Wędzenie mięsa
Re: Wędzenie mięsa
Już po pierwszym wędzeniu szynka boczek i schab już zniknęły z lodówki to chyba znak że było smaczne co nie znaczy że jeszcze dużo praktyki mnie czeka.A tu widok na pierwsze wyroby.
Na tym zdjęciu mój nie dokończony projekt wędzarni ale jest to stadium że już można z niej korzystać.Niestety reszta prac ruszy wraz z nadejściem wiosny.
Na tym zdjęciu mój nie dokończony projekt wędzarni ale jest to stadium że już można z niej korzystać.Niestety reszta prac ruszy wraz z nadejściem wiosny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2016, 22:46 przez Rutuś, łącznie zmieniany 1 raz.
jest Lancia Delta 1.6 2010 Alfa Romeo Mito 1.4 16V 2010 Alfa Romeo Giulietta 1.4 2011
była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Ile za kilogram sobie życzysz ?
Ślinka mi pociekła.
Smacznego

Ślinka mi pociekła.
Smacznego

Robię to amatorsko dla siebie ale możemy się kiedyś spyknąć jak będę coś robić.Mamy do siebie rzut beretem.LUKIThesis pisze:Ile za kilogram sobie życzysz ?![]()
Ślinka mi pociekła.
Smacznego
jest Lancia Delta 1.6 2010 Alfa Romeo Mito 1.4 16V 2010 Alfa Romeo Giulietta 1.4 2011
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Dzięki wielkie 
Tak prawdę mówiąc to też wędzimy raz na rok ale sąsiad wydzwania po strażników miejskich jak zaczynamy dymić więc w tym roku skończyło się na własnych pieczonych wyrobach i niestety kupnych szynkopodobnych.
Jeszcze podrażnimy sąsiada więc nie będę się Wam na głowę zwalał
Dziękuję jeszcze raz

Tak prawdę mówiąc to też wędzimy raz na rok ale sąsiad wydzwania po strażników miejskich jak zaczynamy dymić więc w tym roku skończyło się na własnych pieczonych wyrobach i niestety kupnych szynkopodobnych.
Jeszcze podrażnimy sąsiada więc nie będę się Wam na głowę zwalał

Dziękuję jeszcze raz

-
- Forumowicz/ka
- Imię: Sławuś
- Kontakt:
sąsiad wydzwania po strażników, że sobie czasami wędzicie??? pewnikiem jakiś zakichany ormowiec... oj Duda się za takich weźmie 

http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Ciekawska franca, nawet za płot mi zagląda i każe wąż ogrodowy zwijać po tym jak zakończę podlewanie
Staruszek z niego, więc niech sobie na koniec trochę pohula
, a i ja może już niedługo się z tej miedzy wyniosę 

Staruszek z niego, więc niech sobie na koniec trochę pohula

Póki co nie mam tego problemu z sąsiadami i mam nadzieję że nic się nie zmieni.LUKIThesis pisze:Dzięki wielkie
Jeszcze podrażnimy sąsiada więc nie będę się Wam na głowę zwalał![]()
Dziękuję jeszcze raz