Czarny protest a CETA
Re: Czarny protest
Dla niektórych wzorzec:
?To, że kobieta popiera aborcję, świadczy o wrażliwości kobiety. Co ma zrobić kobieta, która zajdzie w ciążę, a potem nie wie, kto jest ojcem, bo miała kilku facetów? Co ona ma zrobić? Każdy ma prawo do chwili zapomnienia?. / Ewa Kopacz ? była premier, lekarka /"
Tutaj:Vivat Eva Kopacz ? bzykajmy się radośnie
?To, że kobieta popiera aborcję, świadczy o wrażliwości kobiety. Co ma zrobić kobieta, która zajdzie w ciążę, a potem nie wie, kto jest ojcem, bo miała kilku facetów? Co ona ma zrobić? Każdy ma prawo do chwili zapomnienia?. / Ewa Kopacz ? była premier, lekarka /"
Lancia Kappa 2,4jtd; produkcja lipiec 2000 - lekko przeziębiona, teraz wiem, że to Korona świrus 

- kuba88
- Klubowicz
- Imię: Jakub
Jak dla mnie oba ostatnio powstale projekty obywatelskie nadaja sie do kosza. Obecne przepisy w tej sprawie sa dobrym kompromisem i nie widze powodu, zeby to zmieniac.
Były: Mitsubishi Colt GLXi mk.3 1.5, Vw Golf III 1.4, Nissan Almera 1.4, Lancia Dedra 1.8, Audi 80 1.9TDI, Ford Transit mk.4, Mercedes Sprinter 213CDI, Renault Master 2.5D, Lancia Zeta 2.1TD,Fiat Stilo MW 1.9JTD
Obecne: VW Passat 1.9 TDI , Lancia Kappa 2.0 145 Km
Obecne: VW Passat 1.9 TDI , Lancia Kappa 2.0 145 Km
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
No i właśnie o to się rozchodzi...Rutuś pisze:Teraz najpierw po cichu podpiszą CETA a aborcje sobie odpuszczą.
Artur ma racje. Zawsze wyciągany jakiś naciągany problem, kiedy jest milion ważniejszych.bassooner pisze:życie ludzkie nazywasz pierdołą... wiem wiem nie o to ci pewnie szło ale o to idzie...Art92 pisze:Widzę, że Polska to kraj mlekiem i miodem płynący skoro rodacy zajmują się takimi pierdołami
Duduś jako mąż stanu zawetuje ustawę, tak oto stanie się niezależny a pisiory odetchną z ulgą. Każda destrukcja w tym temacie pogorszy sprawę i tak w przyszłości pojawią się protesty drugiej strony. Jeżeli są wśród nas forumowiczki czy forumowicze popierający ten projekt, to mam pytanie. Co by było gdyby tak lewacy mieli większość i poprą projekt, w którym nakażą usuwanie każdej "podejrzanej" ciąży? Czy na tym ma polegać odbijanie piłeczki?
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Sławuś
- Kontakt:
ale nie dla wszystkich protestujących... nie jestem za aborcją ale przeciwko temu projektowi obywatelskiemu, problem w tym, że jeśli ktoś weźmie udział w czarnym proteście to: jest za aborcją, jest liberałem, jest lewakiem, jest pedałem, jest lesbą, jest żydem i komunistą... takie mniej więcej jest myślenie...Hobbysta pisze:Dla niektórych wzorzec:
twój post to takie właśnie myślenie, uogólnienie, spłaszczenie itp itd amen
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)
- Art92
- Klubowicz
- Imię: Artur
Z tego co zrozumiałem to popierasz liberalizację prawa aborcyjnego, więc to raczej ty masz życie ludzkie za nic....bassooner pisze:życie ludzkie nazywasz pierdołą... wiem wiem nie o to ci pewnie szło ale o to idzie...Art92 pisze:Widzę, że Polska to kraj mlekiem i miodem płynący skoro rodacy zajmują się takimi pierdołami
VW Sweter 1.9 TDi. Od czasu do czasu ujeżdżam Chevrolet Cruze 1.6
Hobbysta nie wiem ile masz lat ale nie sądzę że chciałbyś aby Twoja żona bądź córka musiała się tłumaczyć przed prokuratorem Piotrowiczem dlaczego poroniła ciążę.Wierz mi że dla kobiety i jej rodziny jest to dostateczna trama bez jasełek które chcą zrobić.Aha żeby nie był nie jestem zwolennikiem aborcji na żądanie.
jest Lancia Delta 1.6 2010 Alfa Romeo Mito 1.4 16V 2010 Alfa Romeo Giulietta 1.4 2011
była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005
No Sławuś to Ci się dostało.Art92 pisze:Z tego co zrozumiałem to popierasz liberalizację prawa aborcyjnego, więc to raczej ty masz życie ludzkie za nic....bassooner pisze:życie ludzkie nazywasz pierdołą... wiem wiem nie o to ci pewnie szło ale o to idzie...Art92 pisze:Widzę, że Polska to kraj mlekiem i miodem płynący skoro rodacy zajmują się takimi pierdołami
jest Lancia Delta 1.6 2010 Alfa Romeo Mito 1.4 16V 2010 Alfa Romeo Giulietta 1.4 2011
Zgadzam się w pełni.kuba88 pisze:Jak dla mnie oba ostatnio powstale projekty obywatelskie nadaja sie do kosza. Obecne przepisy w tej sprawie sa dobrym kompromisem i nie widze powodu, zeby to zmieniac.
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
-
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
a skąd wysunąłeś te wnioski??? jestem za obecną ustawą...Art92 pisze:Z tego co zrozumiałem to popierasz liberalizację prawa aborcyjnego, więc to raczej ty masz życie ludzkie za nic....bassooner pisze:życie ludzkie nazywasz pierdołą... wiem wiem nie o to ci pewnie szło ale o to idzie...Art92 pisze:Widzę, że Polska to kraj mlekiem i miodem płynący skoro rodacy zajmują się takimi pierdołami
krową?bassooner pisze:...problem w tym, że jeśli ktoś weźmie udział w czarnym proteście to: jest ...

