Dopiero teraz odszukałem"Adam L." pisze:Pozwoliłem sobie zamieścić małe zaproszenie na nasz zlot w kwietniowym numerze Classicauto "Lancie w plenerze". Mam nadzieję, że przysporzy nam nowych klubowiczów.![]()
STIG

Pozdrawiam, Radicz.
Moderator: wujekp
Dopiero teraz odszukałem"Adam L." pisze:Pozwoliłem sobie zamieścić małe zaproszenie na nasz zlot w kwietniowym numerze Classicauto "Lancie w plenerze". Mam nadzieję, że przysporzy nam nowych klubowiczów.![]()
STIG
Jaką trasą jedziesz??"dabar2" pisze:Oooo.... nie tylko Ty jedziesz z Lublina,Tez postaram sie byc lecz chyba dojade w sobote niestety"Młody" pisze:Z Lublina to tylko ja jadę!
Tak ja przyjade tylko na 1 dzien, a mam rezerwacje."Roger7" pisze:I co z dodatkowymi miejscami w ośrodku ? Są może albo czy ktoś rezygnuje ?
tzw. "mój" pokój jest wolny z piatku/na sobote, bo ja nocuje sobota/niedziela, ale z tego co zrozumiałem w poście Tomka, to on chyba wogole chce zrezygnować z pokoju...? trza go zapytać..."pew" pisze:czyli jest dwójka i czwórka z piątku na sobotę? ja bym przejął ale tylko jedno miejsce - ktoś jeszcze chętny?
Tak ja chce zrezygnowac z rezerwacji bo przyjade tylko na sobote!"Makgajwer" pisze:ale z tego co zrozumiałem w poście Tomka, to on chyba wogole chce zrezygnować z pokoju...? trza go zapytać...