Spoty w Gdyni?Trójmiasto?
Moderator: wujekp
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: Spoty w Gdyni?Trójmiasto?
W takim ukladzie termin jest 24 lipca SOBOTA gdzies w trojmiescie. Kto zajmuje sie reszta?
jakubg pisze:Wyhaczyłem Cię jak w drodze do Podczela
Widzę że długo to będziesz pamiętał

tomek pisze:W takim ukladzie termin jest 24 lipca SOBOTA gdzies w trojmiescie. Kto zajmuje sie reszta?
Jeżeli kolega Nicek sie nie zadeklaruje,to wezme to na siebie ,termin ustalony podany przez Tomka tj 24 bądż 25 lipca
Osobiscie mam kilka ciekawych miejsc na oku żeby byłociekawie i to niekoniecznie w 3 city ale w niedalekich moich okolicach-dosyc centralny punkt wypadowy dla wszystkich zarówno z WiM jak i ZP.
Ze szczegółami poczekajmy na razie do połowy czerwca wtedy sie poda konkretne miejsce i plan spotu,a na razie luzna dyskusje można prowadzić

Lancia Phedra 2.0 desel...Auto na codzien mojej zonki
Lancia Delta 2.0 turbo-moja zabawka-poki co w czesciach
Volvo xc 90- wół roboczy
Yamaha r1 RN09 plus FZR 600-moje
Aprilia rs125.....poczatki przygody z dwoma kolami mojej zonki
Byly kappy 2.4 lpg +2.4 tds,zeta 2.0 turbo,lybra 1.9 jtd
Volvo xc 90- wół roboczy
OK jak dla mnie. A co na to Pomorze?
Przemas pewnie, że pamiętam. I wiem, że jak zrobisz deltę to tylko miłe wspomnienia mi zostaną. Jednak wiedz jedno danio skóry nie sprzedam!
Przemas pewnie, że pamiętam. I wiem, że jak zrobisz deltę to tylko miłe wspomnienia mi zostaną. Jednak wiedz jedno danio skóry nie sprzedam!
Są: Lancia Musa 1,3 M-jet'06;Ypsilon 1.4 16V'04;Kappa 2.4jtd '99;Kappa 2.4TDS SW '98;Delta 1.6 GT i.e. '89
Były:Kappa 3.0V6 SW Automat '96;Y 1,2 LS ECVT '97;Kappa 3.0V6 Automat '96;Delta II 1.6 8v;Lybra 2.0 SW Automat '00;Y10 Mia 1.0 '91;Kappa 2,4jtd '01;Y 1,2 LS ECVT '96;Thema 8.32 '88 oraz 1/2 Kappy 2.0t 16V '95
Zapraszam do sklepiku!
Były:Kappa 3.0V6 SW Automat '96;Y 1,2 LS ECVT '97;Kappa 3.0V6 Automat '96;Delta II 1.6 8v;Lybra 2.0 SW Automat '00;Y10 Mia 1.0 '91;Kappa 2,4jtd '01;Y 1,2 LS ECVT '96;Thema 8.32 '88 oraz 1/2 Kappy 2.0t 16V '95
Zapraszam do sklepiku!
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
Ja deklaruje swoja obecnosc 24 w okolicach trojamiasta. Akurat bede przebywal w Chalupach, wiec ten jeden dzien sobie odpoczne od lenistwa 

- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Maciej
Termin mi pasuje jak najbardziej,jest jedno ale.Absolutnie nie mam ciśnienia pomykac 300km,żeby sterczec pod jakimś marketem bądz podejmowac nierówną walkę z nagłośnieniem w jakimś fast foodzie.Opcjonował bym za naturą,cisza i spokój.Istnieją takie miejsca jak"pole biwakowe",Można rozpalić ognisko,upichcić coś na grilu.Dodatkowym plusem jest to, że jak ktoś chce to rozbija namiot i zostaje jak długo mu się podoba /ja na przykład/.Koledzy z Pomorskiego napewno znają takie miejsca.Loterią pozostaje tylko pogoda.Gospodarstwa agroturystyczne czasami godzą się na takie coś.
Tak jak pisał Przemas,jesli kolega Nicek nie będzie mógł czegos załatwić to bierzemy to na siebie,z tym że wtedy będzie to bliżej naszych okolic.Dlatego Macieju nie będziesz musiał nocować pod namiotem-no chyba,że Ci moja chatka nie odpowiada

