Swoją drogą zanim zaczniecie wymieniać,to pasuje sprawdzić to auto na drodze podpięte pod lpg tzn jeden jedzie a drugi "kumaty" obserwuje co się dzieje. Wtedy można wyciągnąć wnioski.
O wtryskach już pisałem nawet w Twoim temacie że lepiej zainwestować w coś lepsze.Nie wiem co teraz jest ok,trochę brakuje mi czasu na bycie na bieżąco z lpg ale jak byś znalazł dobry zakład to poradzą.
Zajrzyj na forum LPG na pewno znajdziesz w okolicy kogoś kto Ci ogarnie autko,nie zgoli kasy a będziesz miał fachowo.
Kappa 2.0 20vT - spadek mocy
- kond243
- Forumowicz/ka
- Imię: Konrad
Re: Kappa 2.0 20vT - spadek mocy
Witam, jakoś na forum lpg na którym też jestem zarejestrowany i sledze na bieżąco każdy poleca hany i to jest bardzo dziwne skoro na podstawie opini jednego warsztatu twierdzisz ze sie sypią u mnie już 25 tkm i jakoś nic sie nie dzieje. I do tego sa dość precyzyjne i ciche. W Drugim aucie mam czarne hany i już 130tkm i też mam spokój. Tak jak pisałem wyżej i kolega napisał podłącz lapka i sprawdz co sie dzieje z instalka i będzie wiadomo o co chodzi i jak podejść do tematu.
Były:Peugeot 309 1.6, Renault Laguna 1.8 8v, Lancia Kappa 2.0 V.I.S.
Są Lancia Kappa 20vt, Lancia Kappa 2.0 V.I.S,Lancia Y 1.2 16v.Lancia Thesis 20vt
Są Lancia Kappa 20vt, Lancia Kappa 2.0 V.I.S,Lancia Y 1.2 16v.Lancia Thesis 20vt