nie tylko BABSKI SPOTspontan w Nowym Sączu ;P
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Re: [...pilne...] nie tylko BABSKI SPOTspontan w Nowym Sączu
Objawię się również. Nimożna Kolegów szanownych ostawić w takiej sytuacji.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

Laguna II phI Previlege. Kiedyś: Kappa 2.o vis, BMW 316 Coupe, Dedra 2.o T i inne.
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
No i eleganckobichon pisze:Jak w sobotę, to może damy radę. Pokażę Strabafowi nowe wcielenie podłokietnika

Na Ciebie to zawse i ło kazdy płorze licyć młoznoFrytass pisze:Objawię się również. Nimożna Kolegów szanownych ostawić w takiej sytuacji.
Pozdrawiam.

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Taaa... Hej 

Laguna II phI Previlege. Kiedyś: Kappa 2.o vis, BMW 316 Coupe, Dedra 2.o T i inne.
Znów nie dane mi będzie skosztować ciast a okazja kroi się i towarzystwo, że hoho... Taki Baryła chociaż szansę na okruchy ma. A ja?
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
- stabraf
- Administrator
Grzesiu to przybywajgrzole pisze:Znów nie dane mi będzie skosztować ciast a okazja kroi się i towarzystwo, że hoho... Taki Baryła chociaż szansę na okruchy ma. A ja?

Zeta 2.1 TD Epic FREE
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Gdybym w najbliższy piątek i sobotę mógł wyrwać się na południe to bym był w mieście Wandzi (tej, co za Niemca iść nie chciała, ale to może Helmut jej nie chciał bo za bardzo Wawelskiego przypominała?
) na koncertach żonex'a. Jak bym ruszył zadek, przeleciał obok, ominął jej koncerty i śmignął do Was to
na 100%.
Jak na poczcie wyczują zapach, to na pewno paczka "zaginie". Musimy poczekać do innej okazji.

Jak na poczcie wyczują zapach, to na pewno paczka "zaginie". Musimy poczekać do innej okazji.
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
- stabraf
- Administrator
...ale my nie wygadamy żonexowi...grzole pisze:Gdybym w najbliższy piątek i sobotę mógł wyrwać się na południe to bym był w mieście Wandzi (tej, co za Niemca iść nie chciała, ale to może Helmut jej nie chciał bo za bardzo Wawelskiego przypominała?) na koncertach żonex'a. Jak bym ruszył zadek, przeleciał obok, ominął jej koncerty i śmignął do Was to
na 100%.

Zeta 2.1 TD Epic FREE
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Niby jest szansa, że jak bym tak z partyzanta wyskoczył za rogatki, rozmawiając z nią przez telefon udawał, że dalej jestem w domu to może nie wyda się. Po Krakowie jedzie do Katowic kończyć nagranie płyty, na luzie bym zdążył wrócić niepostrzeżenie...stabraf pisze: ...ale my nie wygadamy żonexowi...No szkoda. A na ogólnopolskim spróbowałeś choć okruszków??

Okruszków w Sielpi nie posmakowałem bo dojechałem dopiero na obiad w sobotę.
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
- stabraf
- Administrator
Grzegorz- dobrze kombinujesz...grzole pisze: Niby jest szansa, że jak bym tak z partyzanta wyskoczył za rogatki, rozmawiając z nią przez telefon udawał, że dalej jestem w domu to może nie wyda się. Po Krakowie jedzie do Katowic kończyć nagranie płyty, na luzie bym zdążył wrócić niepostrzeżenie...![]()

...tym bardziej zapraszamygrzole pisze:Okruszków w Sielpi nie posmakowałem bo dojechałem dopiero na obiad w sobotę.

Zeta 2.1 TD Epic FREE
Zeta 2.1 TD Epic FREE

- mr.kura
- Klubowicz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Widzę, że szykuje się fajna ekipa
. Ja niestety nie mogę do Was dołączyć, będę jednak Was obserwował "from the mountains" 

Fajny spocik się zapowiada! Pomimo ze nikogo jeszcze nie znam pewnie bym się pojawił ale niestety w tym terminie jestem w Zakopanem z rodzinką
Wpadnijcie na spacerek po Koscieliskiej
Miłej zabawy ekipo!

LANCIA LYBRA 1.9 JTD - odjechała w siną dal ...
FIAT TIPO 1.4 16V 2016
MojaWłoskaMiłość
FIAT TIPO 1.4 16V 2016
MojaWłoskaMiłość
Kochani...mamy farta
Stabraf zrobił zwiady w Galicji i okazuje się że w soboty wstęp do budynków by pozwiedzać wnętrza - bezpłatny
Karczma jak najbardziej czynna, tylko mamy dać znać do soboty, czy rezerwujemy salkę
Można tam zakosztować między innymi w pierogach
lub w innych specjałach kuchni staropolskiej... Cennik podobno przystępny
Ps. Stabraf chciał nawet dla Was sfotografować menu
...ale gosposia mu
W Miasteczku Galicyjskim jest również kawiarnia czynna do godz.21
Proszę o wypowiedzi uczestników spotu, czy będziecie chętni na żarełko - żebyśmy mogli ewentualnie zarezerwować miejsce w karczmie... bo w weekend wiadomo może być troszkę tłoczniej...

Karczma jak najbardziej czynna, tylko mamy dać znać do soboty, czy rezerwujemy salkę

Ps. Stabraf chciał nawet dla Was sfotografować menu

W Miasteczku Galicyjskim jest również kawiarnia czynna do godz.21

Proszę o wypowiedzi uczestników spotu, czy będziecie chętni na żarełko - żebyśmy mogli ewentualnie zarezerwować miejsce w karczmie... bo w weekend wiadomo może być troszkę tłoczniej...
Ja zawsze jestem głodny więc reflektuję.

Frytass pisze:Ja zawsze jestem głodny więc reflektuję.

Tak wstępnie myślimy żeby zarezerwować od godz.14 - 16, bo potem jest już jakaś rezerwacja... Tylko musimy podać bliżej określoną liczbę osób, więc jeszcze poczekamy na głos ludu

- mrs.raketa
- Klubowicz
- Imię: Żaneta
Ja przed wyjazdem na Śląsk też coś skosztuuje 

Lancia Lybra SW 1.9 JTD
...wake up...survive...go 2 bed...
...wake up...survive...go 2 bed...