Winter madness
Moderator: wujekp
- MiroMiglia
- Przedstawiciel Regionalny
- Imię: Mirek
Re: Winter madness
Temat powoli się nakręca i termin zaczyna się klarować .
Jeśli Alan już wsadził kij w zimowe mrowisko, to może czas by zacząć coś precyzować .
Ja ze swojej strony obiecuję pełne wsparcie , więc może by rozejrzeć się po Opolszczyżnie i Dolnym Śląsku i rzucić wstępne propozycje.
Trzeba pamiętać że to będzie okres ferii zimowych i może nie być tak łatwo z rezerwacją w tym okresie .
Myślę że do końca tego roku trzeba wybrać jedno konkretne miejsce i skupić się na dograniu szczegółów.
Pozdrawiam Miro.
Jeśli Alan już wsadził kij w zimowe mrowisko, to może czas by zacząć coś precyzować .
Ja ze swojej strony obiecuję pełne wsparcie , więc może by rozejrzeć się po Opolszczyżnie i Dolnym Śląsku i rzucić wstępne propozycje.
Trzeba pamiętać że to będzie okres ferii zimowych i może nie być tak łatwo z rezerwacją w tym okresie .
Myślę że do końca tego roku trzeba wybrać jedno konkretne miejsce i skupić się na dograniu szczegółów.
Pozdrawiam Miro.
Delta II HPE 2.0T 16V swap - I miejsce Miss 2011 , II miejsce Miss 2014
Beta Coupe 2.0 76' - dla znajomych -Feniks

Zeta 02' 2.0T 8V
Fiat Coupe 96' 2.0T 16V
tel. 501 077 356
Zgadza się Miro,co prawda miałem nadzieję że ktoś zaproponuje jakieś ciekawe miejsce w "prawdziwych" górach no ale cisza...zrobimy coś u nas? 

No więc skoro nikt się ruszyć nie chce proponuję tak pokrótce :
Weekend w hotelu Ziemowit na zboczu Biskupiej Kopy powiedzmy w okresie 29,30,31 stycznia lub 10,11,12 lutego.
Powiedzmy przyjazd w piątek popołudniu/wieczorem,meldunki ect. Nasiadówka z wodą święconą.....
Sobota na aktywnie...są stoki,są górki,można zabrać sanki...wskazane.Wieczorem wspólne duże ognisko,pieczenie kiełbas,zakrapianie ect...
Niedziela...coś się wymyśli
w zależności od stanów emocjonalnych
koszta:
noclegi 68pln za osobę plus jak kto chce pełne wyżywienie 45pln w cenie noclegu basen.
Pokoi 2 osobowych mają od groma.
Ziemowit
słucham.....
Weekend w hotelu Ziemowit na zboczu Biskupiej Kopy powiedzmy w okresie 29,30,31 stycznia lub 10,11,12 lutego.
Powiedzmy przyjazd w piątek popołudniu/wieczorem,meldunki ect. Nasiadówka z wodą święconą.....
Sobota na aktywnie...są stoki,są górki,można zabrać sanki...wskazane.Wieczorem wspólne duże ognisko,pieczenie kiełbas,zakrapianie ect...
Niedziela...coś się wymyśli

koszta:
noclegi 68pln za osobę plus jak kto chce pełne wyżywienie 45pln w cenie noclegu basen.
Pokoi 2 osobowych mają od groma.
Ziemowit
słucham.....
- faraon
- Moderator Globalny
- Imię: Andrzej
Masz wstępna zgodę - 2 osoby na cały weekend. Co do posiłków - musimy pogadać z żonexem. Myślę, że przy grupie, można spróbować wynegocjować niższe ceny.
Samochodem kieruje głowa. Ręce i nogi to tylko robole ...
Niewidomy może jeździć samochodem ..... - jako pasażer ....
ZAPRASZAM DO SKLEPIKU KLUBOWEGO - TAKICH GADŻETÓW NIE KUPISZ NIGDZIE
<<<- klik
Kappa Coupe 3.0 24v automat nr 191 - 1997 - KLIK
FIAT Croma II; 2.4 M-Jet automat - 2008 - KLIK
była =>Kappa SW 2.0 20v + LPG - 1997 - KLIK
była =>Delta HPE 1,6 + LPG Vialle - 1999 - KLIK
Były: Syrena 105 (1974, 1979); PF 125p (1980, 1987); Polonez (1989); MB W123 (1983); Palio weekend (1998); IVECO TD (1998)
Niewidomy może jeździć samochodem ..... - jako pasażer ....
ZAPRASZAM DO SKLEPIKU KLUBOWEGO - TAKICH GADŻETÓW NIE KUPISZ NIGDZIE

