Rafako. W tym roku też miałem około 200km w 1 stronę i na rekonesans pojechałem

Moderator: wujekp
No to du-pa bladajakubg pisze:Office 2007 w górę... lub LibreOffice.
powiem szczerze,ze nie wiem ilu chętnych z moich okolic i miasta by się znalazło,bo jak sami wiecie,nawet na spotach tłumów nie widać choć są organizowane z dużym wyprzedzeniem.Jeśli chodzi o pomoc w organizacji,mogę coś pomóc w miarę moich możliwości czasowych,jednak nadmieniam,że tych nie mam za wiele,bo niestety nie jestem w pracy sobie sam panem,więc z czasem jest kruchutko:( nawet dziś niedawno wróciłem z pracy:(Rafako pisze:Kuba, pomysł "pewnikiem" fajny ale czy są zadeklarowane osoby z Łodzi i okolic, które pomogą na 100% przy organizacjijakubg pisze:Co do miejsca to pisałem, że fajnie by było gdyby zlot miał miejsce w okolicach Łodzi (Polska centralna).czy skończy się tak, że Andrzej będzie latał co tydzień z Rzeszowa do Łodzi albo Wujek z Krakowa albo Ty z Brodnicy itd.
Serdecznie pozdrawiam.
W chwili obecnej pewnie już za późno, ale MY jesteśmy. Kasia - Płock, Łukasz - 25km do Włocka i 40km do Płockafaraon pisze:PILNE !!!!
Czy jest ktoś z okolic Płocka, Włocławka ... widzę,że jakubg ma niedaleko. Potrzebna pomoc w "oblookaniu" ośrodka do ewentualnej organizacji Zlotu ogólnopolskiego A.D. 2012.
Olsztynianie pisze:W chwili obecnej pewnie już za późno, ale MY jesteśmy. Kasia - Płock, Łukasz - 25km do Włocka i 40km do Płockafaraon pisze:PILNE !!!!
Czy jest ktoś z okolic Płocka, Włocławka ... widzę,że jakubg ma niedaleko. Potrzebna pomoc w "oblookaniu" ośrodka do ewentualnej organizacji Zlotu ogólnopolskiego A.D. 2012.
![]()
Może podeślij adres i nazwę ośrodka, który Cię zainteresował?
No niestety ... trochę za późnojakubg pisze:Nie nie jest za późno bo ja byłem jak ośrodek był zamknięty i nie mogę się wyrwać z Brodnicy bo mam masę pracy.
W przyszłym tygodniu chce wziąć dzień wolny i to ogarnąć...
Możemy się jakoś umówić.