wojciech711 pisze:...może jednak pomyślicie o tym 10 lipca
co...
Niestety,10 lipca był pierwsza propozycja jednakże wiekszości pasuje 17 zarówno z LKP jak i paru fajnym ludziom z LK,bo takowy temat równiez tam został zarzucony-jest to spot miłośników,znajomych i ludzi chcących zawrzeć nowe znajomości,takze sorki-termin pozostaje bez zmian
piotrgoralski pisze:Zgadzam się. Chociaż dalej zachodze w głowę, dlaczego jest tak niewielu chętnych na spoty w Trójmieście.Karolcia pisze: Jedno nie wyklucza 2![]()
Ale jak nie będzie więcej chętnych na spot w Gdyni,to chyba bezsensu się w 3 spotykac może na Solec będzie więcej chętnych
Mam dwa wytłumaczenia
1-nie ma nas duzo w tych okolicach
2-wiecej nas od bydgoszczy w dół i spoty lepiej robic gdzie wiekszosc ma niedaleko bądż przynajmniej podobne odległosci,trzeba szukac takich punktów centralnych,ja sam do solca mam 130 km?coś w tych granicach Ty np juz ponad 200 ale Bydgoszcz,Wawa,Lódż,Ostróda ,Ciche i nie wiem kogo jeszcze nie wymieniłem maja podobne odległośći
takie sa reali,jesli zjawia się chetni przyjedziemy do 3-city jak nie zapraszam mozesz przyjechać do Chojnic i zabrać się z nami w celu cięcia kosztów
P.S-tak niemiło wciałem się w Twój temat ale pomysł wyszedł tak nieświadomie i spontanicznie-mam nadzieje ze nie jesteś zły

a na marginesie zawsze możemy machnac kolejnego spota np w Szymbarku-wielu chciało tam pojechac a nie było a i atrakcje są tez nowe