Rybnicka Kotwica 2012 - spot z Lancią i Alfą.
Moderator: wujekp
Re: Rybnicka Kotwica 2012 - spot z Lancią i Alfą.
Już pisałem - startuję z Katowic 

Spotykamy się pod Carrefourem , więc od razu kupiszdaghda pisze:Jak ktoś jedzenia se nie weźmie to zawsze na Orlen na hot-dogi może wyskoczyć![]()
![]()

Hehe, dokładniegrodek pisze:Spotykamy się pod Carrefourem , więc od razu kupiszdaghda pisze:Jak ktoś jedzenia se nie weźmie to zawsze na Orlen na hot-dogi może wyskoczyć![]()
![]()

==
Inna sprawa: ludziska z Katowic, Zabrza, Gliwic i okolic - chyba będzie lepiej się wstępnie spotkać pod E.Leclerkiem na Rybnickiej w Gliwicach (DK 78). Ja z Paderewy ruszę na DTŚkę > Zabrze de Gaulle'a > Sośnica... chyba, że ktoś z Krakowa się dołączy, to można ruszyć spod CH 3 Stawy.
- aro
- Klubowicz
- Imię: Arek
Dobrze. To konkrety:) Kto, co i w jakiej ilości bierze
gdyż nie wiem, czy brac ze sobą kierowce? 

- batman
- Wiceprezes Lancia Klub Polska
- Imię: Artur
3 szt startują z Gliwic z ul.Rybnickiej (patrz posty wyżej)slayer4 pisze:Jednak też się wybieram na ten zlot... Przydałaby się jakaś lista osób chętnych od nas, bo nie wiem czy wyrusza ktoś jeszcze z Rudy Śląskiej lub Zabrza. A dobrze by było już stąd wyjechać na parę aut

Były: Fiat 125p, Fiat 126p (5 szt.), Trabant 1,1 kombi, Skoda Favorit, Lancia Delta 1,6 ie '94, Lancia Y elefantino blue '97, Opel Vectra B'98, Lancia Y 1,2 8V '95, Fiat Punto 1,1 SX '96, Fiat Linea 1,4 16V T-Jet (wylądował pod czołgiem
), Fiat Seicento 0,9 '99
Są: Lancia Y elefantino rosso 1,4 16V '00, Fiat Stilo 1,6 16V '02, Lancia Y LS 1,2 16V '00, Lancia Ypsilon 1,2 16V '04
"Się robi" - Lancia Y 1,4 T-Jet Martini
(planowany efekt - 180 KM i 300 Nm przy ok 940 kg masy)
LANCIA .... to jest choroba, chyba nieuleczalna

Są: Lancia Y elefantino rosso 1,4 16V '00, Fiat Stilo 1,6 16V '02, Lancia Y LS 1,2 16V '00, Lancia Ypsilon 1,2 16V '04
"Się robi" - Lancia Y 1,4 T-Jet Martini

LANCIA .... to jest choroba, chyba nieuleczalna

- slayer4
- Forumowicz/ka
Dobra... sprawa jest taka, że nie znam dobrze Gliwic. Na Sośnicę jeszcze trafię, ale dalej się nie znam i chciałem się dołączyć do kogoś, bo nie mam GPSa w aucie...

Dobrze zagadujesz. Delta na Kotwicy może zostać do poniedziałkuaro pisze:Dobrze. To konkrety:) Kto, co i w jakiej ilości bierzegdyż nie wiem, czy brac ze sobą kierowce?

Nikt miAlan pisze:Media się odzywały?

Żon kierowcą jest...więc naparu z szyszek chmielowych chętnie skosztuję ...1 no 2 może 10.
- siwyX
- Moderator Globalny
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
do jakiej części sośnicy jesteś kolego w stanie dojechać ?slayer4 pisze:Dobra... sprawa jest taka, że nie znam dobrze Gliwic. Na Sośnicę jeszcze trafię, ale dalej się nie znam i chciałem się dołączyć do kogoś, bo nie mam GPSa w aucie...
- MaciekTTT
- Forumowicz/ka
- Imię: Maciej
możliwe, że ja będę na sośnicy w niedziele rano po kolegę, ale na 100% będę wiedział jutro wieczorkiem, więc jak coś to mogę na sośnicy poczekać 

Dzidziuś
- siwyX
- Moderator Globalny
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
zawsze to jakieś rozwiązanie jak nie to ja zrobię za nawigatora 

Mogę Cię zgarnąć z DTŚ'ki jak chcesz.slayer4 pisze:Dobra... sprawa jest taka, że nie znam dobrze Gliwic. Na Sośnicę jeszcze trafię, ale dalej się nie znam i chciałem się dołączyć do kogoś, bo nie mam GPSa w aucie...
- slayer4
- Forumowicz/ka
Daghda ja już ugaduję się z Szatanem bo on też się wybiera
Skoro będziesz na DTŚce to może zjedziesz na sekundę na Zaborzu koło Lidla i pojedziemy dalej w trójkę ?!
Akurat obok tego sklepu jest wjazd i wyjazd z DTŚ.

Dobra, o której? Trzeba się zsynchronizować z chłopakami czekającymi obok Leclerca w Gliwicachslayer4 pisze:Daghda ja już ugaduję się z Szatanem bo on też się wybieraSkoro będziesz na DTŚce to może zjedziesz na sekundę na Zaborzu koło Lidla i pojedziemy dalej w trójkę ?!
Akurat obok tego sklepu jest wjazd i wyjazd z DTŚ.