OT po raz kolejny

Róbta co chceta ;)
Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Re: OT po raz kolejny

Post autor: belial666 » 24 lip 2015, 21:28

Flyman pisze:Już na koniec napiszę. Nie ma racji Belial pisząc, że nic nie mogę. Mogę bardzo wiele. Z rzeczy, które mi się nieudały, to skrócenie kary bana dla niego i przekonanie Argenty, że Belial to wartościowy chłopak. W zasadzie powinienem przeprosić Sebastiana, Dudiego, Topcia1, FXX i może jeszcze parę osób, bo czas pokazał, że to ja się myliłem. Pewnie przeprosić powinienem również Argentę, bo wyszło, że też miał rację. Mam nadzieję, że opinia wobec mojej osoby, tych wszystkich ludzi będzie nieco łaskawsza, niż opinia Beliala.
Cóż, młody nie jestem, ale odebrałem takie, nie inne wychowanie. Zawsze będę stawał w obronie, według mnie, słabszego, według mnie, niewinnego. Już nieraz się przekonałem, że nie warto. Ale Belial jest przykładem wyjątkowym, wręcz jedynym. Do tej pory, gdy się myliłem, czułem zakłopotanie. Pierwszy raz czuję żal i smutek. Traktuję to, jak szczepionkę. Uodparniam się na kolejną dewiację. Mam nadzieję, że nadal pozostanie we mnie więcej wiary w dobro, niż w zło.
Przepraszaj jesli czujesz, że musisz... Wartości swoje zachowaj( już mówiłem) dla siebie.
W odróżnieniu od ciebie wiem co mówię i nie żałuję...

Ja nie muszę tak jak ty, w snach kląć, a w życiu ślinić się...
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
Flyman
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Grzegorz

Post autor: Flyman » 25 lip 2015, 1:52

(...) nie z tobą rozmawiam.

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony 25 lip 2015, 2:36 przez FXX, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Proszę nie używać słów niecenzuralnych.

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Re:

Post autor: belial666 » 25 lip 2015, 6:45

Flyman pisze:(...) nie z tobą rozmawiam.

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
A jednak. Z tym że ze swojego " poziomu " schodzisz. Zaczyna mnie to martwić.
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
Duch-Dziadka
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Duch-Dziadka » 26 lip 2015, 0:38

To może ja i coś tu napiszę...
Forum internetowe to naprawdę zlepek ludzi.
Swojego czasu byłem odbierany jako pieniacz i zadymiacz forumowy(można to sprawdzić w pewnym dziale)
Dzisiaj po latach obecności, paru spotach i zlotach(aż dwóch) mogę powiedzieć śmialo: Dajmy kuwa spokój...
Stowarzyszenie działa jak należy, zlot był naprawdę fajny, a ludzie...jak wszędzie tacy siacy...ale łączą nas wspólne cele...
I chodź nikt z nas nie jest idealny to idealnie łączy nas pasja... :)
Nie traćmy czasu na podziały...łączmy się w celu lepszego jutra... :)
Giulietta Veloce 2016r

Awatar użytkownika
rob_76
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Imię: Robert

Post autor: rob_76 » 26 lip 2015, 0:46

To zabrzmiało tak bardzo "zadymiarsko" i "pieniaczo", że nie pozostaje mi nic innego, jak tylko.... Zgodzić się z przedpiszcą i poprzeć wniosek formalny przez Niego zgłoszony... :D
: ok2 :
Autovettura Lancia Beta Coupe S2 2000 119KM Anno Domini '76 - Serce i dusza...
Autovettura Lancia Gamma Coupe S2 2500 i.e. 140KM x2 Anno Domini '80/'81 - Duma i radość...
Autovettura Lancia Kappa Coupe 2400 20V 175KM Anno Domini '98 - Przyjemność i wygoda...
Autovettura Lancia Lybra SW 2.4JTD 140KM Anno Domini '01 - Ekonomika i miekkość...
Chevrolet Volt Hybrid plug-in Anno Domini '13 - Zaawansowanie i oszczędność...
To już wspomnienie: Opel Ascona C 1.6D sedan 4D 54KM, Hyundai Pony IV 1.5 GL sedan 77KM, Renault Clio II Phase I 1.2 RN 60KM, Renault Clio III 1.2 Tce 100KM, Lancia Delta II HPE 2000 16V 139KM, Opel Astra Caravan 1.4 S.P.I. 60KM, Honda Civic VIII 4D 1.8 Ex. 140KM.

