Zlot w Tychach na taśmie FAP - 20 października!
Moderator: wujekp
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
To jedzie ktoś w ogóle z Krakowa drogą nr 44???
Wcale kółeczka nie robisz-przejedź jedną i drugą i sprawdź kilometry, że o czasie niewspomne"bichon" pisze:No tak, tylko robie niezle koleczko. Lepiej juz chyba autostradą... No chyba ze czasowo to wychodzi lepiej?

Strang Delta 1,9td

o widze ze jak ta trasa pojedziecie to nie ma sensu zbaczac z drogi na Oswiecim, w takim razie mozemy sie spotkac w bieruniu, tyle ze to juz rzut kamieniem od fiata więc chyba nie ma sensu. Najlepiej poprostu pod fiatem.
Była Kappa 2,4 jtd
jest Audi A6 C5 2.5TDI / ale spoko docelowo THESIS powrót musi być
8:30 w zupełności wystarczy żeby być na 9:00"Taz" pisze:To która stacja w końcu? Na stronie BP wyskakują dwie: na ul. Legionów i na ul. Nideckiego. Na której sie spotykamy w Oświęcimiu? i o której godzinie? 8.00? 8.15? 8.30? Nie znam Oświęcimia więc niech ktoś obeznany powie na którą stacje jest łatwiej trafić i zjechać z trasy."PAHO" pisze:nieee chodzi mi o to BP za mostem jak się jedzie z centrum miasta w stronę Bierunia, tamto BP też może być, mi jest obojętnie, jak wam bardziej pasuje?"Boorek" pisze:jak dla mnie ok chodzi Ci o to BP zaraz za wiaduktem jadąc od strony salonów Renaulta i czegoś tam jeszcze??"PAHO" pisze:no to możemy się umówić o 8:30 pod BP koło ronda w Oświęcimiu, można też w Bieruniu, ale tam po drodze nie ma zabardzo takiej miejscówy żeby stanąć na widoku i na kogoś poczekać, pozatym od Osw. można już jechać razem
co do stacji BP to chodzi mi o tą na Legionów, jak będziesz jechał trasą przez trasę 44 to będziesz ją mijał koło ronda zaraz ze ścisłym centrum oświęcimia
ta druga stacja to stacja którą się mija jadąc od strony Chełmka czyli zbaczając na oświęcim z tej trasy na mapce którą pokazał kolega
Była Kappa 2,4 jtd
"Taz" pisze:my z Dudim chcemy ruszyć z centrum Krakowa (ul. Fabryczna) ok 7.30 tak wstepnie, ale cały czas jeszcze nad godziną i trasa przejazdu dyskutujemy.. Bo Automapa pokazała mi najkrótszą trasę, która w ogóle mija Oświęcim górą..
http://images32.fotosik.pl/5/d695007ad5612b3d.jpg[/img]
tej trasy znam tylko kawałek i moim zdaniem nie jest to dobry pomysł bo dość nierówno tam jest i wąsko, ja jeżdżę do Krakowa przez trzebinię i chrzanów praktycznie wzdłuż autostrady.
jeśli ktoS będzie na tym BP w Oświęcimiu na Legionów to 8.30 to ja mogę podskoczyć tam i jechać grupą
Ostatnio zmieniony 19 paź 2007, 16:48 przez Boorek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Zlot w Tychach na taśmie FAP - 20 października!
No takiego zlotu regionalnego to jeszcze nie było"romlen" pisze:Długo oczekiwany zlot w Tychach, przy taśmie FAP już prawie pewny! 20 października w godzinach rannych spotykamy się na parkingu. Pozostaje jednak kilka niejasności które trzeba rozwiązać. W soboty oficjalnie nie ma zwiedzania. Dla nas zrobią wyjątek. Jednakże muszą mieć dwóch przewodników na ten dzień. Muszą zatem przyjść "charytatywnie". W czwartek, najpóźniej w piątek dopiszę szczegóły i pewne informacje.
Ale już teraz wstępnie rezerwujmy wolne
Lista chętnych- jeśli Cię nie ma- krzycz!:
1. Romlen
2. Miro
3. Ewa
4. Radicz
5. Dudi
6. Boorek
7. Tomasz
8. MGIL
9. nomads
10.ORI
11.marcinek z kolegą też kupeciarzem ( z AndrzejemDedra4WDdodane przez Tomasza )
12.lancia1969
13.kruger
14.Pew
15.CarvMachine
16.mdenis
17.Zbyszek
18.Jarek_Lu
19.stanbg
20.bichon
21.doktor70
22.cwynarx
23.GAWIN
24.Prezesjm
25.Grzole
26.Nat
27.Lemaxx
28.Renata
29.Kondziu
30.Delti
31.Marta
32.wujekp
33.Taz
34.misiu
35.D1
36.DamianS
37.Larry123
38.Blash
39.Strang (choć się nie wpisał)
40.Jack
41.romelo
42.dziewczyna romelo
43.topcio1
44.JarekLu
45.igrek
46.Agata Carvmachinowa dziewczyna
47.Mar125
48.PAHO
49.PatrykLancia
50.KKMisfire
51.Sylwia
52.Lukasss
53.Gizmo36
54. AdamL (szkoda, że nie ze swoim oldtimerem)
55.Fulvia
(lista stworzona przez Nata)
Naliczyłem też dotychczas 39 Lancii (jesli Radicz nie przyjedzie Oktawianem)
Nat
( sie sam dopisałemnr38)

