Dzięki! Postaram się z nimi spotkać jutro lub w tygodniu i omówić temat.cocoon pisze:1. dokładnie tak
2.w Kappie nie ale w Themie tak .Byłem u nich wczoraj i z myślą o Tobie pytałem i nie widzą problemu
3. tak i tak

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Dzięki! Postaram się z nimi spotkać jutro lub w tygodniu i omówić temat.cocoon pisze:1. dokładnie tak
2.w Kappie nie ale w Themie tak .Byłem u nich wczoraj i z myślą o Tobie pytałem i nie widzą problemu
3. tak i tak
hmmm .... to koło mniecocoon pisze:Edward Skrzelowski Kraków ul.Heltmana 10 tel. 607102025. To taka uliczka równoległa do Wielickiej nad Lidlem przy tejże Wielickiej.[/b]
grzestel pisze:Witam.
Jako że jestem świeżo upieczonym właścicielem lybry 1.9 jtd przedstawie wrażenia z kraków saska 4.
Umówiłem się dzień wcześniej między 11-12 na wymianę świec i oleju. Prosta sprawa. Po przyjechaniu musiałem zaczekać aż się zwolni miejsce około 0,5h. Sprawdzenie która świeca jest uszkodzona odbyło się przy pomocy kawałka przewodu podłączonego do aku i do styków jakiejś czarnej centralki z samochodu;) Na pytanie czy nie powinno się wymieniać wszystkich świec mechanik odpowiedział że nie. 1 i 4 świeca padło z ust mechanika. Świec nie miałem więc trzeba było czekać aż "przywiozą. Wymian poszła sprawnie z 15 min i świece wymienione. Z drugą było trochę więcej bo nie chciała wyjść bez oporu. Olej wymienili mi na Valvoline bo taki mają. Świece i filtr oleju jakie nie wiem. Wymiana jednej żarówki h6w. Dokręcenie dwóch śrub od zderzaka tylnego bo nie było. Złapanie osłony silnika z jednej strony na "trytytce" bo nie dało się przykręcić. Koszt 400zł. Bez faktury bo z fakturą to+ vat by musieli doliczyć. Informacja od mechanika ża na świece gwarancji nie ma bo one tak padają. Poza konkursem zdiagnozowanie pasek klinowy do wymiany. W związku ze stukaniem przy max skręcie kierownicy do wymiany przegub lewy koszt około 350-400 razem z robcizną. To tyle, mam mieszane odczucia po dzisiejszej wizycie. Aha, mechanik taki mały "cwany".
Jeśli do Sławka, to będzie oktgp pisze:Może to niewiele wniesie do tematu, ale również odważyłem się na wizytę w Olkuszu. O efekcie poinformuję, ale sądzę że będzie dobrze. Pierwsze wrażenie przynajmniej pozytywne.Kraków jak na razie może się wstydzić
![]()
Wielkie dzięki za namiaryMICHO pisze:Spróbuj na ul. Fredry w Łagiewnikach. Dobry elektryk! Zawsze wszystko zrobił dobrze nigdy nic nie spartolił a diagnozy stawiał trafne w porównaniu z innymi magikami z którymi miałem do czynienia! Co prawda z Lucyną u niego jeszcze nie byłem ale wszystkie swoje Fiaty zawsze dawałem do niego!