Awatar użytkownika
Snail
Sekretarz
Sekretarz
Imię: Paweł

Post autor: Snail » 26 lip 2015, 1:38

Taaa, wszystko super... Tylko żeby jeszcze niektórzy wzięli to do siebie i posłuchali tego, że wiele osób ma już dosyć ich kłótni i przekształcania forum w szambo. Bo jak dotychczas to jakoś nie trafia.
Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...

Awatar użytkownika
rob_76
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Imię: Robert

Post autor: rob_76 » 26 lip 2015, 1:39

Ano właśnie... :roll:
By the way - "pozdrówka" Pawle... ;)
Autovettura Lancia Beta Coupe S2 2000 119KM Anno Domini '76 - Serce i dusza...
Autovettura Lancia Gamma Coupe S2 2500 i.e. 140KM x2 Anno Domini '80/'81 - Duma i radość...
Autovettura Lancia Kappa Coupe 2400 20V 175KM Anno Domini '98 - Przyjemność i wygoda...
Autovettura Lancia Lybra SW 2.4JTD 140KM Anno Domini '01 - Ekonomika i miekkość...
Chevrolet Volt Hybrid plug-in Anno Domini '13 - Zaawansowanie i oszczędność...
To już wspomnienie: Opel Ascona C 1.6D sedan 4D 54KM, Hyundai Pony IV 1.5 GL sedan 77KM, Renault Clio II Phase I 1.2 RN 60KM, Renault Clio III 1.2 Tce 100KM, Lancia Delta II HPE 2000 16V 139KM, Opel Astra Caravan 1.4 S.P.I. 60KM, Honda Civic VIII 4D 1.8 Ex. 140KM.

Awatar użytkownika
Snail
Sekretarz
Sekretarz
Imię: Paweł

Post autor: Snail » 26 lip 2015, 1:44

rob_13376 pisze:Ano właśnie... :roll:
By the way - "pozdrówka" Pawle... ;)
A dzięki bardzo :D i wzajemnie.
buziak dla Twojej piękniejszej (jednak) połówki ;)
Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 26 lip 2015, 2:26

Duch-Dziadka pisze:To może ja i coś tu napiszę...
Forum internetowe to naprawdę zlepek ludzi.
Swojego czasu byłem odbierany jako pieniacz i zadymiacz forumowy(można to sprawdzić w pewnym dziale)
Dzisiaj po latach obecności, paru spotach i zlotach(aż dwóch) mogę powiedzieć śmialo: Dajmy kuwa spokój...
Stowarzyszenie działa jak należy, zlot był naprawdę fajny, a ludzie...jak wszędzie tacy siacy...ale łączą nas wspólne cele...
I chodź nikt z nas nie jest idealny to idealnie łączy nas pasja... :)
Nie traćmy czasu na podziały...łączmy się w celu lepszego jutra... :)
Fajny post.
rob_13376 pisze:To zabrzmiało tak bardzo "zadymiarsko" i "pieniaczo", że nie pozostaje mi nic innego, jak tylko.... Zgodzić się z przedpiszcą i poprzeć wniosek formalny przez Niego zgłoszony... :D

: ok2 :
Dopuszczalny;)
Snail pisze:Taaa, wszystko super... Tylko żeby jeszcze niektórzy wzięli to do siebie i posłuchali tego, że wiele osób ma już dosyć ich kłótni i przekształcania forum w szambo. Bo jak dotychczas to jakoś nie trafia.
Potencjalny podpalacz, zadymiacz, który nie może się powstrzymać... Nie kminię...

PS: Było za cicho.
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
Dudi
Członek Zarządu LKP
Członek Zarządu LKP
Kontakt:

Post autor: Dudi » 26 lip 2015, 2:53

W sumie to miałem pójść ostro. Ale pierwszy raz odpuszczam. Po paru mocnych, bo sobota, a jeszcze do tego rodzicom wyje..bało TV po burzy i chyba dekoder się spalił. "Szit happens...:/"
Szczerze, jak tu jeden kolega zasugerował, że to moje forum...gdyby tak było, to co najmniej 4 delikwentów od razu dostałoby bananika od początku i na "forewer" i nikt by o niczym nie dyskutował i wstydu byśmy sobie nawzajem oszczędzili....
A tak, jak to widzi i czyta ktoś z FAP, to w sumie se pomyśli jak ja...