Mniej więcej raz w roku grzeję do Tychów, i ta droga nie jest niestety rewelacyjna. Dużo dziur (zwłaszcza na początku) i wąsko. Autostrada może i jest w pernamentnym remoncie, ale jednak w kilkadziesiąt minut można być w Tychach. Dużo przyjemniej i bezpieczniej. A koszty zapewne wyjdą podobne (szczególnie jeśli jak ktoś pisał obowiązuje "promocja")."Dudi" pisze:To jedzie ktoś w ogóle z Krakowa drogą nr 44???
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Re: Fulvia
Rewelacja"Fulvia" pisze:Witam! dostalem zaproszenie od klubowicza. Napewno pojawie sie w sobote moja Fulvia... do zobaczenia

W związku z faktem, ze Maciej_Ignis grymasi, ze nie przywiezie swojej Fulvii , a może nawet wogóle nie przyjedzie, to Twoja będzie jedyna

cukiereczek

Zapraszamy serdecznie

A może przywiózł bys równiez Aprille (chociaz na lawecie)

W Morsku też było ogólnopolsko, a nawet mocno międzynarodowo, dzieki Litwinom"Tomasz" pisze:No takiego zlotu regionalnego to jeszcze nie byłoZloty na śląsku i w małopolsce zawsze biły rekordy ale teraz mamy Ogrodzieniec II który też na początku był regionalnym ale został przekształcony na ogólnopolski ze względu na frekwencję i różnorodność tablic rejestracyjnych

P.S. wykasowałem Twój potrójny post zostawilem tylko najpełniejszą wersję

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

[b]Zagłębie!!!!jutro o 8 pod Mac Donaldem Sosnowiec!!!![/b]
ZaGŁębie!!!!!!!!!Sosnowiec i okolice!!!!Będę czekał przy Macu zieloną Deltą....Pozdrawiam i prosze o odzew czy ktoś będzie.....
Lancia Delta 1,6 ie 8V 75KM 835C1000 -moja
Lancia Y 1,2 60KM -ojca
Lancia Y 1,1 8V 54KM- dziadka....
Lancia Y 1,2 60KM -ojca
Lancia Y 1,1 8V 54KM- dziadka....
- silver
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Hej...
nie wiem, ale jesli sie nic nie zmieniło, to moja lancia jest juz 40 a jak znam życie to 60... albo lepiej
start 8.00 jeszce nie wiem jaką trase obiorę, napewno będzie to 1 albo obwodnica na Tychy, Pozdrawiam LKP i do zobczenia... Dołącze do Nata, Stranga i reszty, znajdziemy sie na trasie... szerokiej

No właśnie, czy ktoś wie? Od tego zależy czy dam radę przyjechać (muszę niestety wrócić dość wcześnie do Korkowa)."sloneczna" pisze:O której jest przewidziane zakończenie zwiedzania fabryki?
Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)

Zwiedzanie będzie trwało około trzech godzin"wujekp" pisze:No właśnie, czy ktoś wie? Od tego zależy czy dam radę przyjechać (muszę niestety wrócić dość wcześnie do Korkowa)."sloneczna" pisze:O której jest przewidziane zakończenie zwiedzania fabryki?
Wielkie dzięki. Trochę długo"Tomasz" pisze:Zwiedzanie będzie trwało około trzech godzin

Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)

Grzegorz, jeśli mnie nie będzie o 8.00 to nie czekajcie na mnie. Wygląda na to że jednak nie pojadę"lancia1969" pisze: Ja chętnie pojadę z Tobą - jestem o 8.00 na Orlenie za bramkami

Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)