Kappa Coupe 3.0 24v automat nr 191 - 1997 - KLIK
FIAT Croma II; 2.4 M-Jet automat - 2008 - KLIK
była =>Kappa SW 2.0 20v + LPG - 1997 - KLIK
była =>Delta HPE 1,6 + LPG Vialle - 1999 - KLIK
Były: Syrena 105 (1974, 1979); PF 125p (1980, 1987); Polonez (1989); MB W123 (1983); Palio weekend (1998); IVECO TD (1998)
Jeśli będzie zainteresowanie mam przysłać maila z prośbą o szczegółową wycenę.
Ośrodek nie głupi,duży,z basenem i dobrą bazą noclegową.Przy tym piękna okolica.
Teraz czekam co proponujecie.
Mamy zgodę na zorganizowanie sobie ogniska na terenie posesji gdzie parkowaliśmy przy zdobywaniu Biskupiej Kopy. Drzewo się kupi,a balet zorganizuje.
Ośrodek nie głupi,duży,z basenem i dobrą bazą noclegową.Przy tym piękna okolica.
Teraz czekam co proponujecie.
Mamy zgodę na zorganizowanie sobie ogniska na terenie posesji gdzie parkowaliśmy przy zdobywaniu Biskupiej Kopy. Drzewo się kupi,a balet zorganizuje.

- wojciech711
- Klubowicz
- Imię: Wojciech
oczywiście będziemy na cały wekend ale tylko w terminie od 10 lutego
czyli Wojciech Alina Kornel i Kacperek
czyli Wojciech Alina Kornel i Kacperek
JEST
Lancia Kappa Coupe 2.0 16v turbo
Lancia Kappa BI-Color 2.4jtd
Miss Zlotu Sypniewo 2013
Pierwsza V-ce Miss Zlotu Sielpia 2011
BYŁA
Lancia Lybra 2.4jtd
Miss Zlotu Sypniewo 2013

BYŁA
Lancia Lybra 2.4jtd
No to jest nas 3 pokoje 
Jeśli już nas będzie troszkę ustalmy termin i wyślę zapytanie o ofertę.

Jeśli już nas będzie troszkę ustalmy termin i wyślę zapytanie o ofertę.
-
- Klubowicz
Do 30 grudnia br jestem w Rymanowie- także grudniowy termin nie wchodzi w grę. A o następnym terminie można pomyśleć. Pozdrawiam
Wprawdzie wiadomość zaczyna się od Panowie, więc chyba trafiła do mnie przypadkiem
(chyba że się kroi jakieś gej-party
) , ale odpiszę: czemu z założenia pokoje tylko 2-osobowe? Czy rodziny byłyby po prostu kwaterowane w apartamentach, a tego już nie napisałeś?
W sumie nie wiem, czy byśmy mogli być, ale jeśli w grę wchodziłyby tylko "dwójki", to na wejściu nie mamy się nad czym zastanawiać? Cennik nie uwzględnia zniżek dla dzieci? (no bo licząc 4 razy po 68 to będzie 136 za spanie za jedną noc, czyli za dwie 272? a z wyżywieniem +360, czyli 632 złote?)
Może spróbować pytać o zniżki dla grup (bo jak sobie przypominam cennik na ogólnopolski i co dostaliśmy w tamtych cenach, to to 68 za samo spanie może trochę zniechęcać). Ale trzymam kciuki za pomyślność negocjacji
Update po przeczytaniu wpisu XTXa: my byśmy za noclegi płacili 272 razy 2, czyli 546??? + 360, czyli razem 906 złotych ??? (a tak niektórzy narzekali przy Sielpi na ceny
)

W sumie nie wiem, czy byśmy mogli być, ale jeśli w grę wchodziłyby tylko "dwójki", to na wejściu nie mamy się nad czym zastanawiać? Cennik nie uwzględnia zniżek dla dzieci? (no bo licząc 4 razy po 68 to będzie 136 za spanie za jedną noc, czyli za dwie 272? a z wyżywieniem +360, czyli 632 złote?)
Może spróbować pytać o zniżki dla grup (bo jak sobie przypominam cennik na ogólnopolski i co dostaliśmy w tamtych cenach, to to 68 za samo spanie może trochę zniechęcać). Ale trzymam kciuki za pomyślność negocjacji