Dudi
Fiat Brava 80 16v SX / Alfa Romeo 156 2.0 16v Selespeed / Lancia Lybra SW 1.9 JTD 115 LX Verde Olimpia
Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair 170KM Distinctive
Fiat Fullback 2.4 MJ LuxNAV 180KM
Nysa Towos 522 '86 (do poprawek) / YAMAHA YZF-R6 (eeeeeeeRRRRRRrrrrr sześć)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 26 lip 2015, 2:57

Dudi pisze:W sumie to miałem pójść ostro. Ale pierwszy raz odpuszczam. Po paru mocnych, bo sobota, a jeszcze do tego rodzicom wyje..bało TV po burzy i chyba dekoder się spalił. "Szit happens...:/"
Szczerze, jak tu jeden kolega zasugerował, że to moje forum...gdyby tak było, to co najmniej 4 delikwentów od razu dostałoby bananika od początku i na "forewer" i nikt by o niczym nie dyskutował i wstydu byśmy sobie nawzajem oszczędzili....
A tak, jak to widzi i czyta ktoś z FAP, to w sumie se pomyśli jak ja...

Zrobiliby ci coś jakbyś dał Bana!?.
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
Dudi
Członek Zarządu LKP
Członek Zarządu LKP
Kontakt:

Post autor: Dudi » 26 lip 2015, 2:58

belial666 pisze:
Nie wiem : gafa :
Ale czasem chciałbym, żeby ktoś mnie wyp...ier...dolił z tego forum na 3 miesiące :D : gafa :
Co najmniej...
Dudi
Fiat Brava 80 16v SX / Alfa Romeo 156 2.0 16v Selespeed / Lancia Lybra SW 1.9 JTD 115 LX Verde Olimpia
Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair 170KM Distinctive
Fiat Fullback 2.4 MJ LuxNAV 180KM
Nysa Towos 522 '86 (do poprawek) / YAMAHA YZF-R6 (eeeeeeeRRRRRRrrrrr sześć)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 26 lip 2015, 3:01

Dudi pisze:
belial666 pisze:
Myślę, że nie.
Dudi pisze:
belial666 pisze:
Ale czasem chciałbym, żeby ktoś mnie wyp...ier...dolił z tego forum na 3 miesiące :D : gafa :
Co najmniej...

Musiałbyś donieść na nas do nas, a to okrutnie skomplikowana procedura.('o')
Nr. telef. 501259455

AUFER
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Artur

Post autor: AUFER » 26 lip 2015, 11:15

Ja tam wierzę Panie i Panowie, że nawet największe wojny się kończą i da się dogadać w każdej kwestii.
Jesteśmy cywilizowanym ludźmi na poziomie i trzeba do siebie wyciągać rękę na zgodę ;-)

Może jestem naiwny lub zbyt młody by to pojąć, ale będą z Was jeszcze ludzie i w końcu wszyscy razem się spotkamy na większym Zlocie Lancii, Niemcy mogą, a my nie?? ;-)

Już widzę małe przebłyski pojawiającej się sympatii, ten z tym tamten z tamtym ;-)
A kurz pomału opada : ok2 :

PS. Na trzeźwo to wszystko piszę;-)
JEST:
2x Lancia Kappa Coupe 3.0V6 + LPG
Lancia Phedra 2.0 + LPG

BYŁO:
Kilka ;) x Lancia Thesis 2.0T
Lancia Thesis 3.0V6
2x Lancia Kappa 2.0 VIS

Awatar użytkownika
LUKIThesis
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: LUKIThesis » 26 lip 2015, 11:44

Sprawa rozeszła się na boki, a prawdę mówiąc chodzi o jeden mur. Trzeba w końcu przyjąć do wiadomości, że mur ma dwie strony . Szkoda, że jedna z nich jest tylko ładna, która zaczyna z braku dbania o druga stronę podchodzić również syfem .
Muszę stwierdzić, że miałem nadzieję, że człowiek uczy się na błędach, że jak mu ktoś wygarnie jego nieudolność będzie dążył do poprawy zaś jak już stwierdził sam o sobie bohater " starych drzew się nie przesadza" to na co można liczyć ? Chyba jedynie na łut szczęścia :(
Rozumiem, że wkur... jest dla Was czytanie " bzdur" negatywnych na jego temat ale zrozumcie, że również jest wkur... czytanie "prawdy" jaki to on wspaniały .
Może to sobie wyjaśnijmy zanim znowu będziemy się między sobą kłócić tak prawdę mówiąc przez jedną postać ;)
Ostatnio zmieniony 26 lip 2015, 13:18 przez LUKIThesis, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Hyde Park :::”