Poza tym przyjechałbym nie-lancią tylko niskobudżetowym największym kombi w Europie (chyba), który to jutro albo pojutrze zamierzam w bezrozumnym odruchu zakupić.

Można?

Moderator: wujekp
darbo pisze:Ja się zastanawiamKwestia terminu i lokalizacji jest ważna nie ukrywam.
Poza tym przyjechałbym nie-lancią tylko niskobudżetowym największym kombi w Europie (chyba), który to jutro albo pojutrze zamierzam w bezrozumnym odruchu zakupić.![]()
Można?
Z czystej ciekawości jakie to kombi za najwieksze uchodzi????darbo pisze:Ja się zastanawiamKwestia terminu i lokalizacji jest ważna nie ukrywam.
Poza tym przyjechałbym nie-lancią tylko niskobudżetowym największym kombi w Europie (chyba), który to jutro albo pojutrze zamierzam w bezrozumnym odruchu zakupić.![]()
Można?
Jak kupię to pokażętacitus pisze:Z czystej ciekawości jakie to kombi za najwieksze uchodzi????darbo pisze:Ja się zastanawiamKwestia terminu i lokalizacji jest ważna nie ukrywam.
Można?
Celuję w omegę lub mondeło
Nie bądź nieśmiały i dziękujemy za wstępną deklaracjebronx pisze:Wszystko ma swoje granice.
Nie zapłacę za 48h 1200PLN, za to przecież tydzień w burde... bez ograniczeń, a nie 48h... na 48h to ja mogę za free prawie zawsze
Dopisz mnie i może małego, bo żona z najmłodszym odpada na bank - tak nieśmiało, bo co będzie w maju - czerwcu nikt nie wie.
Bartek-Lodz pisze:Ja ostatnio jestem zalatany jak nasi piloci na wrotach od stodoły![]()
Proszę dopisać mnie + żona Magda + córka Viki (lat 4)
rain pisze:Ankieta pyta o cenę za cały pobyt, a nie za dzień, więc maks ankieta przewiduje 600zł za cały zlot. Ja tak to zrozumiałem przynajmniej :>
Ja bym przyjechał moim szybszym substytutem Thesisa
Volvo V90, żadna zagadkadarbo pisze:Jak kupię to pokażętacitus pisze:Z czystej ciekawości jakie to kombi za najwieksze uchodzi????darbo pisze:Ja się zastanawiamKwestia terminu i lokalizacji jest ważna nie ukrywam.
Można?
Celuję w omegę lub mondeło
Na razie nie chcę zapeszać.