Przepraszaj jesli czujesz, że musisz... Wartości swoje zachowaj( już mówiłem) dla siebie.Flyman pisze:Już na koniec napiszę. Nie ma racji Belial pisząc, że nic nie mogę. Mogę bardzo wiele. Z rzeczy, które mi się nieudały, to skrócenie kary bana dla niego i przekonanie Argenty, że Belial to wartościowy chłopak. W zasadzie powinienem przeprosić Sebastiana, Dudiego, Topcia1, FXX i może jeszcze parę osób, bo czas pokazał, że to ja się myliłem. Pewnie przeprosić powinienem również Argentę, bo wyszło, że też miał rację. Mam nadzieję, że opinia wobec mojej osoby, tych wszystkich ludzi będzie nieco łaskawsza, niż opinia Beliala.
Cóż, młody nie jestem, ale odebrałem takie, nie inne wychowanie. Zawsze będę stawał w obronie, według mnie, słabszego, według mnie, niewinnego. Już nieraz się przekonałem, że nie warto. Ale Belial jest przykładem wyjątkowym, wręcz jedynym. Do tej pory, gdy się myliłem, czułem zakłopotanie. Pierwszy raz czuję żal i smutek. Traktuję to, jak szczepionkę. Uodparniam się na kolejną dewiację. Mam nadzieję, że nadal pozostanie we mnie więcej wiary w dobro, niż w zło.
W odróżnieniu od ciebie wiem co mówię i nie żałuję...
Ja nie muszę tak jak ty, w snach kląć, a w życiu ślinić się...