Hehe, tak pod rozwagę: Ola jest naprawdę niezłą specjalistką w temacie swojego konika, którym są kwiaty.wujekp pisze:PS. Żeby nam Rafako nie wpadł w alkoholizmzwracam uwagę, że Ola z pewnością lubi otrzymywać kwiaty i ... pierścionki z brylantem

Hehe, tak pod rozwagę: Ola jest naprawdę niezłą specjalistką w temacie swojego konika, którym są kwiaty.wujekp pisze:PS. Żeby nam Rafako nie wpadł w alkoholizmzwracam uwagę, że Ola z pewnością lubi otrzymywać kwiaty i ... pierścionki z brylantem
Molestuj centralę, że im brakuje oddziałów.Dudi pisze:Kurcze coś mało tych oddziałów. Na Podkarpaciu bieda![]()
Bardzo przepraszam za oddział Łódzki. Zlekceważyli lub przeoczyli moją wiadomość z poleceniem dogrania klienta i bazy rabatów.ktoś ŁDZ pisze:Byłem u mnie w Łodzi, obsługa miła, rzetelna. Podałem NIP i hasło, po czym usłyszałem, cytuję: "U nas tego nie ma."
Ty wchodzisz a oni: "Tomziki już przyjechali"Tomzik pisze:W Kwidzynie obsługa perfekt, za drugim razem sami już wiedzieli że na Stowarzyszenie bedę brał
I dzięki temu kupiem w IT aku z rabatemskyblu pisze:Kolegę Alka to ja chwalę po wszystkich odpustach,![]()
![]()
jeszcze raz dzięki za pomoce wszelkie
Nie ma takiej możliwości. Taka polityka firmy, niestetylulu85 pisze:Pytanie techniczne :
1). Czy jest jakaś możliwość wertowania katalogu Inter-Teamu poprzez www czy to opcja zblokowana tylko dla większych warsztatów posiadających swój login i hasło ?
Tych dwóch marek nie ma już w ofercie. Z textara wycofaliśmy się dobre 5-6 lat temu a Hengsta mieliśmy trochę referencji ale też zrezygnowaliśmy "lata temu", biorąc na jego miejsce Mann+Hummel...lulu85 pisze: 2). Pewnie pytanie mocno na wyrost: takie marki jak Textar czy Hengst jeżeli nie występują na stronie (zakładka Oferta Handlowa --> osobowe) mimo to mogą być w którymś oddziale w ofercie ?