Ostrzegam przed sprzedawcą z Płocka
- sebol279
- Forumowicz/ka
- Imię: Sebastian
Re: Ostrzegam przed sprzedawcą z Płocka
Przyłączam się do tematu.Dzisiaj z ciekawości napisałem do niego wiadomość pod pretekstem kupna tej Intensy dla żony za 13900 i chciałem zobaczyć jego reakcję.Napisałem że dam nie więcej jak 9000,żeby nie pisał głupot że ma 10 poduszek itd...I o to co mi odpisał:
"Za 9000 możesz przyjechać z żoną przejechać się i zrobić sobie zdjęcie, a jak dorobisz jeszce 4000tyś to zapraszam do kupna. A co do poduszek to ma 10 razem z kurtynami a o mapie Polski nie było mowy. Pozdrawiam i do roboty bo nigdy sobie takiej nie kupicie. Pozdrawiam"
"Za 9000 możesz przyjechać z żoną przejechać się i zrobić sobie zdjęcie, a jak dorobisz jeszce 4000tyś to zapraszam do kupna. A co do poduszek to ma 10 razem z kurtynami a o mapie Polski nie było mowy. Pozdrawiam i do roboty bo nigdy sobie takiej nie kupicie. Pozdrawiam"
Lancia LybraSW 2002r 2.4 jtd,150KM ,Intensa
A w skrócie: człowiek ze wsi wyjść może, wieś z człowieka, nie zawsze.paśny pisze:Klasa, styl i smak
Serdecznie pozdrawiam.
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
...i tyle w temacieRafako pisze:A w skrócie: człowiek ze wsi wyjść może, wieś z człowieka, nie zawsze.paśny pisze:Klasa, styl i smak
Serdecznie pozdrawiam.

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Skąd to dziwaczne założenie, że ludzie ze wsi mają być z definicji niekulturalni?
Bez sensu.
Bez sensu.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Można by też napisać ..człowiek z Płocka wyjedzie...
Ale z drugiej strony,pewnie są tam też fajne ludki
Ale z drugiej strony,pewnie są tam też fajne ludki

Wieś to przenośniaNat pisze:Skąd to dziwaczne założenie, że ludzie ze wsi mają być z definicji niekulturalni?
Bez sensu.

Skąd to dziwaczne założenie, że ktokolwiek zrobił założenie, że ludzie ze wsi są z założenia niekulturalniNat pisze:Skąd to dziwaczne założenie, że ludzie ze wsi mają być z definicji niekulturalni?
Bez sensu.

Serdecznie pozdrawiam.
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
A przecież być ze wsi, a być wieśniakiem to dwie różne rzeczy 

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Patrzcie, odpisywał Wam, a Lybra dawno już sprzedana
Moja wiadomość:

Moja wiadomość:
I odpowiedź Pana z Płocka:Jestem zainteresowany Pańską ofertą sprzedaży Lancii Lybry w wersji Intensa. Oczywiście po wcześniejszym obejrzeniu, ale zanim się wybiorę do Płocka, a mam sporo kilometrów do pokonania, chciałbym uzyskać od Pana odpowiedzi na kilka pytań.
Czy można tym samochodem podjechać do najbliższego ASO, jak również samemu za pomocą odpowiedniego interfejsu sprawdzić samochód - wiadomo błędy w ECU, przebieg etc.?
Dlaczego podaje Pan w spisie wyposażenia np. samościemniające lusterko, podczas gdy na zdjęciu widać, że lusterko jest zwykłe?
Podobnie sprawa wygląda z 10-cioma AirBagami, szybą fotochromatyczną, sensorem zmierzchu, podgrzewaną przednią szybą, podświetlanymi lusterkami czy klimatyzowanym schowkiem. Przedstawiciel Fiat Auto Poland w odpowiedzi na mojego maila twierdzi, że taka opcja w tym samochodzie nigdy nie występowała. Jak to wygląda w rzeczywistości, poprzedni właściciel coś dokładał?
Sprzedana już dawno nie chce mi się opowiadać jak pan taki mądry to do salonu bo widzę że ciężko będzie z kupnem używanego.
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Hehe... Kamil.... Twoje pytania zadziałały jak seria z AK47, hehe gościu chyba nadal nie może się podnieść!
Jaja se robicie z poczciwego sprzedawcy aut używanych na terenie gminy Płock 

Aż przez chwilę mi przeszło przez myśl zrobić sobie wycieczkę do Płocka razem z dwoma kolegami 

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Nie cwaniakuj, kolego sympatyczy, nie cwaniakuj!Rafako pisze:Skąd to dziwaczne założenie, że ktokolwiek zrobił założenie, że ludzie ze wsi są z założenia niekulturalniNat pisze:Skąd to dziwaczne założenie, że ludzie ze wsi mają być z definicji niekulturalni?
Bez sensu.![]()
To raczej zacny Jarku Ty sobie coś "dośpiewałeś", bo nie zrozumiałeś tego starego i popularnego powiedzenia
![]()
Serdecznie pozdrawiam.
Obrażanie rzeszy ludzi en bloc pod płaszczykiem "starego i popularnego powiedzenia" to chyba nie twój poziom kultury?
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

Powtarzam Ci, że zabawiasz się w najlepsze w jakieś nadinterpretacjeNat pisze:Nie cwaniakuj, kolego sympatyczy, nie cwaniakuj!Rafako pisze:Skąd to dziwaczne założenie, że ktokolwiek zrobił założenie, że ludzie ze wsi są z założenia niekulturalniNat pisze:Skąd to dziwaczne założenie, że ludzie ze wsi mają być z definicji niekulturalni?
Bez sensu.![]()
To raczej zacny Jarku Ty sobie coś "dośpiewałeś", bo nie zrozumiałeś tego starego i popularnego powiedzenia
![]()
Serdecznie pozdrawiam.
Obrażanie rzeszy ludzi en bloc pod płaszczykiem "starego i popularnego powiedzenia" to chyba nie twój poziom kultury?

Serdecznie pozdrawiam.