26.01.2008 - Spot noworoczny !
Moderator: Wilkin
-
- Klubowicz
a ma ktoś jakieś fotki z tego przejazdu??? ja niestety nie zdążyłem
Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Lancia Lybra Intensa 2,4JTD
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i
Lancia Delta II 1,6 16V
Lancia Lybra Intensa 2,4JTD
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i
A ja się zamyśliłem"Marcin" pisze:Ja wiedzialem ze tak będzie,czekalem tylko az ktos zacznie..i poszlo jak domino

Od czasu do czasu kierowca Kappy 2.4jtd, Kappy 2.4jtd SW oraz Ducato 2.3jtd.
A na własność Kelly's MAGIC black;)
Wszystko moja wina ;D... buehehe... a kto mnie wyprzedził na Hynka ? I czym ?"Marcin" pisze:Ja wiedzialem ze tak będzie,czekalem tylko az ktos zacznie..i poszlo jak domino

Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage
Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX
Jeśli chodzi o fotki z przejazdu przez miasto to fotki robił fotograf z czerwonej delty"trigojunior" pisze:a ma ktoś jakieś fotki z tego przejazdu??? ja niestety nie zdążyłem

Niech zgadne. Czyżby to była jakaś kappa?"Ubiq" pisze:Wszystko moja wina ;D... buehehe... a kto mnie wyprzedził na Hynka ? I czym ?"Marcin" pisze:Ja wiedzialem ze tak będzie,czekalem tylko az ktos zacznie..i poszlo jak domino

Tego się Ubiq nie spodziewales ale to byla kappa z takim silnikiem jak Twój i 250 kkm przelotu 

Była 2.4 jest 2.0
- floyd
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Nikt się nie spodziewał."Marcin" pisze:Tego się Ubiq nie spodziewales ale to byla kappa z takim silnikiem jak Twój i 250 kkm przelotu

Ja miałem mało gazu i musiałem na benzynę przejść przez te wasze wyścigowe zapędy.

Lancia Kappa 2.0 turbo 20V 220KM - DO SPRZEDANIA
Lancia Lybra 2.4 JTD - nauka jazdy ropniakiem
Filmiki z z Wietnamu, Chin i Polski: http://www.youtube.com/65floyd65" onclick="window.open(this.href);return false;
Życie na dalekim wschodzie: http://ssm2003.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lancia Lybra 2.4 JTD - nauka jazdy ropniakiem

Filmiki z z Wietnamu, Chin i Polski: http://www.youtube.com/65floyd65" onclick="window.open(this.href);return false;
Życie na dalekim wschodzie: http://ssm2003.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Widać spotkanie z rodzinką korzystnie wpłynęło na kappiszonka

Najsłabszy czy nie,wiedz tylko ze często Ci zazdroszcze tego silnika,w szczególnosci podczas "karmienia""Zygi" pisze:... Jeszcze do tego najsłabszy silnik

Była 2.4 jest 2.0
Nat fajnie że wspomniałeś o moim synku, dzięki w imieniu Maciusia 

W dupe ... nie dałem rady"Marcin" pisze:Tego się Ubiq nie spodziewales ale to byla kappa z takim silnikiem jak Twój i 250 kkm przelotu

Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage
No to jest najfajniejsze w tym silniku"Marcin" pisze:kappiszonka
Najsłabszy czy nie,wiedz tylko ze często Ci zazdroszcze tego silnika,w szczególnosci podczas "karmienia""Zygi" pisze:... Jeszcze do tego najsłabszy silnik

Pocieszam się tym, że chociaż na trasie moja jtd nie jest aż taka słabowita

Tak czy siak był to bardzo mily akcent na zakonczenie bardzo udanego spotu 

Była 2.4 jest 2.0
Dzięki wszystkim, mimo iż nie wszystkich zapamiętałem z nika, to przyjemnie było, ale ze wszystkimi sie przywitałem,
spot super, szkoda że zimno niewielu odpuściło
na raz następny może przejazd zrobić w dwóch kolumnach, to będzie niezła jazda,
czekam na plenerowy spot może pod namiotami etc
pozdro
[/b]
spot super, szkoda że zimno niewielu odpuściło

na raz następny może przejazd zrobić w dwóch kolumnach, to będzie niezła jazda,
czekam na plenerowy spot może pod namiotami etc
pozdro

[/b]
LANCIA KAPPA JTD sedan-była
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Zgadzam się"Marcin" pisze:Tak czy siak był to bardzo mily akcent na zakonczenie bardzo udanego spotu

Nawet łatwiej by było wtedy, żeby takie dwie kolumny były zwarte i dojechały w całości na miejsce spotkania. Bo jak zrobiliśmy jedną kolumnę, to tylko część samochodów dojechała nadal jadąc w kolumnie"skyblu" pisze:na raz następny może przejazd zrobić w dwóch kolumnach, to będzie niezła jazda

Byłem, byłem 10 minut przed końcem niestety :-/
Ale nie ma tego złego, została mi wymieniona żarówka za co serdecznie dziękuję (przydała się na dzisiejszej trasie do Malborka),
zobaczyłem nowo zakupione felgi (swoją drogą, prawie tak samo fajne jak moje
),
a końcowy przejazd mnie rozbroił (dobrze, żę chwilowo nie działa mi licznik - poo co się stresować ile punktów można zarobić).
Nadal żałuję, że nie mogłem być na całym spotkaniu, ale niestety odbiór samochodu się przedłużył, a musiałem zawitać jeszcze w pracy. Nadal jednak chciałbym zaproponować cykliczny termin spotkań grupy Warszawskiej (np. każda 2 sobota miesiąca).
Poza tym chciałem się pochwalić, że w końcu Lancia przeszła test bojowy i przeleciała swoją pierwszą dłuższa trasę (800 km), w jedną stronę zrobiła średnią prędkość 120 km/h (miejscami 160), średnie spalanie 9.8.
Ale nie ma tego złego, została mi wymieniona żarówka za co serdecznie dziękuję (przydała się na dzisiejszej trasie do Malborka),
zobaczyłem nowo zakupione felgi (swoją drogą, prawie tak samo fajne jak moje

a końcowy przejazd mnie rozbroił (dobrze, żę chwilowo nie działa mi licznik - poo co się stresować ile punktów można zarobić).
Nadal żałuję, że nie mogłem być na całym spotkaniu, ale niestety odbiór samochodu się przedłużył, a musiałem zawitać jeszcze w pracy. Nadal jednak chciałbym zaproponować cykliczny termin spotkań grupy Warszawskiej (np. każda 2 sobota miesiąca).
Poza tym chciałem się pochwalić, że w końcu Lancia przeszła test bojowy i przeleciała swoją pierwszą dłuższa trasę (800 km), w jedną stronę zrobiła średnią prędkość 120 km/h (miejscami 160), średnie spalanie 9.8.
Pozdrawiam
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97
Ja wam tego nie daruje! Rozumiem ze mój Fiat Marea"Zygi" pisze: tylko część samochodów dojechała nadal jadąc w kolumnie

Chociaz zaopiekowała się mną PEWna delta ,lyberka i Kappa
Była 2.4 jest 2.0