BYŁA: Lancia Kappa 2.4,Lancia Kappa SW 2.4tds.
JEST:Lancia Phedra 2.0 JTD,Lancia Delta 2.0 Turbo,Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Bliskość śmierci zawsze sprawia,że staramy się żyć lepiej...
Żoneczka-przemasa81:)
Maciej w razie czego nocleg u mnie ze trzy pary pomieszcze ,bedzie ciasno ale się da jak nikt nie bedzie miał oporów
zaczynam szukać odpowiedniego miejsca tak by wszyscy byli zadowoleni a tomek to te kilkanasie czy kilkadziesiąt km z 3 citytrez podjedzie
np gospodarstwo agroturystyczne w Borowym Młynie-lasy jezioro domki kajaki moze i możliwość pozostania dłużej-strony internetowej nie ma ale jeśli ustalimy spotkanie tam to mogę nieżle dyskutować bo jest to mojego dobrego kolegi rodzina ,Watażka ma 142 km Tomek z Gdańska ma 132 km najdalej ma
Kubuś bo około 200 jadąc przez Chojnice dlatego może dla tych odleglejszych zrobimy spota weekendowego???? z noclegiem może będa miejsca jeszcze do zaklepania ,bo jak nie da rady to nocleg u mnie jak powiedziałem wcześniej
zaczynam szukać odpowiedniego miejsca tak by wszyscy byli zadowoleni a tomek to te kilkanasie czy kilkadziesiąt km z 3 citytrez podjedzie

np gospodarstwo agroturystyczne w Borowym Młynie-lasy jezioro domki kajaki moze i możliwość pozostania dłużej-strony internetowej nie ma ale jeśli ustalimy spotkanie tam to mogę nieżle dyskutować bo jest to mojego dobrego kolegi rodzina ,Watażka ma 142 km Tomek z Gdańska ma 132 km najdalej ma
Kubuś bo około 200 jadąc przez Chojnice dlatego może dla tych odleglejszych zrobimy spota weekendowego???? z noclegiem może będa miejsca jeszcze do zaklepania ,bo jak nie da rady to nocleg u mnie jak powiedziałem wcześniej
Volvo xc 90- wół roboczy
Volvo xc 90- wół roboczy
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Hm..
Ja to co prawda myślałem rozruszać kujawsko-pomorskie (no bo jakieś takie "moje", mimo, że już w Kwidzynie mieszkam
) z pomorskim (dlatego Tleń mi się nasunął), ale widzę, że ustalenia już są.
Na moje termin póki co ok, a co do miejsca to trójmiasta nie znam
Ja to co prawda myślałem rozruszać kujawsko-pomorskie (no bo jakieś takie "moje", mimo, że już w Kwidzynie mieszkam

Na moje termin póki co ok, a co do miejsca to trójmiasta nie znam

Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
Przemku i Karolino. Ja liczylem na rozruszanie Trojmiasta. Czyli cos bardziej w tamtej okolicy. Nie mysle o parkingu pod centrum handlowym ale chyba inne miejsca tez sa. Przyznam szczerze, ze propozycja mi nie bardzo lezy. Czy nikt z Trojmiasta nie jest w stanie zaproponowac fajnej lokalizacji?
Są: Lancia Musa 1,3 M-jet'06;Ypsilon 1.4 16V'04;Kappa 2.4jtd '99;Kappa 2.4TDS SW '98;Delta 1.6 GT i.e. '89
Zapraszam do sklepiku!
Zapraszam do sklepiku!
tomek pisze:Przemku i Karolino. Ja liczylem na rozruszanie Trojmiasta. Czyli cos bardziej w tamtej okolicy. Nie mysle o parkingu pod centrum handlowym ale chyba inne miejsca tez sa. Przyznam szczerze, ze propozycja mi nie bardzo lezy. Czy nikt z Trojmiasta nie jest w stanie zaproponowac fajnej lokalizacji?
W Trójmieście na pewno jest sporo ciekawych miejsc,ale jeśli mamy coś organizować to raczej nam pasuje w naszych okolicach-bo jeżdżenie i szukanie czegoś w Tr.jakoś mi nie podchodzi

