tylko, że nawet pan Zdzisio z garażu nie zrobi tego za 2 stówy...
tylko, że nawet pan Zdzisio z garażu nie zrobi tego za 2 stówy...[/quote]Krissu1980 pisze:Skoro kupi budę kompletną to nie będzie z tym problemu bo wszystko w niej będzie i jak ma troszkę pomyślunku i kogoś kto się troszkę zna na elektryce będzie fajnie brykać
Jaką instalacje i komputer?? - wszystko będę miał z kompletnej budy...Krissu1980 pisze:skoro chcą za przekładkę silnika 2 stówy, to dolicz jeszcze jakieś 8 za instalację i komputer
Sterownik silnika bo przecie musi coś go sterować ,widzę że zielony jesteś w tej sprawiemfedor pisze:Reasumując sinik odbędzie pasował bez przeróbek do 1,8L 5 drzwi.
Ten temat jest dla mnie ważny gdyż obecnie moja delta ma rozwalony silnik a koszt naprawy jest strasznie duży.Jaką instalacje i komputer??Krissu1980 pisze:skoro chcą za przekładkę silnika 2 stówy, to dolicz jeszcze jakieś 8 za instalację i komputer
wszystko da radę zrobić, skoro mi się udało do delty I 1.6 wsadzić 2.0 VISa, ale roboty że ho homfedor pisze:gdybym nie był zielony to bym nie pytał.
Teraz mówimy o takiej sytuacji mam dawce (cały samochód) i z niego przekładam wszystko, tam musi być komputer. Kłopot robi się z instalacją ale to da rade zrobić.
Skoro masz wszystko to po temaciemfedor pisze:gdybym nie był zielony to bym nie pytał.
Teraz mówimy o takiej sytuacji mam dawce (cały samochód) i z niego przekładam wszystko, tam musi być komputer. Kłopot robi się z instalacją ale to da rade zrobić.
mfedor pisze:Reasumując sinik odbędzie pasował bez przeróbek do 1,8L 5 drzwi.
Ten temat jest dla mnie ważny gdyż obecnie moja delta ma rozwalony silnik a koszt naprawy jest strasznie duży.Jaką instalacje i komputer?? - wszystko będę miał z kompletnej budy...Krissu1980 pisze:skoro chcą za przekładkę silnika 2 stówy, to dolicz jeszcze jakieś 8 za instalację i komputer
Edit:
Zostawcie w spokoju cenę.
Vanisch tu nie było pytania czy to ma sens więc nie zmieniaj tematuvanisch pisze:mfedor pisze:Reasumując sinik odbędzie pasował bez przeróbek do 1,8L 5 drzwi.
Ten temat jest dla mnie ważny gdyż obecnie moja delta ma rozwalony silnik a koszt naprawy jest strasznie duży.Jaką instalacje i komputer?? - wszystko będę miał z kompletnej budy...Krissu1980 pisze:skoro chcą za przekładkę silnika 2 stówy, to dolicz jeszcze jakieś 8 za instalację i komputer
Edit:
Zostawcie w spokoju cenę.
Bezsensu. Wolałbym zarejestrować auto z Niemiec niż bawić się w przekładkę.
Jeśli gość powiedział, że chce aby dawca przyjechał(trafny warunek) do niego to nic mu nie będzie brakowało i będzie na pewniaka przekładał.mfedor pisze:Ok czy możemy wrócić do głównego tematu a nie czepiać się ceny ??
Cena została ustalona wstępnie na gębę przez gościa który zna się na fachu i nie jest drogi. Postawił jeden warunek. Dawca ma do niego dojechać na własnych kołach.
Co do głównego tematu to sprecyzuje. Jakie jednostki napędowe większe (od 1,8 90KM), mieszczą się w tej budzie i nie ma dużych problemów z przeróbkami (pasuje prawie od razu). Każda przeróbka mnie dodatkowo kosztuje.
Właśnie zrodziło mi się kolejne pytanie. Czy będzie pasował silnik z wersji 3 drzwiowej do wersji 5 drzwiowej.