Thesis Emblema 3.2L
Moderator: stabraf
Re: Thesis Emblema 3.2L
Moim zdaniem ,gdyby nie to,że szukałem diesla,zainteresował bym sie nią,jest juz jakis czas ,tyle że miłosnicy sie nia przestali interesować
.

Alfa Romeo 159 1,9 16v
Mitsubishi ASX 1.8DID 4WD
Mitsubishi ASX 1.8DID 4WD
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Bardzo ładny i zadbany diesel stoi w Częstochowie za ~40kpln. Jest na Allegro, oglądałem go, właściciel wie co sprzedaje.fazi pisze:Moim zdaniem ,gdyby nie to,że szukałem diesla,zainteresował bym sie nią,jest juz jakis czas ,tyle że miłosnicy sie nia przestali interesować.
Ja już swoją odebrałem, zrobiłem pierwsze 250km. Niniejszym dołączam do klubu i rozglądam się za bezpiecznym podniesieniem mocy silnika (te 230KM to za mało na 1850kg)
- Złotówa
- Klubowicz
- Imię: Michał
Jeśli kupiłeś 3.2 V6 to obawiam się, że w rozsądnych pieniądzach nie powojujesz z podniesieniem mocy. W sumie wg. mnie najbezpieczniejszą metodą jest montaż kompresora, ale to i koszty dość znaczne i niewielu mechaników, którzy by się podjęli takiego zadania. No i pytanie czy pod maską jest miejsce na takie urządzenie. Chociaż skoro znajdują miejsce w AR 156 GTA to i w Thesis się znajdzie. Prawdopodobnie są to te same silniki, więc powinno się znaleźć części potrzebne do takiej operacji, jednak to jest już grubsza zabawa.NdR pisze:Bardzo ładny i zadbany diesel stoi w Częstochowie za ~40kpln. Jest na Allegro, oglądałem go, właściciel wie co sprzedaje.fazi pisze:Moim zdaniem ,gdyby nie to,że szukałem diesla,zainteresował bym sie nią,jest juz jakis czas ,tyle że miłosnicy sie nia przestali interesować.
Ja już swoją odebrałem, zrobiłem pierwsze 250km. Niniejszym dołączam do klubu i rozglądam się za bezpiecznym podniesieniem mocy silnika (te 230KM to za mało na 1850kg)
Lancia k 3.0 V6 LPG
Potrzebujesz pomocy, transportu na terenie Dąbrowy Górniczej i okolic?
698-240-066

Potrzebujesz pomocy, transportu na terenie Dąbrowy Górniczej i okolic?
698-240-066