Poczekajmy może ktoś się zgłosi z Tr.-żeby coś zorganizować

BYŁA: Lancia Kappa 2.4,Lancia Kappa SW 2.4tds.
Jeśli ktoś z trójmiasta się weżmie i znajdzie ciekawe miejsce to jak najbardziej ,ja nie znam na tyle trójmiasta by coś tam zaproponować ,jedyne co przychodzi mi do głowy to ZOO
Jesli padnie na mija lokalizacje to tez musze wiedziec odpowiednio wczęsniej bo jest to pełnia sezonu inie wieadomo jak z miejscami ,w razie czego jest jeszcze taka opcja
Ale to juz troszku wyższa pólka nocleg około 240 zł za dwójkę ale nie wiem czy z wyzywieniem z tego co pamietam,ale miejsce jest zajebiaste-notabene robiłem tam dachy
Jak nnie to to u Tomzika też ciekawa propozycja na ognisko,aczkolwiek Sebol moze byc zły bo on też próbował u siebie taką imprezę zorganizować .Musimy sie zastanawiac bardzos zybko bo czasu wbrew pozorom mamy niewiele
W razie czego parę osób przekimam u mnie ,będzie ciasno ale da rade a w razie czego załatwie miejsca noclegowe w jakims tańszym hotelu

Jesli padnie na mija lokalizacje to tez musze wiedziec odpowiednio wczęsniej bo jest to pełnia sezonu inie wieadomo jak z miejscami ,w razie czego jest jeszcze taka opcja

Ale to juz troszku wyższa pólka nocleg około 240 zł za dwójkę ale nie wiem czy z wyzywieniem z tego co pamietam,ale miejsce jest zajebiaste-notabene robiłem tam dachy

Jak nnie to to u Tomzika też ciekawa propozycja na ognisko,aczkolwiek Sebol moze byc zły bo on też próbował u siebie taką imprezę zorganizować .Musimy sie zastanawiac bardzos zybko bo czasu wbrew pozorom mamy niewiele
W razie czego parę osób przekimam u mnie ,będzie ciasno ale da rade a w razie czego załatwie miejsca noclegowe w jakims tańszym hotelu

Volvo xc 90- wół roboczy
Volvo xc 90- wół roboczy
Kolega Nicek zaproponował ciekawą propozycję-na razie jest w etapie rozmów i to nic pewnego ale jego mama ma pensjonat w okolicach Czerska,więc jesli dałoby rade załatwić parę miejsc noclegowych to mam juz ciekawy plan,troszkę trza będzie pokonac kilometrów ale atrakcja turystyczn na łonmie natury bedzie naprawdę ciekawa.Czekam w tej chwili na odpowiedż kolegi i jak ją dostanę to wspólnie zadziałamy.
Kto będzie miał ochotę to wpadnie,choć ogólnie to małe zainteresowanie jest sądząc po ankiecie jaką zappodał Jakub
Ludzie czy wy wogóle żyjecie????
Kto będzie miał ochotę to wpadnie,choć ogólnie to małe zainteresowanie jest sądząc po ankiecie jaką zappodał Jakub
Ludzie czy wy wogóle żyjecie????
Volvo xc 90- wół roboczy
Volvo xc 90- wół roboczy
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Okolice Czerska piękne, to je prawda 
Ja na obecną chwilę wpadnę, gdzie by spocik nie był.

Ja na obecną chwilę wpadnę, gdzie by spocik nie był.
Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Pod Grunwaldem będęjakubg pisze:przemas81 pisze:jakubg pisze:Tak jednodniowy. Z Tomzikeim mieliśmy kilka koncepcji.
1. Ognisko koło Tlenia.
2. Rocznica Bitwy od Grunwaldem ale to w moich okolicach i termin może nie wszystkim pasować a na 100% Tomkowi.
3. Malbork i wtedy można 24.07.2010 to zorganizować.