Więcej tutaj: Wellman zachęcała, aby nie iść do pracy. Sama poszła?
Lancia Kappa 2,4jtd; produkcja lipiec 2000 - lekko przeziębiona, teraz wiem, że to Korona świrus 

- Art92
- Klubowicz
- Imię: Artur
To tak jak i ja. Więc po co protestować? Mamy chyba najlepszą ustawę w Europie. PiS jej nie zaostrzy.bassooner pisze:a skąd wysunąłeś te wnioski??? jestem za obecną ustawą...Art92 pisze:Z tego co zrozumiałem to popierasz liberalizację prawa aborcyjnego, więc to raczej ty masz życie ludzkie za nic....bassooner pisze:życie ludzkie nazywasz pierdołą... wiem wiem nie o to ci pewnie szło ale o to idzie...Art92 pisze:Widzę, że Polska to kraj mlekiem i miodem płynący skoro rodacy zajmują się takimi pierdołami
VW Sweter 1.9 TDi. Od czasu do czasu ujeżdżam Chevrolet Cruze 1.6
Rutuś, obejrzyj poniższy filmik.
"4 kłamstwa o ustawie Stop Aborcji - Weronika Zaguła "
[youtube][/youtube]
"4 kłamstwa o ustawie Stop Aborcji - Weronika Zaguła "
[youtube][/youtube]

-
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
ha ha... a jak pisałem do Art posta to maiłem napisać tak:Rutuś pisze:No Sławuś to Ci się dostało.Art92 pisze:Z tego co zrozumiałem to popierasz liberalizację prawa aborcyjnego, więc to raczej ty masz życie ludzkie za nic....bassooner pisze:życie ludzkie nazywasz pierdołą... wiem wiem nie o to ci pewnie szło ale o to idzie...Art92 pisze:Widzę, że Polska to kraj mlekiem i miodem płynący skoro rodacy zajmują się takimi pierdołami
życie ludzkie nazywasz pierdołą...
ale pomyślałem sobie dopiszę resztę:
życie ludzkie nazywasz pierdołą... wiem wiem nie o to ci pewnie szło ale o to idzie..
żeby nie zaogniać, żeby mu nie dowalić... a ten masz, jeb mi w łeb i jeszcze pisze mi za czym ja jestem

-
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
rutuś! nie oglądaj tych filmików! zrobią ci z mózgu wodę i będziesz taki jak hobbuś