowalem na platnym kolo kleparza starego to skonczylo sie na rysie na drzwiach (cala dlugosc) myslalem ze mnie cos trafi....znowu malowanie :/

IV- miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpii,oraz specjalne wyróżnienie

www.close2you.pl - drogeria internetowa Agnieszki Zapraszam.
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Maciek
Re: Parking blisko dworca PKP w Krakowie
Z parkingiem w Galerii nie jest tak że 2 zł za godzinę.
Pierwsza godzina jest bezpłatna, druga 2zł a każda następna coraz to droższa także w rezultacie wychodzi bardzo dużo kasy. A co do bloczków to nie wiedziałem że bez auta można odebrać
Pierwsza godzina jest bezpłatna, druga 2zł a każda następna coraz to droższa także w rezultacie wychodzi bardzo dużo kasy. A co do bloczków to nie wiedziałem że bez auta można odebrać

Lancia Kappa 2.4 JTD 136km - była
Lancia Lybra SW 1.9 JTD 105km - jest
Lancia Dedra SW 1.9 TDS 90km - jest
Lancia Lybra SW 1.9 JTD 105km - jest
Lancia Dedra SW 1.9 TDS 90km - jest