Update po przeczytaniu wpisu XTXa: my byśmy za noclegi płacili 272 razy 2, czyli 546??? + 360, czyli razem 906 złotych ??? (a tak niektórzy narzekali przy Sielpi na ceny

Ostatnio zmieniony 13 gru 2011, 20:41 przez ciociaE, łącznie zmieniany 1 raz.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
- XTX
- Forumowicz/ka
- Imię: Darek
Qrde... imprezka ciekawa... tylko jeden "maluśki zgrzyt"
2 noclegi po 68 zł razy 2 osoby = 272 zeta za same noclegi
A gdzie żarełko i "woda święcona" ...
Prawdopodobnie nie damy rady 

Lybra 1,9 jtd <== moja pierwsza Lancia 

Ciociu... Panie ,Panowie...szczegół.Podałem przykładowe ceny za pokoje 2 osobowe.Bo te są najczęściej oblegane.Nie wiem na chwilę obecną czy są zniżki dla dzieci,na pewno są dla grup.Po to dałem propozycję....w temacie w którym od ponad miesiąca nie dzieje się nic,abyście zgłaszali swoje uwagi.Będę wiedział o co zapytać.
Co do kosztów...trzeba sobie zdać sprawę że już chyba nigdzie nie ma dziś tanio,a co za tym idzie szalu w frekwencji nie będzie.No i nikomu za złe mieć nie można.
XTX...zdaję sobie z tego sprawę,dlatego jest to tylko i wyłącznie propozycja do przedyskutowania.
Co do kosztów...trzeba sobie zdać sprawę że już chyba nigdzie nie ma dziś tanio,a co za tym idzie szalu w frekwencji nie będzie.No i nikomu za złe mieć nie można.
XTX...zdaję sobie z tego sprawę,dlatego jest to tylko i wyłącznie propozycja do przedyskutowania.
Ja mam dzieci trójkę....jeszcze większa suma mi wychodzi. Sam raczej jechałbym bez dzieci.ciociaE pisze: Update po przeczytaniu wpisu XTXa: my byśmy za noclegi płacili 272 razy 2, czyli 546??? + 360, czyli razem 906 złotych ??? (a tak niektórzy narzekali przy Sielpi na ceny)
Inna sprawa,zaproponowałem ten ośrodek,bo jest w stanie zaspokoić gusta zacnych właścicieli Lancii

Temat wisi od 27 października i nie padła ani jedna propozycja.Gdzie byśmy nie pojechali,czy też chcieli pojechać komuś będzie drogo i nie po myśli.Tak więc jeśli macie tańsze i atrakcyjniejsze oferty proszę je przedstawić.Zróbmy coś bo zima nam przeminie.Albo też mając na względzie kryzys światowy i ogólną drożyznę dajmy siana.Bo tanio nie ma.
- wojciech711
- Klubowicz
- Imię: Wojciech
nas masz na bank.. oczywiście w terminie lutowym, my i tak będziemy się meldować pewnie od czwartku rana
a o zniżki warto popytać może coś da się urwać
a o zniżki warto popytać może coś da się urwać
JEST
Miss Zlotu Sypniewo 2013
BYŁA
Lancia Lybra 2.4jtd
Miss Zlotu Sypniewo 2013

BYŁA
Lancia Lybra 2.4jtd
- MiroMiglia
- Przedstawiciel Regionalny
- Imię: Mirek
W/g mnie Biskupia Kopa jest całkiem ok. z tego co widziałem latem to i zimą może być nie żle.
Ceny jak dla mnie do wytrzymania , ale podtrzymuję to co napisałem wcześniej : szukajmy jeszcze coś alternatywnego przez parę dni .
To była propozycja Alana , może ktoś znajdzie coś równie dobrego ale tańszego.
Ja odświeżam swoją pamięć , innych namawiam do tego samego
Ceny jak dla mnie do wytrzymania , ale podtrzymuję to co napisałem wcześniej : szukajmy jeszcze coś alternatywnego przez parę dni .
To była propozycja Alana , może ktoś znajdzie coś równie dobrego ale tańszego.
Ja odświeżam swoją pamięć , innych namawiam do tego samego

Delta II HPE 2.0T 16V swap - I miejsce Miss 2011 , II miejsce Miss 2014
Beta Coupe 2.0 76' - dla znajomych -Feniks

Zeta 02' 2.0T 8V
Fiat Coupe 96' 2.0T 16V
tel. 501 077 356