Dość często tam się przemieszczamPolej pisze:No więc wczoraj na sportowej pięknie utrzymany Fiat Argenta:

Dość często tam się przemieszczamPolej pisze:No więc wczoraj na sportowej pięknie utrzymany Fiat Argenta:
No, L-ki i egzaminy lubią te tereny osiedlowefaraon pisze:Dość często tam się przemieszczamPolej pisze:No więc wczoraj na sportowej pięknie utrzymany Fiat Argenta:
Fajny. Dokładnie taki miałem i ja głupi sprzedałemfaraon pisze:Dość często tam się przemieszczamPolej pisze:No więc wczoraj na sportowej pięknie utrzymany Fiat Argenta:, zawsze wzrok leci ku niemu. Naprawdę dobrze utrzymane auto.
Na Kruczej z Wilczą jest niemal codzień jeden, tyle że ciemnego koloru. No i czerwony jak straż pożarna bentley cabrio (szmata wiśniowa).lulu85 pisze:Ciekawe czy w W-wie przy Wilczej/E.Plater niedługo będzie zatrzęsienie RR Phantomów ...
Ja wrzuciłem tego białego RRSeth pisze:a tutaj http://exoticcars.pl/spis/ można przejrzeć co jeździ - jakby ktoś widział coś nowego, czego w spisie nie ma, miał fotki itp. - zapraszamy do przesyłania
To jo żem wyjechoł właśnie ze stodoły co by go przewietrzyć nieco i by mu gumy nie sparciały.stabraf pisze:W Sączu na Kilińskiego pod Sandecją stoi taki oto Cadillac DeVille:
Ło cholera takie pikne ałto przez moja skleroza cierpistabraf pisze:Jak ześ gło tam płostwjuł z rok tymu, to tak se tam kurna stoi do dzisiokJak tak dali bedzie to Ci te gumy sparciejo i tak